- ideal

, , , ,2008-01-28 | 20:13:21

ibland undrar man lite hur en del människor tänker om idealet. de säger att "åh det är så hemskt med idealmänniskor och att alla borde få vara som de vill", samtidigt som de blir extremt förbannade på de som vill vara lite annorlunda bara för att skoja till det lite för att lätta upp den annars så allvarliga och tråkiga vardagen. det brukar kallas hyckleri, och det är inte en bra sak. det är oärligt. och vilken arbetsgivare vill anställa en oärlig människa?


Kommentarer
Postat av: Sara

Kristofer visade mig inlägget på en viss liten flickas blogg om älvor och rosa vingar... Stå på dig vänne, hon vet inte vad hon pratar om och är rädd och förvirrad för att världen utanför mammas och pappas hus inte ser ut som hon trodde! :)
Sara

2008-02-03 @ 11:21:36
URL: http://saratapper.blogg.se
Postat av: Anonym

Det är hemskt att samhället går efter utseende och inte personlighet. Men samhället är svårt att ändra på, men var god och försök. Men tills någonting har hänt kommer det inte finnas en advokat, läkare eller banktjänsteman som kommer till jobbet med änglavingar och förväntas att bli tagen på allvar. Sorgligt men sant.

2008-02-15 @ 14:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0