huuuuh

, , , ,2008-09-15 | 14:55:00Snälla snälla snälla ge mig batterier så jag kan ta min egen lilla sötkamera och fota bilder som jag kan ha här jag är så fruktansvärt trött på att inte ha några bilder att visa er! Det händer hela tiden saker som jag vill fota och visa, och jag vill visa lite höst-outfits (lol modeblogg naaaaaawt men jag är så himla snygg på hösten ju och det måste förevigas) och visa min underbara pojk som är så himla fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D

Men så länge får vi antingen nöja oss med gamla bilder eller få bilder som jag tagit (eller älskling, jag brukar ju sno hans bilder ibland men han är så snäll att jag får det (och jag brukar ju skriva att det är han som tagit dem)) med älsklings kamera. Jag saknar min lilla älskling. Den är så mysig. Jag känner mig så trygg med den. Jag blir ju mycket snyggare med den också.

Imorgon ska jag visst sy med Mahulen. Testa kläder på i alla fall två tjejer. Det blir näääääjs. Nu snart ska jag hem till min puss. Hoppas han är hemma och inte ute och fular sig på stan. Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0