- the sims

, , , ,2007-08-25 | 14:49:25
igår lekte jag med mys-josefin :) det var mysigt. skolan sög, särskilt matten. matte B kommer bli jobbigt. multimedian gick däremot bra, vi lekte mest :) hon verkar riktigt snäll, läraren. vi fick sluta tidigare ^___^

på måndag blir det nog bra får vi hoppas. men man ska inte hoppas för mycket.

förresten är herr lokalboss-jag-är-jättehäftig-och-jätteviktig en stor barnunge. usch.

- annoying things

, , , ,2007-08-17 | 17:57:20


jag är irriterad.
 
- solen skiner, men det blåser för kallt.
- jag fryser om fötterna, men orkar inte ta på mig strumpor
- jag är hungrig, men vill inte äta.
- david är en äcklig skitstövel, men det förstår han aldrig
- jag är bara sur på alla för de är idioter hela bunten
- förresten, lär er att vara vänliga mot varandra någon gång, det gör inte ont!
- eller jo det gör det, när den man är snäll mot SVIKER EN OCH "SPOTTAR GALLA" på en bara för att det är KUL!
det är inte alls kul och du är äcklig!!!!!!!!!!!!!!!!!


godnatt, nu ska jag gå och dö eller nåt.

- love is gone

, , , ,2007-08-14 | 12:25:29hej jag är lika misslyckad som vanligt. solen skiner och jag har inte den minsta lust att gå ut. det blåser.
jag vill gå på Winnerbäck i Örebro. nån som vill köpa biljett åt mig? jag kan betala för den också om det är så.
och jag vill sova. somnade 3 inatt också. men jag kom upp klockan 10 idag för en gångs skull.

kom och kramas. snälla?

- to see if i still feel

, , , ,2007-08-12 | 19:43:14


okej jag vet att jag redan skrivit idag men jag fick ett plötsligt infall av höstkänsla och måste skriva av mig. egentligen vill jag skriva en dikt, men jag behöver min dator till det och jag kommer inte få den på ett tag (typ nån vecka eller så) vilket innebär att jag får sitta och ruva på den ett tag till.

i alla fall - hösten.
vad gör man egentligen på hösten? förra året på hösten vet jag inte riktigt vad jag gjorde. det var varmt säger mamma, och det var det. jag minns många promenader. det var jättemysigt. det kommer nog bli många promenader i höst också om vädret blir varmare och mysigare och sniglarna försvinner. då ska jag gå ut och gå. då ska jag gå hem till Malin, plocka upp henne och gå hem till Cissi och ta med dem båda till Josefin och sen ska vi gå till stadsparken. det kommer alltså bli:
Hovsta-Örebro-Kumla-Laxå-Örebro. och sen hem igen. det blir nog en rätt lagom tur i höstvädret. jag älskar höst! med mysiga jackor och halsdukar och färgglada löv och musik och allting är bara helt underbart på hösten. jag är inte en sån där som får vårkänslor, jag får höstkänslor. på våren inser man liksom hur fet man har blivit och hur oälskad man är och så grubblar man på det och blir dumpad. på hösten blir man så glad att man får kura in sig i tjocka tröjor så ingen ser hur tjock man är och så blir man helt glad och så får man massor med killar efter sig.

men det här året ska vara mitt eget. killar är bara skit har jag insett, efter alldeles för lång tid. jag faller ändå bara för skitstövlar, så varför ska jag ha någon alls? jag ska vänta tills den där snälla killen som inte gör illa mig kommer och blir kär i mig, och det ska han bli ska du se. i höst ska han få se hur underbar jag är! Perfekt.

höstens schema kommer förresten bli fullproppat med roliga ämnen. skolan kommer bli bäst, vilket jag redan sagt miljoner gånger. skolan kommer bli så himla bra. synd bara att mina favorit-treor har slutat, annars hade skolan varit oslagbar. men det får gå ändå :)

nej, nu babblar jag bara. puss på er.

- what's it like in New York city?

, , , ,2007-08-12 | 12:01:28jag är sämst på att skriva här, och tyvärr sara är jag dålig på skvaller, du får nog vända dig till någon annan om den frågan. men jag lovar ändå att göra mitt bästa för att tillfredsställa dina behov. typ.

well, på tisdag (i övermorgon) är det exakt en vecka tills man sitter där i klassrummet igen med sina bästa vänner och pratar om sina sommarlov och händelser som hänt. annorlunda kommer det vara förstås, på grund av allt som hänt. allting kommer vara annorlunda det här året. jag hoppas det blir positivt, och det är jag nästan säker på att det kommer att vara också. iallafall för mig, jag vet inte hur det är med de andra. jag tänker ´göra mitt bästa föratt få ut så mycket som helst det här året. med ett fullspäckat schema och ingenting som stör mig kommer det gå underbart bra. ingenting ska hindra mig från att få det bästa året någonsin!

det enda som är lite synd är att solen är försvunnen och inte vill komma fram. det får inte regna när skolan börjar, det får verkligen inte det.

och Josefin, du måste börja på JB, iallafall komma och hälsa på för jag vill träffa dig massor!

- hey there delilah

, , , ,2007-08-08 | 17:58:37okej okej jag vet att jag har gjort en david och börjat sluta skriva här, men liksom. mitt liv är så meningslöst så jag har ingenting att skriva här. jag kan göra som Jeremy i Zits (serien som går i NA, ja ni vet säkert) och börja skriva ner varje liten kommentar min familj säger och gör. typ.. mamma sa "hej" och då svarade pappa "hej" och sen satte pappa sig vid tv:n och tittade på texttvnyheterna medan mamma stod i köket och stuvade makaroner och jag gick till badrummet för att ta en dusch....
mycket intressantare är inte mitt liv. det känns ganska inte bra. jag vill att det ska hända någonting, jag vill vara intressant och spännande och rolig. men man kan inte vara nåt man inte är.

snart är det skola iallafall. då ska jag ha roligt :-)

- redondo beach

, , , ,2007-08-07 | 15:11:22


ibland saknar jag honom faktiskt. tillexempel varje gång jag tar på mig den bruna bikinin som jag köpte  bara för att han sa att han tyckte det var snyggt. det har kanske inte blivit så ofta den här sommaren som man haft den, men iallafall. och när man ligger i sin säng och tittar på blommorna som hänger över den tillsammans med serpentinerna och luciaglittret. och när man går ut till busshållplatsen för att hämta en vän som är på väg. och när man loggar in på bilddagboken och ser att han inte kollat på mina bilder den här gången heller.

då börjar man inse att man är galen. crazy. helt sjuk i huvudet.

jag menar, han glömde mig på nolltid. varför kan inte jag det? varför mår jag så dåligt av tystnaden? varför skulle det kännas bättre att veta att han är där någonstans och vill prata med mig, även om det bara kan handla om senaste harry potterboken. jag vill prata, det måste inte vara om någonting allvarligt. bara ett ord, ett "hej" eller ett leende.
men jag har insett nu att den tiden är över. jag fick en vecka och jag kastade bort den.
skit också.

och jag vet att jag inte skriver här så mycket, men det vore skoj att veta om det är någon som läser så om du gör det så snälla skriv ett "hej" i en kommentar.

bloglovin

RSS 2.0