- samson

, , , ,2007-07-27 | 12:42:50


usch. jag gillar inte att bli tvingad. det gör nog ingen, men jag verkligen avskyr det. jag blir det hela tiden. eller, det känns så iallafall. "du måste, annars blir jag ledsen". vadå, det är väl inte bara dina känslor som spelar roll? om jag är sjuk och inte orkar så spelar det ingen roll om du har tråkigt och inte kan vara med den person som du alltid ska vara med när jag vill vara med dig. jag är trött på det här nu. han kommer alltid före mig. tro inte att jag ska finnas där när han sårar dig, du är ju inte där för mig när jag behöver det, du är med honom då. jag spyr snart.
äckligt.

- hate to say i told you so

, , , ,2007-07-26 | 20:13:00


jag är pinsam. sitter och lyssnar på "det var en gång en fågel". seriöst. och jag diggar den. herregud. det är bara för mycket. jag behöver en hobby. jag ska skaffa en hobby. och jag är hungrig. det händer verkligen ingenting nuförtiden. jag är sjuk, det är allt. usch.

loony lovegood

, , , ,2007-07-18 | 13:41:24

jag har verkligen blivit sämst på att blogga. jag har ju ingenting att blogga om längre. ingen att blogga till. allt jag har är en korkad fisk som simmar undan när jag byter om. hur attraktiv känner man sig då  tror du? om inte ens min fisk vill titta på mig naken, vem vill då göra det? jag kommer dö ensam och barnlös och utan någon som älskar mig i hela världen. jag är ganska smådepp just nu ja. men mamma och pappa säger att jag inte alls är deprimerad. särskilt pappa säger det. som att han vet nåt om det. han har inte en jävla aning.

please let me die. jag mår inte bra. inte bra alls. jag behöver en kram och en puss. det räcker med en puss från en liten treårig tjej för att jag ska bli glad. det är dessutom den enda utomfamiljen-puss jag fått på jättelänge. jag har abstinens så jag dör. snälla ta mig härifrån. nu. jag vill inte vara med mer.


bloglovin

RSS 2.0