- heartbeats

, , , ,2007-10-20 | 17:09:17
hmmmmmmmmmm söto imorgon det kommer bli mysmysmys med massa te och massa gos och massa jättemys :)

idag har jag ätit så jag nästan dör. funderar på att gå och lägga mig eller nåt, så magen kan jobba med maten ifred. skulle vilja göra lite situps eller nåt så man känner sig nyttig, men då spyr jag nog bara och det är väl bra men inte bra ändå för det är inget bra att spy. det blir nog att sova istället, kanske ringer söt och säger att jag är trött ikväll :P jag ska sova hela natten och jag har sovit hela natten och det var den bästa natten någonsin och det var mys igår kväll och jag är ändå supertrött och har skavsår och träningsvärk men det var det lätt värt.

sug att jag inte har bilder på den här datorn. borde fixa så jag har det, just in case liksom. men jag ska nog använda brors ipod så länge.- español

, , , ,2007-10-12 | 14:41:05
spanska är nog extremt tråkigt. det går typ inte en dag utan att jag ångrar mig. men jag vill ha poängen, så jag får så lov att hålla ut. snart är det slut iallafall och jag ska åka bil och mysa och se Stardust med världens gosigaste.

men jag är så äckligt trött..


- here comes your man

, , , ,2007-10-09 | 20:52:00

det är höst nu, säger du. äntligen, svarar jag och kastar massa löv upp emot himlen och dansar runt medan de singlar ner runt omkring mig. det klickar i din kamera utan att jag hör, jag dansar runt så jag blir yr. världen existerar inte längre. det är bara du, jag och löven i alla färger. du lägger undan kameran och följer mig i dansen, och jag bara ler. jag ler för att du är så underbar, jag ler för att världen är så underbar när du är med, jag ler för att allting är så bra bara du håller mig i handen. du ler och jag ler och hela världen ler med oss, och jag tänker aldrig sluta le. du lägger armarna om mig och håller mig tätt, tätt i höstkvällens ljus och jag har nog aldrig känt mig så lycklig som jag gör just då.


- sweet

, , , ,2007-10-05 | 08:16:05
måndag. vanlig dag.tisdag. ledig, lindesberg. linn, lejonkungen och hårfärgning. det var mysigt.onsdag. halvdag. tåg till kopparberg och till söt. färgning av hår och mys ute i skogen med en kamera och ett glatt humör. sova hela dagen. åka hem fast jag inte ville. mamma trodde jag skulle vara hemma fem. mamma är bra på missuppfattningar. jag tycker inte om hundar.torsdag. kanelbullens dag. kanelbullar, kanelpussar och kanelbullefotografering.

hela veckan har jag också haft en blåsa i munnen som ni inte får se bild på. den gör ont ont ont och jag kan inte äta. tråkigt. idag är det fredag och jag ska ha matematikprov. har pluggat som en blådåre och nu hoppas jag verkligen att det går bra. bilddagboken är blockat och skolproxy.com är också blockat. ge tips på andra ställen som han hjälpa mig komma in på bilddagboken! snälla?

godnatt världen.

bloglovin

RSS 2.0