bulle

, , , ,2008-04-30 | 11:21:03
Förlåt men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha för rubriker på saker längre. Jag är trött och orkar inte. Dessutom är jag hungrig. Jättehungrig. Men jag tänker i alla fall berätta för er att jag för första gången håller på att lösa en rubiks kub, haha. Älskling hjälper mig, och då går det jättebra ^___^ Bara hörnen kvar nu, och vi får se hur det går med det.

Jag måste också säga att jag inte förstår folk. De beter sig helt konstigt och sjukt. Särskilt en del som är dryga, kaxiga och tror de vet allting om allt och snackar skit om folk, och till och med säger elaka saker om de som de säger sig tycka om. Tillexempel, vem kallar sin flickvän för "den där jävla flickvännen"? Nej, just det. INGEN normal människa säger sånt om någon man tycker om och är tillsammans med! Helt sjukt. Jag skulle aldrig kunna säga så om min pojkvän, för det är elakt. Elakt elakt elakt. Usch. Förlåt, behövde bara ventilera mig lite.

Vi slutar typ klockan ett i dag, för att ta upp någonting annat, och vi har hittills bara tittat på filmerna som ska vara med i JB-galan. En del sög, en del var riktigt bra. Svårt att veta vilken man ska rösta på, men det blir säkert Break My Chain, fastän det känns lite kompispatriotiskt. Kanske blir enstöringsfilmen, den var rätt söt. Äh. Vem bryr sig?


Det enda viktiga är att jag älskar min skruttpojk <3
image97

bild på kjol

, , , ,2008-04-29 | 22:01:12
image96

här harni min kjol. puss.

ont i magen

, , , ,2008-04-28 | 12:05:23
Jag är så hungrig att jag har ont i magen. Är jag förresten den enda människan i hela världen som får hicka och blir kissnödig när jag är hungrig? Det är så konstigt. Jag är alltså trött, har hicka, är hungrig och kissnödig på samma gång! Och mat är det inte förrän om typ en timme. Jag hatar mattiderna här! Usch usch usch. Nej, kolla på den här bilden istället för att tänka på allt jag gnäller om. Det är roligare. Dessutom får jag lite mer energi. yay.

image95

tacokväll

, , , ,2008-04-27 | 20:40:45
Hej hej hallå. Idag var jag på middag hos Malin min vän, det var supergott och jättetrevligt! Tänk att man inte träffas så ofta längre, konstigt det där. Hjälpte Matilda att planera en teckenspråkslektion också, och så visade jag lite JB-filmer, haha. Mycket intressant.

Annars har inte mycket hänt idag. Kört bil funderade jag på att göra, men så blev det inte. Använde min nya kjol en stund, den är ju snygg men jag har ingenting att ha till den. PENGAR GE MIG! nu.

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. Puss hej.

längtan

, , , ,2008-04-26 | 21:55:18
image93

Det känns som om det var hundra år sen du åkte, och ändå var det bara igår. Konstigt det där med kärlek. Man blir alldeles konstig i huvudet och tid och rum vänds ut och in. Men det är ganska bra att det är så, för då är det på riktigt. Då är det äkta och genuint. Jag önskar jag aldrig sa alla elaka saker jag slänger ur mig då och då, för jag vill inte göra dig ledsen. Ändå gör jag det om och om igen, och ändå så fortsätter du hålla fast i mig. Jag förstår inte varför du envisas, men är så otroligt glad att du gör det. Du har gjort mig till den lyckligaste flickan i hela världen, och jag vill gärna fortsätta vara det.

Jag älskar dig <3

(ursäkta för värsta smörinlägget, men jag är kär och rår inte för det.)

vår!

, , , ,2008-04-26 | 19:46:35
image92

Vet ni hur skönt det är att spendera lördagar i skruttiga kläder, utan smink och utan att fixa håret. Bara sitta och sticka, tiitta på dålig tv, springa ut och fotografera mysiga blommor i trädgården och vara helmysig! Det är helt fantastiskt! Jag ÄLSKAR våren, förutom när vårdepressionen sätter igång, men nu verkar den vara borta. Saknar den inte kan jag säga er. Solen gör något underligt med en som gör att man är glad nästan jämt. Snygg blir man också, det säger i alla fall Robert. Längtar efter dig älskling, men snart är det måndag och du är hemma igen!

Det kommer nog upp fler bilder under dagen, håll ut :)

övning ger färdighet...

, , , ,2008-04-26 | 16:49:25
Haha, det märks att man inte kört på ett tag, även om det bara var några veckor. Helt skakis, som vanligt, och så blir jag såklart helt hysterisk när jag får motorstopp. Som vanligt. Önskar man bara kunde det där med att köra redan från början så man slapp lära sig. Det är så stort, läskigt och okontrollerbart! Vad som helst kan hända! Det konstigaste är ju förresten att jag litar på andra när de kör mig (de flesta iallafall), men jag litar inte ett dugg på mig själv när jag kör. Det borde ju vara tvärtom, eftersom jag vet vad jag själv gör när jag kör och inte vet alls vad andra personer gör. Men jag är så fruktansvärt osäker bakom ratten, min hjärna, min kropp och bilen vill inte alls samarbeta. Värdelöst. Borde kanske byta kropp och bil. För i huvudet vet jag vad jag ska göra, men kroppen och bilen gör inte som jag vill. Ja, det vore nog bäst att byta ut dem. Eller vad säger ni?

kjolen är klar!

, , , ,2008-04-26 | 12:37:39
Äntligen är kjolen klar! Vill så gärna visa er hur fin den blev, men min kamera har inga batterier (och kommer nog inte ha på evigheter heller) så det blir en annan gång. Kanske i samband med att klänningen jag ska sy härnäst blir klar. Den ska gå fortare att sy har jag bestämt, även om jag måste sicksacka alla kanter för att det är ett jobbigt tyg. Den vet jag att jag kommer bli nöjd med och inte hata, om den nu inte hatar mig förstås.

Kom förresten att tänka på att jag på måndag har Nationellt Prov i Engelska, och jag måste plugga till det. Iallafall läsa på häftet. Sen måste jag köra bil, umgås med familjen och så måste jag fixa present till Malin. USCH! Jag är trött. Köpte iofs en ny tröja i förrgår så jag ska vara tyst. Den är rosa och fin :)

Nej, nu måste jag nog kolla bdb istället :P Puss

sommar

, , , ,2008-04-24 | 10:53:21
Man känner att det snart är sommar! Det är så varmt att man kan gå utan jacka (fast jag min fryslort fryser såklart ändå trots att det är typ 15grader varmt ute), och folk samlas i parkerna för att få i sig solen som ÄNTLIGEN SKINER! Det är sååå underbart. Dock finns det en nackdel, man blir inte särskilt pepp på att sitta inne i skolan (det är så mörkt här inne att man bländas så fort man går utanför dörren, och när man går in igen så känns det som att man går in i Fantomengrottan eller nåt), så jag har inte jobbat någonting idag. Borde gå ut och fotografera, men hey, jag orkar inte! Det finns ingenting att fotografera och jag vill inte lämna in fler kyrkogårdsbilder. Varför lägga en skola med mediaelever så långt bort från allt som inspirerar en till arbete? Lärare är konstiga.

Nej, nu ska jag se om jag kan designa nån fin ny bloggdesign så jag känner mig lite produktiv iallafall, men det kommer nog inte gå heller. Usch. Ha det bra!

strumpbyxor!

, , , ,2008-04-22 | 20:22:46
Well, ni som läser den här bloggen och som känner mig pretty well vet ju att jag alltid går omkring och klagar på frånvaron av hela och snygga strumpbyxor i min byrålåda, samt frånvaron av pengar i min plånbok som skulle kunna fylla ut mitt strumpbyxbyrålådehål (hey nytt häftigt ord!). Därför kunde jag inte tro mina ögon när jag som vanligt satt och slöläste det här inlägget i Nevnariens blogg! Perfekt för mig! Snygga, hela, rena, fräscha, NYA STRUMPBYXOR från Evas Underkläder! Gaah, visst är de snygga? Mer perfekta strumpbyxor finns inte.

hoppas jag vinner dem nu bara... iiih. hoppas hoppas hoppas <3

nationella prov

, , , ,2008-04-22 | 12:02:01
Yay. Vi har haft våra tal nu. Nationella Prov i Svenska. Det gick väl sådär, men jag ska inte vara ledsen över det. Jag gjorde det i alla fall :)

Just nu så sitter vi och har Medieproduktion. Jag ville egentligen ha Mediekommunikation, men klaga inte. Nej nej. Jag måste ju göra lite grejer till min portfolio, men geeeeeeeeeeeeeeeeeeewd vad otaggad jag är! Jag har inga ideér alls.

"Du lämnar in minst tre men gärna flera utav följande uppgifter:

1.   En Konsertaffisch med endast typografi (inga foton eller illustrationer) till en konsert eller annat musikevenemang.
2.   Ett självporträtt i valfritt program
3.   Skapa en illustration på temat ?storstad? i Illustrator.
4.   Ett tidningsuppslag för en dagstidning gjort i InDesign.
5.   Ett tidningsuppslag för en veckotidning gjort i InDesign.
6.   Visualisera följande fem ord: a.   Längtan b.   Idol c.   Åskådare d.   Storm e.   Hunger
7.   Leta upp en logotyp som inte faller dig i smaken och gör om den så du tycker den blir snyggare. Lämna in både originalet och din version.
8.   Skapa en reklamaffisch (innehållande bild, text och layout) i Photoshop med en valfri produkt av ett känt varumärke. Produkten kan fotograferas i fotostudion och får sedan fritt bearbetas, retuscheras och kombineras med andra bilder (annan bakgrund etc.)
9.   Reklamfilm på ca 30 sekunder.
10.   Valfritt inom medieproduktion. (Jag ska godkänna medieproduktion innan ni börjar) "

Amagaaaaaaaaaaad hjälp mig. Jag har gjort ett självporträtt i Illustrator, och det har ni ju redan sett. Vad ska jag göra mer? Tipsa mig! Snälla?

fy skäms

, , , ,2008-04-21 | 20:15:52

Nä, jag är lite trött på folk. Ni är massor som kollar in, men ingen som säger ens ett litet hej. Elakt. Särskilt när jag är ledsen. Jag är ledsen. Min kjol blir inte som jag vill men den blir klar. Nu ska jag satsa på min sommarvita lakansklänning som förmodligen blir genomskinlig men det SKITER JAG I! Jag hatar er. Godnatt.


hej hej hallå

, , , ,2008-04-20 | 16:46:06
Nej, jag har ingen lust att göra skolarbete. Nej, jag har ingen lust att äta mat. Nej, jag har ingen lust att sy klart min kjol. Nej, jag har ingen lust att sitta inne när solen skiner så fint utanför fönstret. Nej, jag har ingen lust att låta Linn ligga på sjukhus i Uppsala medan jag måste redovisa vårt ofärdiga multimediaarbete som skulle vart klart för två veckor sedan. Nej, jag har ingen lust att umgås med familjen istället för med världens finaste pojke som inte alls är lika långt borta från mig som han var för bara ett gäng timmar sen. Nej, jag har ingen lust att rota fram mina ridkläder till imorgon. Nej, jag har ingen lust att gå till Karlsdal, smutsa ner mig med hästlukt och sedan åka tillbaka till skolan. Nej, jag har ingen lust att köpa ny dagboksbok. Nej, jag har ingen lust att se mina pengar flyga iväg vilket de kommer göra. Nej, jag har ingen lust att byta glödlampa. Nej, jag har ingen lust att be pappa låna mig 500kr och fixa så min dörr inte gnäller. Nej, jag har ingen lust att inte jobba i sommar.

Nej, jag har ingen lust till någonting. Ingenting alls. Inte idag.

image90

tantvarning!

, , , ,2008-04-19 | 20:05:07

Jag har suttit och stickat konstant sen i torsdags kväll. Eller, nästan iallafall. Nu är i vilket fall det första paret handledsvärmare, i alpacagarn med instickade pärlor på, klara! Kan ju säga att den ena blev snyggare än den andra, och det var inte den första som blev bra :P Nu ska jag börja sticka på det rosa paret, de kommer bli de bästa av alla. Sen blir det nog fler vad det lider, med olika pärlmönster på. Det är så roligt! Åh vilken tant jag börjar bli, men oj vad jag inte bryr mig.

Just nu saknar jag älskling, men eftersom han just loggade in på msn så blev jag lite gladare. Snacka om tajming vi har på varandra. Tänker han på mig ringer jag, och sitter jag och tänker på honom loggar han in på msn. Lite häftigt. Nu ska vi se om han svarar också.
<3


fredag

, , , ,2008-04-18 | 11:47:59
Yes, idag är det fredag. Det känns inte alls som det. Hela veckan har varit lika seg som fredagar brukar vara, och det har nästan känts som fredag varje dag. Konstigt det där. Har egentligen haft massor att göra men inte gjort nåt av det. Inte inte inte inte inte inte inte bra alls.

Oj. Jag måste kanske sluta skriva, lektionen börjar nu. Behöver gå på mattestuga sen, hoppas jag får. Känns ju dumt att göra det varje gång, men herregud det är Nationella Prov snart och jag MÅSTE KLARA DET! Usch. Marcus ska ha Pausgympa. Haha, kommer bli mysigt. Puss

myspys

, , , ,2008-04-17 | 11:20:38
image89
Solen lyser idag! Det är varmt och skönt ute och jag har bytt vinterjackan mot en tunnare vårkappa. SKÖNT! Har längtat hela vintern efter våren och sommaren, och nu är den äntligen här igen! Jag älskar det. Det kommer bli världens bästa år.

Idag sitter vi i grupprummet igen, och förut idag så var internet låst. Dumma lärare som kollektivbestraffar oss, men eftersom jag, Emelie och Johannah är så grymma på argumenterande tal så fick vi tillbaka det. Superduper. Så nu sitter vi här och är glada, men ingen av oss vågar spela någonting för då försvinner det igen. Men det ska nog inte vara några stora problem.

Jag har förresten kommit på att jag säger "anyhows" väldigt ofta. Jobbigt. Men det är ett ord jag har börjat tycka om! Konstigt vad man kan fästa sig vid ett ord eller ett uttryck. Förr i världen sa jag tillexempel "Rackarns kebab" typ hela tiden, och en annan gång hade jag "ge dem bananer" på hjärnan. Haha, vilka konstiga saker man har för sig.

Senare idag, eller ganska snart eftersom vi slutar snart, ska jag upp på stan och handla lite stumpbyxor och garn och pärlor. Har bestämt mig för att sticka lite, ska göra pulsvärmare. Asgrymt. Tror det kommer bli lite snyggt, ska bara hitta ett bra och mysigt garn och ett gäng billigare pärlor. Är jättetaggad. Sen blir det nog mys med älsklingen hoppas jag, det var ett tag sen sist eftersom båda haft så mycket för oss den är veckan. Sorgligt. Och i helgen reser han bort igen, till Göteborg av alla ställen. Kommer sakna honom ju! Men vi ska inte vara deprimerade, han kommer ju snart hem igen :)

Puss och godnatt på er älsklingar.

kärnämnesvecka

, , , ,2008-04-15 | 08:53:39
Den här veckan har vi en så kallad Kärnämnesvecka i skolan. Detta innebär att vi under en veckas tid får jobba med vad som behövs inom kärnämnena, eftersom det snart är dags för Nationella Prov. Det är mycket, mycket, mycket tråkigt. Man gör ju ingenting. Det är inte bra eftersom det behövs. Men det blir ju så infernaliskt tråkigt att göra samma sak hela veckan lång. Dessutom är jag mer efter i mediaämnena. Typiskt. Varför får vi inte ha en vanlig Buffertvecka? Det skulle vara mer nödvändigt. Fast det kanske är lite vad det här är.

Igår var det JBExpo. SUPERSKOJ! Fast jag var bara där i typ en halvtimme, men vi hann göra en hel del. Några av mina foton var med, jag såg två av dem iallafall. Hade velat se min anka, men den var inte där. Kan ju lägga upp bilden här istället, men det är ju inte samma sak som att de den utskriven.

Vi fick också se Pennenen (eller "Break my chain" som den heter nu) på projektor för första gången, GUD VAD BRA DEN ÄR! Jag är ju förstås snyggast i hela filmen, men de andra är rätt okej också.

Nej, nu måste jag jobba. Puss.


image88
här är ankan förresten.

.

, , , ,2008-04-11 | 21:13:24
Jag blir aldrig den
Jag skulle vilja vara
Vill du ha mig ändå
Så får du mig, du får mig


oj

, , , ,2008-04-09 | 11:17:10
Ursäkta att jag är så dålig på att skriva, men det händer ju ingenting längre. Dagarna bara rullar på och snart är det Nationella Prov och så ska vi visst åka till Riga, när nu det blir. Det kommer nog bli någonting att skriva om, men det är ju inte ens bestämt när vi ska åka. Sen händer ju balen, men inte heller det är någonting särskilt att skriva om än, förutom att jag är sur på min klänning. Suck. Jag blir så trött!!! Godnatt.

självporträtt

, , , ,2008-04-05 | 19:02:16
image86


Tjaa, jag vet att det inte är lika bra som Elins illustrationer, men den blir nog i alla fall godkänd av min lärare som "självporträtt i Illustrator" till min portfolio som vi håller på med i mediaproduktionen fram till sommaren. Blev faktiskt ganska nöjd själv, en av mina bättre kreationer ^^ Om ni inte förstår det så ska det föreställa mig själv. Ursäkta det urusla valet av färger, men jag var trött när jag valde färgen på tröjgrejen. Egentligen är den svart, men det skulle bli så tråkigt. Och mitt hår ser inte ut sådär. Åh vad mycket fel, men jag blev snyggare än jag är egentligen så det är ju bara positivt :P

pengar

, , , ,2008-04-05 | 12:16:36

Du känner inte för att skänka en hundralapp eller två till mig? (A)

Har börjat illustrera en bild, men eftersom älskling fick låna min datormus över helgen så är det pilligt. Touchpad är inte kul :P Men men, jag har lite tid på mig, så jag hinner nog klart ska ni se. Ingen fara.

Just nu blir min farfar klippt av min mamma och jag funderar på att rita lite....... ska nog göra det. Puss.


2 april

, , , ,2008-04-02 | 09:22:48
Öh, det händer nog ingenting egentligen. Jag är bara rädd. Jag är så fruktansvärt rädd. Ibland känns det som att jag måste spy eller nåt, men det kommer ändå inte hjälpa. Åååh, jag är så dum. Usch.

image85

April april

, , , ,2008-04-01 | 22:40:32
image83

Ja, april april. Inte blivit lurad alls idag. Inte vad jag vet i alla fall. Bror sa till mamma att han blivit tagen någonstans, av polisen skulle jag tro, men jag hörde inte vad han sa för de pratade i telefon. Jag tror mamma gick på det. I alla fall till en början. Det var lite kul. Men bara lite. Annars var det en rätt kass dag. Som alla andra dagar. Werner säger att det verkar som att alla mina dagar suger, och det är säkert rätt. Ibland tror jag det. Puss på er äcklon.

trött

, , , ,2008-04-01 | 09:04:26
I skolan, trött som en gnu och ögonen är helt svullna. Försökte med vit kajal för att få ögonen att se lite piggare ut, men neeeeeeeeeeeeeeej då jag ser lika fruktansvärd ut som jag gjorde innan. Skoj. Inte. Jag vill bara åka hem och lägga mig under täcket och sova bort hela den här dagen. Jag som trodde det skulle bli bra, men neeeeeej då det var det ingen annan som ville så jag är helt ensam och ful och äcklig. Det enda bra är väl att jag har mammas myströja på mig och jag älskar den. Den är jättegosig.

Hejdå. Jag orkar inte med er  nu.

bloglovin

RSS 2.0