fashion

, , , ,2008-08-31 | 02:43:14


Idag har Robert bara spelat Zelda typ, så jag har suttit och fifflat i Illustrator. Och den här gången blev jag lite nöjd. Satte ihop mina bilder i en fin liten annan bild. Och tittar ni noga så är jag och Robert med på ett hörn, bara för att vi är så himla söta! :)

Jag kan ju berätta lite om bilden. Den blonda flickan är Cissi, och hennes klänning existerar för nuvarande hemma hos Malin, men är inte riktigt klar ännu. Vi har sytt den till vårt projektarbete.
Den andra flickan är jag, fast inte. Klänningen är en konstig version av balklänningen jag funderar på att sy, om jag inte ska göra en korsett med kjol i sjöjungfrumodell.. Vi får se lite, jag pillade bara ihop den här nu för att ha något att göra :P

Annars.. Jaa, Robert och jag har lagat världens godaste fiskgratäng, det var alldeles underbart. Vi har... tittat klart på säsong 2 av Prison Break, 2 dagar kvar att se säsong 3 eftersom 4an börjar på tisdag.. Kommer bli lite stressigt, men vi kan kanske klara av det. :)

Just nu ligger jag ensam i sängen och väntar på att John Blund ska komma och knacka på dörren. Det vore mysigt, även om jag vill vara vaken. Imorgon ska vi åka på visning av moster Barbro's fallskärmshoppning. Hoppas det är  bra fika :P Nej, nu ska vi inte vara så. Jag är trött nu. Ursäkta. Mer om det en annan gång. Nu ska jag läsa kommentarer. PUSS

usch

, , , ,2008-08-30 | 01:00:31
Jag är kissnödig.

Gratis är gott

, , , ,2008-08-28 | 12:58:52
Pappa har alltid sagt att mat är godast när den är gratis, och JA han har rätt! Som i skolan tillexempel, det är så himla gott att äta den maten, bara för att jag slipper betala för den och laga den själv! Det är bara att ställa sig i kön, och så får man en tallrik full med mat som är bara din och du får äta så mycket du vill. Skulle jag betala för det skulle det kosta typ massa pengar, men nu är det gratis, och supergott! Eller när man åker till mamma och pappa och äter. MUMS, allt de lagar är gott! Fast det har det i stort sett alltid varit, och det är en av de saker jag saknar mest med att bo hemifrån. Mammas stuvade makaroner. Eller pappas getostlasange. Eller när jag och lillebror bakar bullar. ÅH! jag är så hungrig nu. Borde kanske åka till skolan bara för att äta? Fast de stänger visst snart.. skrutt.

Well well, just nu ligger Robert i sängen och surar, eller sover, han ser likadan ut när han gör båda sakerna, och jag sitter här och försöker vakna. Går inte så bra. Ska nog göra mig en kopp te, då vaknar jag nog lite iallafall. Senare ska jag åka in till stan och träffa Malin, vi ska köpa tyger till vårt projektarbete. Mer om det senare, det kommer bli bäst iallafall. Jag måste också ta mig till cykelreparatören i Markbacken, pappa har bett mig kolla vad det kostar att laga min cykel. Hoppas det inte är alltför dyrt!

Som avslutning kommer en ca. ett år gammal bild. Nu ska jag hoppa på Robert. PUSS!

Jag kan dansa Michael Jackson

, , , ,2008-08-26 | 19:17:37
Idag har varit en givande dag. Det har regnat. Jag och Malin äger vårt Projektarbete och Historia A kommer nog att bli en skojig kurs att läsa :) Vi har också tittat på en småstjärnornavideo på din tub där killen tar sig på snoppen (mycket intressant) och så har vi cyklat runt. Nu ska här ätas marakoner! :D
Puss

Kladdkaka

, , , ,2008-08-25 | 20:14:48
Idag var en spännande skoldag. Vi har kommit på och ändrat oss kring projektarbetet, skoltidningen ska startas upp igen och allt känns allmänt tillfredsställande. Jag tycker om det :D

Jag och Malin ska göra bästa projektarbetet, och jag är taggad till tusen. Det kommer involvera symaskiner och skisser och massa massa bus! Typ. På tal om det så ringde det en brud idag och undrade om jag skulle vilja hålla i sykursen iår. HAHA sa jag, jag kan ju inte sy. Det var tydligen Cattis som hade rekommenderat mig. LOL sa jag. Nej, det där tycker jag Mia ska ta hand om, det  vore najs.

Annars så bakar jag och Robert kladdkaka just nu, han tyckte ju det var så gott sist så det får bli en såkallad favorit i repris :) Alltid trevligt. Jag ska också försöka uppdatera mer från skolan, men det händer ju så mycket så jag blir helt knäpp och tokig! :) Men det är bara kul kul kul!

Snart blire mer Prison Break, I like it! Fast jag drömmer om det hela tiden och tror mig se förrymda fångar överallt på stan. Idag trodde jag det var Peter Stormare som satt på en parkbänk och drack öl med sin kompis. Herregud ja. Man kan bli knäpp för mindre.

Godnatt to y'all!

Gräsklipparproblem

, , , ,2008-08-23 | 16:03:24
Jag fick upp honom tillslut, och vi har kollat sista avsnittet av Prison Break S01. HJÄLP! Man kan ju inte avsluta en seriesäsong på det sättet! Nu väntar vi ivrigt på säsong 2. Nej, jag har inte sett Prison Break tidigare, det här är helt nytt för mig. Jag har självklart hört talas om det, men när alla fjortisar började tjåla om hur snygg Wentworth Miller är så blev jag lite avskräckt från att titta, det måste jag erkänna. Men jag måste också erkänna att det var lite spännande, och att jag inte borde väntat så länge med att se det ;) Snart så kommer tiden då Jag ska tvinga Robert att se alla säsonger av Desperata Hemmafruar, han har lovat mig att se det utan att vara för elak. Det är faktiskt bra, och jag minns inte hur första säsongen var, så det är nog dags att titta :)


Just nu så är Robert någonstans och hjälper sin mamma med att laga gräsklipparen, och jag kände att jag mest skulle vara i vägen om jag följde med så jag stannade inomhus. Det ordnar sig nog snart så jag får gå och pussas lite. Det är behövligt :) Nu ska jag läsa favoritbloggar. PUSS

ursäkta igen att inga bilder dyker upp, men guuuud vad jag inte har några. Kolla på Amy Diamond istället.


Skog och serier

, , , ,2008-08-23 | 13:36:02
Jupp. Vaknat upp i skogen, kommer hem på måndag lagom till skolan. Robert ligger fortfarande och sover här bakom/bredvid mig och jag får inte upp honom alls. Han rycker till ibland  av tangentbordsknappningen men vänder bara på sig och sover vidare. Lite jobbigt. Hans mamma undrade om han var ute och stavgick. Nupe, inte såhär "tidigt". Inte alls tror jag, då han kom hem sist och klagade på  blåsor på lillfingret. Så gick det med den stavgången.

Jaa, vad har hänt mer? Första skolveckan var najs, men på måndag börjar allvaret. Tänk att folk redan fått läxor! Vi har typ babblat om kreativitet, projektarbete och portfolios i en halv vecka och det är typ allt. Helt knäppt. Men jag har hört att en liten Elin kanske ska börja på min skola, så nu hoppas jag att hon inte skojar med mig för det vore SÅ kul om hon gjorde det. Saknar den lilla skrutten jättemycket :)

Åh, förresten! ... Nu glömde jag vad jag skulle skriva.. Typiskt. Nåt var det ju! Och viktigt. Hmmmmm. Jag är sugen på frukost. Kanske ska göra nåt. Det är 6 hundar där ute. LÄSKIGT! Och två som jag aldrig träffat förut. Meeeen, det ska väl gå bra det här. Bara ett par dagar ju :P

Idag ska vi också kolla sista avsnittet på Prison Break S01, eftersom den filen vi hade var trasig och det tog hundra år att tanka ett nytt igår kväll.. Så jag är jättespänd på hur det ska sluta! Sen ska vi väl börja kolla S02 också, eftersom det är 10 dagar kvar till S04, och vi ska kolla 01-03 på de dagarna. Två säsonger kvar bara. Sen hoppas jag Desperate Housewives börjar snart också!! Och att det snart blir februari så vi kan börja kolla Lost :D Serier is the shiet!

Nej, godnatt.

Ursäkt

, , , ,2008-08-21 | 09:12:10
Jag måste få skylla min frånvaro på att vi börjat skolan igen. För det ÄR krävande, även om man inte gör någonting. Det är vegankladdkakor som ska ätas, te som ska drickas och vänner att umgås med. Så tiden framför datorn bli väldigt knapp. Sen kommer man hem och är JÄTTETRÖTT för att man inte sovit på hundra år, somnar och vaknar jättesent. Sen ska man umgås med en älskling och sen ska man hälsa på  föräldrar. Men jag ska skärpa mig, jag lovar!

Nu är det dags att ge sig av till mötesplatsen och träffa Malin så vi kan cykla tillsammans till skolan. Det blir najs. Sen ska jag leka hela dagen och försöka se hur många ettor som kommer från Kopparberg. PUSS

Måndagseftermiddag

, , , ,2008-08-18 | 15:48:04
Jag förstår mig inte. Vaknade klockan 12, tänkte bara ligga en liten stund till innan jag skulle upp och göra mig iordning för att hämta älskling på stationen (lite överraskning sådär). Vaknade igen klockan 13, tänkte att det är inte så farligt, jag har fortfarande tid på mig, ska bara vakna lite först så går jag upp sen. Vaknade IGEN klockan 15, av att älskling ringde. Han var redan här. Typiskt! Men han hade åkt bil hit, så det var ju ändå tur att jag inte hade åkt iväg. Så jag hoppade upp, klädde på mig lite och tog emot honom i dörren istället.  Det fick väl duga, men var inte alls lika romantiskt som jag hade hoppats på.

Hann inte träffa honom så mycket ändå, hjälpte honom att ställa in SIN cykel i förrådet, träffade killen som bor under oss (mycket trevligare än de som bor bredvid!) och sen skulle han iväg till tandläkaren. Jag kunde inte följa med så jag stannar hemma och oroar mig istället.

Nu ringde någon och undrade om jag hade förfrågat om Barn- och Olycksfallsförsäkringar.. Nej, det har jag inte. Underligt..

Nej, nu ska jag oroa mig lite till. Tack förresten för all maten Bitte, jättejättejättejättejättejättejättejättesnällt! :)

Mammor...

, , , ,2008-08-18 | 00:07:14


När man är sådär ensam och liten och deppig som jag är just nu så tänker man en del. Och idag så poppade ämnet "mammor" upp i mitt huvud..

En mamma är nog den bästa uppfinningen som finns. De är alltid världens bästa, även om man kanske inte alltid gillar hur de tänker. Ens egen mamma är ju såklart alltid den absolut bästa, men även andras mammor. Jag har en lite jobbig förmåga att alltid lyckas säga "mamma" till andras mammor, och det kan bli lite pinsamt ibland, men oftast så är det ingen fara (och tur är väl det!).

Mammor gör ett helt otroligt jobb, men det är sällan de blir tillräckligt uppskattade för det de gör. Först går de och bär på dig dygnet runt i nio månader (ibland mer, ibland mindre), sen ska du ut och det jobbet får de göa åt dig också! De närmaste åren efter det ska du också tas hand om dygnet runt, du ska ha mat, byte av blöja, du ska tvättas, kramas om, sjungas för innan du somnar... Under dessa år finns det oftast även en pappa med i bilden, men i vissa familjer är det inte så (eller så är det tvärtom, men det kan vi ta upp i ett annat inlägg). Då måste mamman ta hand om allt helt själv!

Sen börjar du skolan, och mamman måste oroa sig för att läskiga gubbar ska lura dig med godis, att du ska våga dig över "stora vägen" utan att se dig för efter bilar, att du ska gå vilse på väg hem från din bästa kompis.. Ja, ni fattar. Och vi ska inte tala om högstadiet! Då du kan åka omkull med mopeden, göra någon stackars flicka med barn, eller bli gravid, inte få tillräckligt med poäng för att komma in på gymnasiet.. Listan för saker en mamma oroar sig för kan göras enormt lång, och man tycker alltid att den är alldeles för lång! När du sedan flyttar hemifrån vill en mamma såklart alltid att du hör av dig, att du berättar om vad som händer dig på dagarna, hon vill komma och hälsa på och hon tycker alltid att du diskat för lite eller dammsuger alldeles för slarvigt..

Men ändå, en mamma behövs alltid! Hon är inte bara irriterande och jobbig, hon finns alltid där under de jobbiga situationer man satt sig själv i när man inte lyssnat på vad hon sagt tidigare. Hon finns där och lyssnar när man har någonting att berätta, gör iordning en kopp te åt er båda och lyssnar på riktigt, bättre än någon kompis skulle kunna göra, eftersom hon faktiskt bryr sig om dig mer än hon bryr sig om sig själv! Och om man inte känner att man vill prata så förstår hon och tar sig tid att lyssna när Du känner dig redo att berätta..

Jag är så fascinerad av mammor och allt de gör! De är helt otroliga! När jag blir stor, eller ja, större, vill jag också bli en såndär som de mammor jag känner. Jag vill bli en salig blandning av allesammans. Min egen mamma (såklart, min bästa mamma), Roberts mamma (världens snällaste, och hon har ju lyckats uppfostra Robert till att bli en helt okej människa så då tror jag hon klarar allt ;P (hihi)), Alma och Elsas mamma (så cool hela tiden, stressar aldrig upp sig över någonting utan tar saker som de kommer), Tumadre (som jag visserligen inte känner, men som jag, efter vad jag läst, tycker är helt fantastisk med sina två små barn!), och så många, många fler som jag helt enkelt är för lat för att skriva om här och nu. Verkliga förebilder allesammans, det måste jag verkligen säga.

Nej, nu har jag
skrivit alldeles för mycket så mina fingrar är helt stela och jobbiga. Dags att hoppa i säng kanske, mamma har alltid sagt att det är bra att lägga sig tidigt!
Så, tills nästa gång, "take care of each other" (eller hur det nu är Jerry Springer brukar säga)

The tvättlook

, , , ,2008-08-17 | 22:49:23


Nja, när man tvättar mitt i natten och den enda som ser en är tanten i tvättstugan som städar lite så behöver man inte se särskilt snygg ut för frisyren och sminket  blir iallafall förstört i regnet när man vandrar mellan lägenheten och tvättstugan.

regniga augustikvällar som denna när man är ensam och det är kolsvart ute önskar man verkligen att man hade tvättstugan i källaren istället för på gården...
fast det gjorde iallafall att jag kommit utanför dörren idag. Så lite bra var det väl.

Igår kväll

, , , ,2008-08-17 | 18:16:44


Måste bara visa er som inte kollar min bilddagbok hur underbart snygg jag var när jag rensade grejer igår kväll (och natt, börjar man så går det bara inte att sluta!). Lila strumpbyxor, svart t-shirt, rosa sjal med blå blommor kring midjan och luciaglitter i håret. That's Fashion!

Burn Heart Burn

, , , ,2008-08-17 | 16:39:55


Nu är den färdig iallafall. Jag är så himla lat som inte orkar med bakgrund och skuggor men det ska jag lära mig bättre innan jag gör. Tills vidare får ni nöja er med halvkassa bilder. Nej jag är inte så nöjd, hon är snyggare som skiss.

Gratis Makeup

, , , ,2008-08-17 | 13:13:26
Sure, I know that alla lägger ut gratislänkar och har sig, men just den här kan jag iallafall tänka mig att reklama för. Tycker inte att Kissie ska vinna allt hon ger sig in på! Så hjälp mänskligheten och registrera dig nu genom att klicka här!

Statistiken blir bara bättre!

, , , ,2008-08-17 | 00:00:01
Kollade just statistiken, och OMG det är snart uppe i mitt rekord (fast det var typ 700, och det kommer jag nog inte upp till igen), men både idag och igår så är antalet unika visningar på runt 15 st. Det gillar vi! Fortsätt så snälla så ska ni få se på en glad Olis :D

Puss!

Kräftskiva

, , , ,2008-08-16 | 23:57:01
Varit hos mamma och pappa ikväll, de hade miljoner människor där! 8 personer kom från England och var mammas väninnas vänner (haha) och sen var det Ylinens med barnen. Jätteroligt var det. Alla var grymt högljudda (mest Jarmo som vanligt, men de andra låg inte långt efter) och det togs kort hela tiden! Jag lekte med Alma och Elsa och de var hur mysiga som helst. Alma sa "Jag tycker om dig" till mig! Såååå söt! Hela jag rann ner som en fläck på golvet, så sött var det ^___^

Sen blev alla helt galna och Jarmo ville som vanligt inte åka hem, och det var god fruktsallad och glass och jag är jättetrött. Har kommit på att jag är värsta tjejen som gillar sötslibbigt rött vin eller vitt, gud vad tjejigt. Dags att börja dricka Bailey's kanske? Usch nej, aldrig igen!

Ledsen att det är så dålig update med bilder, men jag har inga än. Det kommer massa bilder när jag fått dem!
Snart ska jag nog sova, är så trött! Godnattpuss

skissa, skissa

, , , ,2008-08-16 | 16:07:22
Sitter här där jag suttit sen klockan 14:33 då jag gick upp. Skissar på nytt bloggnamn och ny bloggdesign, jag är sjukt sugen på't. Nåt som är med Louise 2008. Benzo är sååååå Louise 2007. Iallafall Louise början på 2007. Lite oldschool. Och jag vill förnya mig lite. Bli lite bättre. Bli lite häftigare. Bli lite mer Louise.

Annars ska jag väl hoppa och skutta in i duschen, skrika över att jag inte fått min mens än (den skulle kommit i TORSDAGS!) och sen åka ut till mamma och pappa när jag fixat mig klart. Det är ju kräftskiva därute idag, men massa galna engelskmän och kvinnor. Mest kvinnor, men typ en eller två män. Det blir najs. Måste öva på engelskan, då jag (tror att jag) kommer läsa Engelska C i höst. Kommer inte ihåg vad jag valde, haha! Tror det var Historia, Eng C och Foto B. Jaja, det blir en surpris på tisdag. TISDAG! 3 dagar! I'm not counting.

Nej, hopp skutt till duschen. Jag är irriterad. Läs inte dumma saker när du har PMS, bara ett litet tips.

Lol älskling

, , , ,2008-08-16 | 14:40:49
Varje gång jag går in på din blogg så hänger sig firefox. VARJE GÅNG! Det börjar bli lite irriterande. Så jag skriver till dig här istället.

Bilden är skitsnygg tack vare fotografen, som också är skitsnygg. Jag har inte gjort något särskilt, förutom att ändra vissa färger och trixa med ljus. Lite redigering är den bästa redigeringen.

Och förresten kunde du ha blivit värvad av mig till Gratisbio, så hade båda fått lite fina bonusar. Men neeeeeeeeeeeeeeeej då, till mig säger du att det är töntigt, och sen blir du medlem på egen hand. Fail på dig. Då tänker inte jag bjuda dig på bio iallafall! :P

THE hormontant

, , , ,2008-08-16 | 04:53:03
Zomg jag måste bara berätta om vilken fruktansvärd PMS-människa jag varit hela fredagen och hela natten. Jag har gråtit över att Robert inte svarat på msn på fem minuter, jag har gråtit över att jag inte har tvätttid förrän söndag klockan 21-00, över att Robert inte kommer hem förrän söndag eller måndag, jag ligger och luktar på hans täcke hela tiden och gråter lite över att det inte är han på riktigt utan bara en lukt som han lämnade efter sig sist han sov här.. Jag gråter över att tvålen snart tar slut i badrummet, över att jag ska få börja skolan på tisdag, över att jag är så ensam och alla mina kompisar är borta och inte kan leka med mig. Jag tittade på Juno och grät över att det var så sorgligt hela alltinget, jag grät för att jag också vill ha en bebis och jag grät för att jag inte kommer att få en förrän om jättelänge, vilket iofs är bra.

Det är pinsamt vad jag gråter mycket när jag har PMS. Ganska tur att Robert får slippa det värsta iallafall och bara får en liten del av det på telefon. För det är bara en liten del älskling, du skulle bara veta hur jag är här när vi inte pratar med varandra! Jag har inga hämningar! Jag har ju liksom ingen att hålla masken inför så det stortjuts om allting. Fy vad jobbig jag skulle vara om jag var gravid. Haha. Jag vill inte ens tänka på det.

Look at me please

, , , ,2008-08-15 | 21:59:27

Det här är en sån där bild som jag tycker om jättemycket! Tycker den är riktigt, riktigt tuff, och jag brukar aldrig gilla hur jag ser ut på kort, men det här blev riktigt lyckat! :) Tänkte bara säga det :P

Seriöst.

, , , ,2008-08-15 | 21:28:01

Nej hörni, slutlekt. Nu är det seriösa grejer på gång. Scannade en gammal bild från förra hösten typ och har nu börjat illustrera den. MYCKET lättare än frihand, och roligare också för det blir så bra ^^ Nu längtar jag efter hösten, synd bara att det nog inte blir lika mycket illustrator. Kanske gör nåt nytt, snyggare, till projektarbetet som ska föreställa mina balklänningskisser. Det vore skoj. Men tillsvidare får vi nöja oss med att leka med andra saker.

När jag skissade henne förresten, hon häruppe, så var hon blond som ni kanske ser. Men jag tyckte att nu passade hon nog som brunett. Kanske ändrar det till sen, men så länge är hon iallafall brunett. Snyggt.

balklänning typ

, , , ,2008-08-15 | 19:27:41
Haha, gjorde ett försök till att illustrera hur jag vill ha min balklänning. Att jag blev långhårig och brunett är för att Robert vill att jag ska ha så. Annars är jag inte så lik mig. Borde lära mig skissa upp bilden på papper först, men det tar så lång tid! Fast iofs så blir det nog bättre...


Te-natt

, , , ,2008-08-15 | 03:24:40


Suck på mig själv. Varför går jag inte bara och lägger mig? Imorgon MÅSTE jag boka tvätt-tid, för snart är det slut på trosor här. De snygga är redan slut, men det gör iofs ingenting eftersom jag är ensam hemma (fniss). Nej, men nåt måste man ha att klä på sig första dagen i skolan, och då måste man tvätta.

Men just nu så sitter jag och ska göra iordning en kopp te och ett par smörgåsar (jag handlade idag, yay på mig, nu har jag smörgåsar och en liter mjölk!), och sen blir det nog sängen. Är klar med att fylla i blanketten till Adolf Lindgrens Stiftelse, så jag kan skicka in den imorgon. Hej sista minuten, den ska vara inne på måndag. Men den borde väl komma fram, om jag postar den imorgon innan de tömmer lådan? Bäst jag går upp tidigt, för jag vet inte när de tömmer härute (pinsamt javisst). Annars får jag väl bara knalla in på deras kontor på måndag och lämna in den, fast det blir nog lite pinsamt det också! Jobbigt.

Nej, nu plingade micron och tevattnet är väl klart. Puss puss och sov gott! <3

Illustrator

, , , ,2008-08-15 | 00:18:45

haha! Louise och Illustrator på frihand funkar inte så bra ihop XD

Donkey Punch

, , , ,2008-08-14 | 21:27:57
Ganska nyss hemkommen från biograf och stan med älskling. Hans mamma bjöd på bio, tack tack tack! Vi gick på Donkey Punch, som var... sådär. Vi borde gått på Arkiv X istället, kom vi på i efterhand. Äsch, vi ser den en annan gång, det går nog lika bra. Efter filmen fick vi vänta lite på Roberts bror och kompis som var inne och såg Mumien-filmen, men sen åkte vi hem. Kändes lite surt att jag ska stanna i Örebro, men jag har ju saker att ta itu med här, så... Men på söndag eller måndag kommer han ju hem igen och för första gången på 3 veckor får vi bo tillsammans här hemma och inte hemma hos någon annan. Det är ju lite speciellt att bo tillsammans på sitt eget ställe än att bo tillsammans hos någon annan, typ en mamma. Hemma har man ju egna vanor, borta måste man anpassa sig efter någon annans vanor. Och jag slipper hundarna! Yay, det är nog det bästa :P Men en liten katt vore inte helt fel. Får be honom ta med en av de tre de har där, haha.

Nej ni, idag blir det ett bildlöst inlägg, har ingenting att visa. Har handlat smörgåsar iallafall, så jag har lite att äta ;) Snart får jag lite lite lön också, så jag kan köpa hårfärg! :D
Puss

Mitt i natten igen, ge dig.

, , , ,2008-08-14 | 01:28:49
Idag är jag på bättre humör än igår, det gillar vi. Kan bero på att världens bästa pojkvän låg i sängen när jag vaknade, och jag kom inte ihåg att han hade lagt sig där, för han var ju inte där när jag somnade! Men han hade visst åkt från Kopparberg direkt efter jobbet bara för att få träffa mig idag <3 Underbara underbara människa. Hur kan man inte tycka om honom? :)

Anyways, vi hamnade i bråk om en parkeringsplats med en ful gubbe när vi skulle iväg till stan. Hallå, vi hade inte lånat hans parkering särskilt länge, men tillräckligt länge för att han skulle bli arg och slåss. Tur att Robert är så stark att han kunde slå ner gubben och smidigt köra därifrån. Naaaaawt. Men smidigt därifrån kom vi.

Hamnade på Jensens med familjen, Chris skulle bjuda på mat. Kul att han väljer stället HELT UTAN vegetariska alternativ :P Men det gick bra. Farmor hörde ingenting som vanligt, men det fick gå. Och farfar spillde ut hela sitt glas rödvin, när han äntligen hade fått ett.. Stackarn. Pappa gick in på Systemet sen och köpte honom en flaska rött, som kompensation. Lite ska han väl få unna sig gubben :-)

Det var gott iallafall med mat och folk. Det åktes hem till mina föräldrar, Chris kom och jag jobbade lite och sen satt vi och kollade bilder, lyssnade musik och jag blev klippt i håret av mamma. Det blev en förbättring, och en bra frisyr att ha medan håret växer! För nu ska jag ha långt hår igen. Vi får se hur det går. Man kan ju testa iallafall. Och det är lättare att göra saker med  till bal och student i sommar. LÄNGTAR!

Nej, nu måste jag gå och knåpa ihop lite mer i det personliga brevet som ska skickas till Adolf Lindgrens Stiftelse så jag får pengar. Äta kladdkaka ska jag göra också, hoppas det blev bra trots att jag mitt i baket insåg att jag bakade sockerkaka ^^

Puss!


louise i sitt nya fina hår, lugg som ska växa och allt annat fint ihopklippt.
och robert i mina byxor. gud vad snygg han är, fast de är lite korta :P han har ju storlek 32 i benlängd, men jag har bara 30 ^^ långskånken <3

Ooh, don't you wanna break her?

, , , ,2008-08-12 | 22:33:04

Bra dag.

, , , ,2008-08-12 | 21:22:26
Well, ända tills alldeles nyss hade jag värsta lust att berätta om min dag med min kusin, men nu känns det inte lika skoj längre så jag tänker inte säga någonting. Kul. Puss.

Radiopremiär

, , , ,2008-08-07 | 17:07:00
Som ni redan vet så har Robert redan vart med i radio två gånger, så inatt tänkte jag att nu var det väl ändå min tur. Så jag slängde ihop ett mail (eftersom jag inte tycker om att prata mitt i natten när man är som minst uppmärksam på vad man säger OCH det är lite pinsamt) och skickade iväg det.
Fortsatte sedan med det jag höll på med innan och helt plötsligt ringer telefonen. Det var Robert som ringde och sa att jag var söt som hade skickat in värsta mailet. Vadå, tänkte jag, eftersom det är lite delay på webradion hade jag ju inte hört det än. Men precis som vi lade på telefonen så läste de upp mitt mail. Det var ju.. spännande :P Och hela mailet också! Lite häftigt. Vill ni höra? Ja, det är väl klart.


Nej, nu ska vi ut och plocka bär. Har du någon öl hemma? HIHIHI. Internskämt igen. Godnatt.

Ännu ett nattligt inlägg

, , , ,2008-08-07 | 02:25:36
Varning för smörpålägg och alldeles för mycket gullegull, men jag fick ett så stort behov av att skriva ner vad jag kände för all den här kärleken bara bubblar inom mig och jag vill berätta för hela världen om hur lycklig jag är, och när det står här kan ni ju välja att läsa eller inte nu när jag har varnat er :)

Gudars. På söndag har jag och Robert varit tillsammans i 11 månader. Det är ju en evighet! Jag som trodde det skulle gå som det alltid gör, ta slut just när man börjar tro det ska hålla hur länge som helst. Men nu, när vi snart varit tillsammans ett helt år och framtiden ser fruktansvärt ljus ut, kan man inte bli annat än förvånad. Tänk att jag fick Honom, och han passar mig alldeles som handen i handsken. Fast inte snuskigt sett. Eller kanske det också. USCH vad säger jag! Nej, jag menar naturligtvis att vi matchar så bra i personligheten. Det var det ju ingen som trodde XD Linn, jag vet nog att du inte trodde vi skulle funka, men tji fick du :P ^^ Det gick ju utmärkt. Min asknäppa humor och att jag gör mysko saker ibland, det är det han älskar hos mig. Och hans sätt att balansera upp mig, ta hand om mig när jag ballar ut totalt och att han orkar med mig på riktigt och har det största hjärtat (och tålamodet) i hela världen är det jag älskar hos honom. Att han är skitsnygg drar ju inte ner betyget heller ;) Jag har väl aldrig träffat en snyggare människa i hela mitt liv! Han är perfekt <3

Fast egentligen är han inte perfekt. Ingen är ju perfekt. Tänk om alla var perfekta, det skulle ju inte finnas något att älska då. Det är misstagen och felen som gör att man älskar en människa. Om man inte gjorde det så vore det ju inte äkta kärlek. Och det blir ju mer spännande med lite misstag och fel, inte lika Svensson och tråkigt. <internskämt> Det vore så himla autobahn. </internskämt>

Nej, jag älskar Robert för den han är, och det tänker jag fortsätta göra.


Webdesign

, , , ,2008-08-06 | 03:42:03
Jag avskyr kodning. Jag avskyr pixlar. Jag avskyr bilder som aldrig blir som man vill och koder som ÄR rätt när man skriver dem men vägrar synas som de ska när man väl ska kolla hur det ser ut.  Jag HATAR Webdesign. I ettan, när vi läste kursen, ska jag säga att jag KÄMPADE SOM ETT DJUR för att få  ett fjuttigt G, medans alla andra gled på räkmackor och drog åt sig MVG och jag vet inte allt. Men jag ska inte klaga, hade jag också glidit på räkmacka hade jag väl aldrig träffat Jessica och det var ju bra. Min blogg ser visserligen ut som skit men jag har en kompis.

Robert vill kanske hjälpa mig, han gjorde ju värsta sakerna för sitt MVG, tyckte att Webdesign var "sitta av dagen"-tid och hans blogg ser ju inte ut som kattskit. Jag förstår bara inte varför han bara klagar på mina designer men inte hjälper mig :P Lite elakt. Det får bli dagens (onsdagens) uppgift. Jag kan gå på hundpromenad så kan han fixa min blogg. Det låter väl som en bra deal? :D

Lyssnar på  Vaken inatt, ifall han är med :P Men det låter inte som det, de pratar inte om nåt särskilt än. Det kommer nog när jag somnat, vilket lär bli snart. Jag är så hiiiimla trött. Ska designa det här inlägget lite bara. :P Feta till det lite här och där och sånt skit.

3:33 är klockan nu! Häftigt. Inte. Åååååh jag är trött. Jag är kissnödig också. Det är underligt att jag blir det så himla snabbt på nätterna. Jag varken äter eller dricker särskilt  mycket, men likförbannat blir jag kissnödig. SJUKT! Jag kissade ju klockan 1. Och innan det klockan 22:15. Det är ju jätteofta. Konstigt.

Ja, jag är trött. Jag har markerat Thailands flagga åt er. Tror det var den iallafall. Från en gång när jag skulle hjälpa älskling med en  sak. Asmysko. Jag hjälpte honom inte ens kan jag ju upplysa er om.


Förresten så är jag en av de som inte gillar päls, men trots hennes brutala pälsbilder kan jag inte sluta läsa Blondinbellas blogg. Den suger för övrigt,  men hey vad jobbigt beroendeframkallande den är. Likaså Ksisies. USCH. Jag gillar inte någon av dem, men det är ganska roligt för varje gång man är inne och läser så får man sig ett gott skratt. Nej, läs nåt vettigt istället, typ Nevnariens, eller Marias bloggar. De är iallafall som vanligt folk, och tror sig inte vara bättre än någon annan. Sånt gillar vi!

Nej hörni, nu ska jag fortsätta längta efter älskling och drömma om Brolle Jr och de norrländska skogarna!

Puss

He did it again

, , , ,2008-08-05 | 21:49:24
Superpojken slår till igen. Han är en riktig liten radiobög den där, och fast han tycker det är lite pinsamt så kan han inte låta bli att ringa till Vaken. I natt handlade det om festivaler, och klippet är urklippt och uppladdat på hans blogg. Lyssna på, och glöm inte att säga att han är modig :P

Ikväll blir det kanske film igen, eller sova, eller något helt annat. Vi får se. Vi har iallafall spelat ut Folklore, det var ballt, men vi fattade inte slutet så vi fick läsa i ett forum vad som egentligen var meningen.

Ja, men vad händer annars? Mika kom just hem, Robert sitter och bloggar/kodar/whatever och jag bloggar lite. Ganska tråkigt, men wtf. Undrar om jag kommer hem till stan det här året eller nästa..... Nee. Det är ganska mysigt här om det inte vore för de slafsiga hundarna. Usch för hundar säger jag! Katt ska man ha.

Puss.

Vanlig kväll igen...

, , , ,2008-08-04 | 20:22:14
Det är en helt vanlig kväll i det Nordströmska huset. Småpojkarna (om man får kalla dem det...) sitter och spelar tvspel, storpojken sitter på bilddagboken  och mufflar, och jag själv sitter och läser bloggar/skriver lite. Ska säkert dra igång the sims också snart, så det blir riktigt vanligt.

Just det, förut lovade jag ju att berätta om hur edt blev när Robert kom hem imorse. Jag kan börja med att säga att jag somnade ca 4:30. 5:30 var han hemma, och väckte mig (som jag förutsagt) med en massa pussar. Det var jättemysigt, fast jag inte riktigt kommer ihåg vad som hände eftersom jag havsov :P Pinsamt. Men jag minns att jag blev glad iallafall, så det måste ju ha varit  bra :P

Vi vaknade vid  14-tiden på eftermiddagen (skööööönt) och då fick jag veta att han ringt in till Vaken och pratat om åska inatt. Haha. Typiskt honom att göra helknäppa saker :P Vill ni höra så  finns klippet här.

Annars har det inte hänt så mycket.. Vi har matat djur och handlat och lagat mat (tacos, som det brukar bli när Robert bestämmer maten :P) och nu tar vi det bara lugnt. Nu är det Simsdags igen tror ja, och  jag bjuder på en liten bild på "mig" när jag dansar balett, min absoluta favoritsyssla :D


Puss.

uppdate från sängen

, , , ,2008-08-04 | 04:11:03
Heh, jag sitter här i sängen helt ensam för älskling är ute och jobbar. Har inte slängt en blick åt klockan på jättelänge, och nu när jag gör det så är den ÖVER 4! Jag som skulle sova för 3 timmar sen! Vart har tiden tagit vägen? Hm, jag kanske har spelat the Sims lite för länge... Det måste vara det som tog tiden ifrån mig. Jag var ju på stranden och tog härliga modellbilder, träffade spökpirater och åkte på jobbiga utflykter som bara gick åt skogen. Ni anar inte hur kul det var! :) Nej, jag ska inte sitta här och slafsa mig. Bäst jag sover lite innan älskling kommer hem igen, så han får se mig sova och kanske väcka mig lite med en liten liten puss. Det är det mysigaste. Ni får en update senare under dagen då jag berättar vad som hände :D


jag på stranden :) Inte så mycket skillnad från den här bilden på mig, eller?

PUSS!

bloglovin

RSS 2.0