- ideal

, , , ,2008-01-28 | 20:13:21

ibland undrar man lite hur en del människor tänker om idealet. de säger att "åh det är så hemskt med idealmänniskor och att alla borde få vara som de vill", samtidigt som de blir extremt förbannade på de som vill vara lite annorlunda bara för att skoja till det lite för att lätta upp den annars så allvarliga och tråkiga vardagen. det brukar kallas hyckleri, och det är inte en bra sak. det är oärligt. och vilken arbetsgivare vill anställa en oärlig människa?


- system

, , , ,2008-01-22 | 10:13:31
att människor tittar snett på mig och viskar om mig kan jag ta. men inte varje dag. jag önskar att jag aldrig fått reda på att hon fanns, för då hade jag aldrig tänkt så mycket på att hon tittar, på att hennes kompisar tittar. jag går bara förbi i korridoren och känner deras blickar i nacken.
JAG HAR FÖR FAN INTE GJORT NÅT LÄMNA MIG IFRED!

jag förstår inte. jag undrar. varför? varför bryr jag mig? varför tänker jag på henne hela tiden? varför ser jag henne som ett hot? hon är inte det. hon är borta, glömd, som en strumpa som försvunnit i tvätten!
ändå gör det så ont när han pratar om henne, om vad de gjort, varför och hur kul det var. jag vill inte att det ska göra ont. ta bort min cancer. den äter upp min hjärna. jag orkar inte.

- bara helt vanlig

, , , ,2008-01-21 | 18:18:40

när det är som jobbigast skrattar man som mest. jag har inte skrattat så mycket i skolan som jag gjorde idag fast jag bara ville gråta. allt var så jobbigt. jag ville bara slita av mig huvudet och hålla det framför lärarna och skrika:
"HÄR TA DET GÖR VAD NI VILL MED DET BARA NI LÄR MIG NÅGONTING!" men jag tror inte ens det skulle fungera. jag är efter i det mesta just nu känns det som. Mediekommunikation, Ergonomi, Estetisk verksamhet, Engelska.. jag förstår ingenting och ingen förklarar så man förstår. det känns nästan värdelöst att gå till skolan, och vore det inte för alla underbara människor så skulle jag nog stanna hemma för det mesta. men jag gör inte det, jag går till skolan för att dricka té och mysa med mina vänner. resten av skolan kan bara implodera och försvinna och jag skulle inte märka nåt bara tékokaren, ett fungerande eluttag och en soffa fanns kvar. försvann de skulle jag börja undra vad som hänt.
varför kan jag inte vara som en vanlig elev som hänger med i allt och gör allt ordentligt och får MVG i allt utan att anstränga sig särskilt mycket. varför kan jag inte bara vara Strumpan? eller Superman? eller Catwoman? eller vem som helst bara inte jag.


- bensinbil

, , , ,2008-01-14 | 10:18:22
vart vart vart vart vart vart när?


  1. varför?

aldrig. nej. bara. usch.

bloglovin

RSS 2.0