Vågat

, , , ,2008-07-31 | 12:55:31
Tjoho, jag badar för fullt nu för tiden. Underbart. Eller, egentligen har jag badat två gånger sen jag kom hit, men hey det är mycket för en som badar typ en gång om året!

I måndags kväll åkte vi till... Bottnarna? jaja, strunt samma vad det heter, det var litet och slemmigt men värsta vattnet. Riktigt skoj där. Har lite bilder faktiskt :)


Jag blev kompis med Mikael, det var mysigt!


Sen var ju Robert tvungen att posa lite i vattnet..


...och jag ville ju inte vara sämre såklart :P



Och inatt badade vi igen, för att få igång blodcirkulationen efter att ha suttit flera timmar i bil. Vi stannade till i Hörken vid fyra-femtiden på morgonen och nakenbadade lite snabbt, eller - så snabbt som det gick i det långgrunda vattnet. Men skönt var det kan jag lova, och ännu skönare att få sätta sig i bilen igen :P

Idag blir det väl mest av att hämta Robert mamma och bror (som ni såg på bilden högst upp, jajemensan, min kompis) som varit iväg och paddlat sen tvåtiden igår. Hoppas de haft skoj nu, så det finns en anledning till att jag var tvungen att svara i telefon idag :P Fast det var bra att jag gjorde det, måste ju öva inför eventuella växelnpåsjukhuset-jobb.

Nej, det kanske är dags att väcka pojken snart, han har sovit lagom länge nu :P

tävling!

, , , ,2008-07-28 | 13:16:32

Hur många Louise kan Du se?

3 låååååånga veckor.

, , , ,2008-07-27 | 06:17:17
Heh. För ca 4 timmar sen fick jag veta att han inte alls kommer hem idag. Eller på måndag. Eller tisdag. Eller de närmaste tre veckorna. Det är jobbtime nu. Kul. Jag kan ju säga att jag sovit två timmar sen han sa det. Kunde bara inte somna. Allt kändes så ensamt. Så hemskt. Usch. Men jag klarar väl det här. Många besök till mamma, ett par plankningar till Koppis (om jag klarart) och så massor av kompisar, aight?

bara lite ensam

, , , ,2008-07-26 | 23:54:49

Jag var lite lagom pepp igår eftermiddags :) Älskling också tror jag, men det var så fruktansvärt varmt att vi egentligen inte ville erkänna det. Men kvällen blev riktigt skoj faktiskt, och jag vill verkligen göra om det! Tack till alla som var där, ni är verkligen mina mysisar :)

Idag så var jag hos mamma och pappa, solade lite och sen var det grilltime på kvällen. Massa gott, kommer inte behöva äta på länge, vilket är ganska bra. Imorgon ska jag nämligen ut på äventyr och behöver mat, men har ingenting vettigt att ta med... Blir väl ett par mackor och massa vatten, man orkar inte äta så mycket när det är varmt ändå..
Men i alla fall så var det mysigt hos mamma och pappa. Fick min getostlasagne, mitt kycklingspett och några grillade majskolvsbitar, samt den obligatoriska efterrätten: mammas hemgjorda choklad-chiliglass <3 Underbar!

Inatt jobbar älsklingen som vanligt, och jag hoppas att han ringer mig fast jag ska gå upp vid 6-tiden imorgon. Jag saknar honom så otroligt mycket, jag förstår inte hur jag kan göra det :P Vi träffas ju JÄMT, och jag tror vi går varandra på nerverna lika ofta, men när han är borta gör man inget annat än att längta efter honom. Men imorgon kväll får jag nog träffa honom igen, och gissa vilken stor puss han kommer att få då? Jo, en JÄTTESTOR! :D Hoppas han blir så glad som han är på den här bilden då. ^^



Nej, men vet nån vad. Nu är klockan jättemycket och jag ska ju upp tidigt imorgon! Jag kan ju inte sitta här hela natten. Det vore ju dumt. Så det blir väl sängen nu då. Puss på er alla, eller du som läser. Fast du ska ju få en puss imorgon <3

Mys

, , , ,2008-07-25 | 11:45:54


Ikväll blir det skoj med massa folk och kompisar och myspys. Fast kanske inte samma myspys som i the sims. hihi.
Jag snodde datorn från Robert så han sitter här bredvid och vill ha den. Men jag ska hålla fast den lääänge :) eller nej, det är elakt. Jag tänkte ju bara bjuda på en söt liten bild.
Puss

Rix FM-festival

, , , ,2008-07-23 | 19:14:32

Jag vet, det är töntigt och för fjortisar, men Louise tänker iallafall gå på Rix FM ikväll. Kanske för att hon vill fota och för att hon och Robert ska ha en liten mysig kväll tillsammans och fota roliga människor. Just nu är han redan på stan och jag hemma och fixar mig och äter ett snabbt mellis (bilden, fil och hallon som jag plockade hos mamma idag <3) men snart är jag på väg in till stan också. Hoppas Jessica bjuder på sourcream-chips, sådana där varma ni vet. Hon halvlovade mig det. Hoppas också hennes lillasyster blev glad när jag hjälpte henne färga håret idag, och att det blev bra. Nu ska jag kila. Puss!!!


(haha, orka vara seriös. Robert tycker jag har stora ögon. tycker du?)

Jessica-dag

, , , ,2008-07-21 | 19:36:21
Yes, jag är tråkig och gör ingenting på dagarna, men idag var jag iallafall utanför dörren och jag tycker det var ganska bra gjort. Träffade nämligen Jessica på stan för att spendera lite kvalitetstid med varandra och det var ju trevligt men kort. Vi blev attackerade av en galen tysk som ville vi skulle vakta hans väska, att vi skulle säga nåt som han kunde filma och visa för sina kompisar så de blev avis för att han hade pratat med svenska tjejer, och att vi skulle berätta vad vi visste om Göteborg. Vi sa typ.. "It's a nice city, and they have a nice accent there". Han hade inga pengar att gå på Liseberg för. Han hette typ Maxi eller nåt. Jessica trodde han ville veta vart Ica Maxi ligger. Haha, det var skoj. Sen åkte vi typ hem för hon skulle iväg senare och jag var så törstig och längtade efter min älskling jättemycket.

Vad har vi gjort här hemma då? Mjo, vi kollade på Scrubs (måste passa på medan det ännu är bra) och åt nudlar som vi nog kommer leva på ett tag nu. Åt lite sockerkaka också, det finns ju kvar ;)


Ajustja, vi fotade lite också. Han kom ju på att molnig himmel+blixt gör en fin vit bakgrund utan fotostudio. Vilken smart kille jag har va? Ja, jag tänker behålla honom!

Nej ni, nu ska jag krypa ner hos honom en stund, han ligger och sover så sött och jag kan inte motstå honom längre. Han är för söt när han sover (ja, när han inte slåss förstås). Kanske ska hoppa i sängen så han vaknar? Det är roligt :D
Pusspuss

ps. hur många fler än jag längtar efter att få skriva på vettigt igen? och verkligen skriva, inte bara säga att vi ska. jag jag jag! :D

mjölk.

, , , ,2008-07-20 | 00:45:17


Heh. Jag har så tråkigt och känner mig så ensam att jag kollade igenom älsklings bilddagbok (för typ hundrasjuttioelfte gången) och som alla gånger blir jag irriterad för att han haft tjej(er) innan mig. Whyyyyyyyyyyy!? Nej, men seriöst. Det är väl klart att han får ha det, jag menar det har väl jag också. Eller, inte tjejer, men ni vet vad jag menar. Men det känns ändå dumt. Varför? Jag vet inte. Varför bryr jag mig då? JAG VET INTE! Herregud det är så irriterande. Jag har aldrig brytt mig förr, inte såhär. Men förr har det väl inte varit riktigt lika inpå mig liksom. Det har varit läskigare den här gången, för nu visste man liksom vem det var. En iallafall. Det var konstigt. Att hon har pussat min kille. Det känns så dumt.

Jag är för känslig.

Och förresten, klövermjölk är det äckligaste, Cissi. Du hade så rätt, så rätt. Jag borde lyssnat till dig mer. Men den är billigast.... Åh, dessa problem! Jag känner mig som Zoidberg ibland. Men han är skön och Robert gillar honom bäst, så det är väl ganska bra ändå :) Nej, nu ska jag äta godis!

bal och 10 månader

, , , ,2008-07-10 | 13:43:50


Jag trodde väl aldrig att balbilderna skulle komma. Visst är vi superfina? Visste inte att jag var en metamorfmagus, men bilden är ju beviset. Jag kommer ju ihåg att jag hade svart/turkos klänning och att jag var korthårig blondin.. Men jag måste ha haft fel, för bilden ljuger aldrig. Man lär sig nåt nytt varje dag :)

10 månader idag förresten. <3

disk-krig.

, , , ,2008-07-08 | 22:42:45
Jag och älskling hade just ett litet krig om vem av oss som skulle diska. Diskmedelslödder flög genom lägenheten kan jag säga, och det var inget "DU DISKAR", utan det var istället "JAG VILL DISKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA". Jag lät honom vinna, manlig och självuppoffrande som jag är. Vi vet ju alla att kvinnans plats är i köket ;)

None
men jag älskar dig <3

exklusivt

, , , ,2008-07-06 | 20:02:09
Både Anna-Malin och mamma tyckte att Robert borde varit hemma och lagat en underbar middag åt mig tills jag kom hem, och det tyckte nog jag också, men så blev det tyvärr inte. Han är nämligen inte hemma alls. Men, han kan dyka upp vilken sekund som helst, annars kommer han vid 22-tiden.. VÄRDELÖST! Jag ville att han skulle vara hemma och krama mig när jag kom hem, har ju saknat honom så otroligt hela helgen då jag varit på äventyr med min familj. Suck. Men han ska väl också få roa sig lite, det unnar jag honom :)

Just nu sitter jag iallafall och tröstäter havregrynsgröt. Bättre än choklad och onyttigheter som jag tuggat hela helgen. Usch, trött på det nu. VILL SE FUTURAMA NU! Eller typ Narnia.. nej. Jag vill helst se min älskling <3

bloglovin

RSS 2.0