hej.

, , , ,2008-05-27 | 11:00:58



Hej. Just nu sitter jag i skolan, jag kom faktiskt upp ur sängen imorse fast det var knappt. Det är ju så orättvist när Robert får sova vidare medan jag måste upp och gå till skolan. Men men, så får det väl vara ibland.
Nu ska vi snart iväg och redigera klart det sista på vår film, vi har hittat lite ljud och musik och sånt där, så det blir superbra ^^ Annars sitter vi och lyssnar på japan-musik och Sailor Moon och har det jättemysigt utan att egentligen veta vad det är vi ska göra så länge. Jag är lite kissnödig, men det gör vi något åt senare. På lördag är det bal och om en vecka och en dag slutar vi skolan. NAJS!

Puss

Towelday

, , , ,2008-05-25 | 20:10:14
Just det folks!  Det är ju Towelday idag. Så kom ihåg handduken. Fast nu är dagen redan slut. Så jag får  väl säga att jag hoppas ni inte glömde handduken idag :P

HAPPY TOWELDAY! :D

kopparberg

, , , ,2008-05-25 | 16:47:55
Ligger på en studsmatta i det soliga vädret och ska just till att se på en film. Kommer bli supermysigt. ÄLSKAR MIN LAPTOP! Ville bara säga det, och att jag är trött. Puss

flyt

, , , ,2008-05-20 | 13:42:44
Idag är det buffertdag och jag har gjort G-provet i matte, samt nästan nästan gjort klart mitt hemprov i Spanska. Sen har det väl inte hänt mycket. Jag är svartsjuk som en liten gnu, men det går nog över. Nu ska jag ner i källaren med duschmössa på huvudet och duscha i våran film. Det kommer bli superbra. Eller någonting. Den här mössan är verkligen snygg. Ni får se sen. Puss.

lite tankar

, , , ,2008-05-18 | 16:19:11
image43


Hihi, på måndag ska jag åka tåg från Kopparberg till skolan för första gången. Det har varit många första gången i helgen. Första gången jag flyttat, sovit i skogen, jobbat med älskling mitt i natten, vetat vem det var som önskade en Celine Dion-låt på önskenatten i p3-p4 (en kille, hör och häpna), och första gången jag tvättade håret med Herbal Essences blå shampoo :D Annars har det som hänt, hänt en gång förut. Tror jag. Minst en gång. Som att äta frukost, vakna utan att ha något täcke på sig, duscha, bli sur på hundar som hoppar och tar sönder min klänning.........

Anyways. Nu måste jag jobba matte så jag kan komplettera på tisdag. Puss!

kärlek

, , , ,2008-05-14 | 15:22:02
image106


Jag tycker att kärlek är en ganska bra grej överlag. Man blir gladare av det och man blir på något sätt en roligare person. Naturligtvis beroende på vad det är för en person man blir kär i. Jag har alltid varit en sån som blir kär i fel personer. Det har visat sig nu på senare tid. Mina kompisar (tack för att ni finns förresten) har berättat för mig att jag under mitt första år på gymnasiet var en ganska... inte tråkig person kanske, men lite... vad ska man kalla det.. osäker person. Det var ett bra uttryck. Jag var ganska osäker. Jag visste inte vad jag ville, jag vågade inte säga ifrån om jag inte ville någonting (yes, till och med sex och det har någon snel person redan sagt så snällt i en fin kommentar och tack för det men så är det och det var inte mitt fel), och jag var.. tråkig. Men under sommaren skedde en förändring. Det är bra att vara singel måste jag säga. Det är visserligen tråkigt i längden, men det behövs att man är ensam ett tag efter en breakup. Man kommer liksom tillbaka som en bättre person. Så var det i alla fall för mig. När skolan började igen i höstas var jag gladare och mådde helt enkelt bättre. Helt bra var det ju inte, men det var bättre. Sen träffade jag The man of my life. Tror jag iallafall. Det känns så ^__^ i alla fall, jag träffade världens bästa kille som gör mig glad, som bryr sig om vad JAG tycker och som aldrig skulle göra någonting emot mig som jag inte är säker på om jag vill. Och jag ska säga er att det är den bästa känslan som finns. Trygghet, man känner sig aldrig pressad att göra saker man inte vill göra och att ha någon som älskar en för den man är. Alla borde ha en sån. Jag tror på riktigt att det finns någon för alla, det gäller bara att hitta den personen och vilja ta stegen som krävs för att det ska bli just ett VI. Det kan ta ett tag, men jag lovar att det är värt både väntan och ansträngningen.

Och naturligtvis så menar jag inte att när man hittat sin drömpartner så är allt frid och fröjd. Ett förhållande kräver ständig skötsel, precis som blommor. Men om man tar hand om varandra och sig själva så kommer det att hålla hur länge som helst. Man ska inte ge upp i första taget! :D

Gud vilket puttenuttigt inlägg det blev nu. Egentligen hade jag tänkt att det skulle bli värsta hatinlägget emot folk som låtsas vara kära, men det blev inte så. Haha. Vad dumt det kan bli. Jaja, det blev superbra det här, så jag ska inte ändra nåt. Jag är glad idag, förutom att jag inte fick G på Nationella Provet i Matte B, och att jag inte kommer ha någon att göra NP English Speaking med nästa vecka för jag är tveksam på den som jag ska vara med. Någon vänlig själ som vill hoppa in och göra med mig???????? snälla?

ahaha

, , , ,2008-05-13 | 20:32:56
Förlåt men jag har kommit på att jag hatar folk. Trots att jag hatar folk som hatar folk, men folk hatar folk för de mest underliga anledningar. Ska man hata folk så ska man hata folk av vettiga anledningar, inte för att de klär sig konstigt eller tycker om att ha kul på lite annorlunda sätt. Men jag måste säga att det är tillåtet att hata folk för att de kommenterar saker fult (hallååååååå säga att en person är snygg på en bild där man ser... tuttarna? HALLÅÅÅÅÅÅ LOGIK? nej), uppför sig omoget (nej jag tar inte åt mig av era fula blickar och jag tycker bara det är konstigt när folk springer iväg när jag kommer i närheten. jag har inte horn på huvudet och svans i rumpan), och jag förstår verkligen inte hur folk kan handla kläder för 10 000kr PER MÅNAD och klagar på att samhället inte är jämnställt!!!!! Jag handlar för MAX 300kr, och då handlar jag inte ens varje månad. SJUKT! sjukt sjukt sjukt och jag hatar sånt. Jag hatar folk som tror de är någonting för det är de inte. Tacka vet jag de människor som är lite kända men som inte tror att de är helt ashäftiga och tror att alla på stan vill ha deras autograf, utan på riktigt blir förvånade om någon kommer fram och säger att de känner igen en. Åh jag är sååå irriterad, borde nog sluta läsa de där irriterande bloggarna. Men de är ju så roliga att skratta åt, så jag måste fortsätta ^___^ och jaja, om jag ska störa mig så mycket så borde jag sluta läsa dem, jag vet, men jag säger iallafall ingenting elakt till dem, och jag läser inte hela tiden utan bara om jag har tråkigt. Så det så.

Förlåt, jag behövde ventilera mig lite. Läs Vettigt istället, där sägs det trevligare saker. Nytt inlägg idag också. Puss

..

, , , ,2008-05-12 | 11:57:05
image105

Vet ni om att det är sommar nu? Fast det var mest i helgen, och jag gillade det. Det är så fint. Men det blåser. Det är dumt. Men det är mysigt. Puss.

.

, , , ,2008-05-11 | 19:24:03
image104
ont gör det. syns det? nej, jag tror inte det.
jag är trött. syns det? nej, jag hoppas inte.
det är hjärtat förstår du. där. precis där, där
det bultar och bankar och slår och gör
så förbannat ont.
titta inte.
aj.

<3

, , , ,2008-05-10 | 21:12:12
image103
omg. 8 månader. länge. 3 veckor och 4 dagar till och det är rekord. coolt.




Idag var jag i Kina annars, och på Åland. Vi rodde dit, jag, Alma och Elsa. Det var fint där, men inga människor. Det var lite tråkigt. Men när vi hade bott där åkte vi hem igen. Det var ju det bästa.

Jag köpte ett halsband idag som jag ska ha på balen. SUPERSNYGGT! Berättar mer senare, för det är för fint och jag vill inte att någon annan ska skaffa ett likadant för jag vill vara ensam om det här. Så det så. Inte för att någon läser här, men ändå. Sen kan jag göra reklam, när jag haft det på mig ^^ Det kan hon behöva lilla Cattis. <3 eller inte. Hon säljer så bra ändå. Äh, lite exklusivt är det ju iallafall.

...

, , , ,2008-05-09 | 20:09:34
image102
min, bara min. <3

thoughts

, , , ,2008-05-09 | 11:26:00
image101

Vi har ingen matte idag, så vi har lite buffertlektion. Det behövs. Var ute och fotade lite, på den obligatoriska kyrkogården. Man tycker lite synd om lärarna med tanke på hur måga bilder på gravstenar de måste titta på varje år. Alla tror de kommer med nåt nytt, men allt är ju redan gjort. Lite tröttsamt måste det ju bli.

Annars sitter jag här och tänker. Imorgon har jag och älskling vart tillsammans i 8 månader. ÅTTA MÅNADER. Herregud, det är en evighet nästan. 3 veckor till och det är rekord för mig. Det är så bra nu. Det är så otroligt bra. Jag älskar min älskling och jag hoppas (och vet) att han älskar mig lika mycket också. Det är så underbart. Den här sommaren kommer att bli underbar. Ganska mycket. Väldigt bra. Bättre än den förra som blev helt konstig. Kom förresten på att det var ett år sen på söndag. Eller idag om man ska säga att det måste vara en fredag för det var ju på en fredag det hände. Den värsta fredagen. Idag är det den bästa fredagen. Jag gillar den.

Imorgon är det designmarknad på Deed. Ska nog knalla dit, hoppas någon vill följa med. <3

en kärring

, , , ,2008-05-07 | 21:01:57

Oj, idag har det varit en grymt jobbig dag. Haft svinigt ont i halsen, försökt jobba skolarbete, sen hem och jobba (note to self: undvik uppförsbackar för resten av livet.). Nu sitter jag och lugnar ner mig lite. Är så trött så jag snart svimmar, men är för hungrig för att sova, men samtidigt för trött för att äta. Vad gör man åt det problemet?

Åh, just ja. Rubriken till det här inlägget valde jag för att det var vad jag blev kallad idag :P Det var nämligen några barn som var ute och lekte, och ja, ni vet att barn alltid blir glada av post. Så de ropade "POST VI HAR FÅTT POST POSTEN KOMMER!" efter mig (fast jag.. eh, inte kör post utan Örebroar'n) och sen skulle de ropa till någon annan att de fått post när jag cyklat förbi (typ en pappa eller nåt) och då ropade ungen:
"vi har fått post av av av av av av av av av av av av (ja han sa "av" väldigt många gånger) av av av av en kärring!"
Inte varje dag man blir kallad kärring så man hör det. Ganska kul faktiskt.

Seeeen.... är det Nationellt Prov i matte B imorgon. Inte taggad. Påminn mig om att ta med mat och dricka. Usch. Och lär mig allt om algebra, statistik och sannolikhet. Jag hatar det.

Nu ska jag se om jag får nåt i magen. Puss


pengar!

, , , ,2008-05-07 | 10:20:24
Egentligen är jag ledsen för att vi inte ska åka till Göteborg på fredag, men ändå känner jag mig lite lättad. Då slipper jag problemen med hur jag ska komma undan skolan, jag slipper lägga ut pengar jag egentligen inte har, jag kan köpa nya skor/kläder (eller lite både och), jag slipper missa spanskaprovet... listan kan göras mycket längre, men det orkar jag inte med. Jag ville visst åka till Göteborg, men just nu.... nja. Kanske i sommar, något måste ju hända!

Just nu har vi annars medieproduktion, och jag vet fortfarande inte vad mer jag ska göra. Funderar på den där affischen med bara typografi, men jag måste hitta på ett bandnamn först. Yay. Svårt. JA! Det där bandet som jag och en vän skulle starta en gång.. vad skulle vi kalla oss nu igen.... nåt med Rain. Nåt med väder och rain. ååååh vad var det. Jag kommer nog på det. Super.

Malin sitter och gör ett porträtt av mig i Illustrator just nu. Det blir nog snyggt, hon är ju superduktig ^___^ Tänk om man orkade. Men det gör jag inte. Usch. Jag vill redigera fiiilm. Nu. Det är kul.

Äh. Godnatt. Här har ni att gotta er med till nästa gång. Ni 3 av de 278 som är kvar :P puss på er.

image100

.

, , , ,2008-05-03 | 17:04:39
image99

En del saker är bara väldigt roliga. Att gå från 6 läsare till 278 på en dag är det. Det tråkiga är att nu kommer det sjunka igen, men äh, det var skoj så länge det varade!

ojojoj

, , , ,2008-05-03 | 11:01:34
Ursäkta det lilla korta inlägget igår, men det skulle sovas och då får man inte sitta vid datorn och jag ville bara dela med mig av nyheten ^___^ allt är Roberts förtjänst, hade inte han sagt åt mig att kolla mina bloggkommentarer hade jag inte sett det förrän idag! Åh, jag är så glad! Helt konstigt vad glad man kan bli av ett par strumpbyxor, men jag har aldrig någonsin i hela mitt liv vunnit någonting och så gör jag det, och det är någonting jag behöver så mycket! Fast, jag hade väl aldrig deltagit i en tävling om något jag inte behöver... Äh, det hade jag säkert. Nu ska vi bara se om det finns någon bra tävling med snygga smycken jag kan ha på balen 31 maj. Några tips? Gärna nåt hängigt och glittrigt :P

Åh, jag är så glad idag, det enda jobbiga är att tidningen inte är intagen, och jag vill inte gå ut i morgonrock och hämta den, och jag orkar inte klä på mig heller. Mamma har samma problem, och den enda påklädda (pappa) är "för sjuk" för att gå ut och hämta den. Typiskt, om han är så sjuk blir det nog inga sushi imorgon heller :( Men jag ska i vilket fall som  helst baka bullar, så nåt gott får vi väl.

Måste säga tack till Nevnarien igen, tack tack tack för att du är typ den snällaste bloggaren på hela internet. Inte bara för att jag vann de där strumpbyxorna, utan också för att du svarar på kommentarer så snabbt och snällt! Jag menar, jag kommenterar bloggar lite här och där, men får aldrig några svar, men hos dig kan man räkna med att man får svar varje gång! Det är jätteroligt! :) Tack än en gång.


ÅH ÅH ÅH ÅH sen måste jag säga tack till världens bästa pojkvän som lärt mig lösa Rubiks Kub så bra! Klarade den helt själv TVÅ (en tvåa) gånger igår! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! Förlåt för att jag ringde dig så många gånger igår (43, eller vad var det du sa?) för att säga det, men det var ju så coolt och du svarade inte första gången så jag var ju tvungen att fortsätta ringa.... Ih jag älskar dig, tack <3

image98

en vinnare :P

, , , ,2008-05-02 | 21:49:23
Hihi, jag vann ett par stumpbyxor idag :) tack. Det roligaste är att jag gick från 5 till 253 unika besökare på en dag. Haha. Kul. Nu ska det sovas. Puss

bloglovin

RSS 2.0