utropstecken!!!

, , , ,2008-11-30 | 23:10:14
Här sitter man i grodan ro och lär sig ett par tecken på UR's teckenspråkssida, när älskling ringer. Pratar lite med honom, när det helt plötsligt ringer på dörren. Jag väntar mig inte besök, men går och öppnar ändå. Och vem står där? Jo, ÄLSKLING! :D <3333 jag som trodde han skulle komma hem imorgon! :D Iiiiih, asmysigt. <3

Nu är det väl snart dags att sova. Skola imorrn. och på tisdag. sen är jag leeedig! :)

Aj aj aj

, , , ,2008-11-30 | 16:56:44
Det där onda under min fot har inte gett sig men jag luktar fab så det gör ingenting. LOVE mitt nya duschtvålgrejs <3 Min älskling kommer dö imorgon när han får lukta på mig :D

Var hemma och körde brumbilen. KUL KUL KUL! Ska köra mer i veckan som kommer, nu ska det ta mig i baken bli av att köra ordentligt! Annars vet jag inte vad. Jag ska ha körkortet innan 2010 iallafall, sådetså, för då går min lapp ut. 2010-05-05. Så innan maj 2010. Klarar jag det tror du?

Sen var vi på teckenspråkstjottahejti och så träffade jag en gammal vän, Sandra, som kom och pratade lite. Det var skoj. Hon sa att jag får komma till Västerås när jag vill, det låter mysigt :) Sen berättade hon att min barndomsbästavän har förlovat sig, det var ju spännande att höra! Hoppas man får komma på bröllopet, om de nu gifter sig och det inte är som en annan barndomsvän jag har (som dessutom är yngre än mig) som förlovade sig, för det gör man ju inte för att man ska gifta sig.. Men det är inte vad det står på Wikipedia, men vad vet dem? Ne, ingenting. Det är ju bara det som är tanken.

Behöver gå ut med sopor nu, och sen ska jag nog göra mig lite fika eller någonting. Skulle vara mysigt med besök, men vem vill komma hit liksom? Skulle vara mysigt om Jarmo och Agneta kom hit med barnen, åh. Undrar när de gör det. Spännande.

Kram

Söndag

, , , ,2008-11-30 | 10:00:47
Humör: Trött och ensam
Gjort: Vaknat upp och duschat, gjort iordning frukost.
Planer: Åka till Hovsta, köra lite bil (YAY!), fotomodella åt mamma, teckenspråkstjosan med lillebror och handla mat.
Ser på: min frukost.
Lyssnar på: Franz Ferdinand
Läser: Nej inte nu heller.
Dricker: Gissa? Grönt te!
Äter: Dubbel ostmacka.
Bästa: Att jag ska köra bil :)
Sämsta:
Att jag måste ha en päls på mig när mor fotar mig...
Väder: JÄTTETRIST!

Tjo tjo. Ont i halsen idag massor. Men det gör ingenting. Klockan är 10 och jag måste klä på mig, ska ju åka snart!!
Kramis

getreadytoparteeeey!

, , , ,2008-11-30 | 01:47:15
Hej hej hallå mitt i natten alla glada.

Jag kom just hem från en stund på party hos "ÖlsveparN", aka Johnny. Trodde jag skulle få stå ensam i ett hörn hela kvällen eftersom jag inte fick med mig nån, men det var asnajs. Balla människor som snackar bra, det gillar vi. Jag har dock fått nån konstig känsla i trampdynan under vänster fot, en slags kladdig smärta som inte ger sig. Det känns som det sitter en mjuk sten under skinnet och gosar, men det syns ingenting. Undrar vad det är... Konstigt. Det kom liksom direkt när jag klev in hos Johnny, så att jag trampat i nåt slemmigt där tror jag inte att det är. Jaja, det försvinner väl hoppas jag.

Hade kul ikväll i vilket fall. Så det så. Trevligt sällskap framför allt. Nu ska jag slagga så jag är pigg och perfekt imorgon när jag ska köra brum brum bilen. KRAMIS!!

ärunaken?nej.

, , , ,2008-11-29 | 20:27:51

jag vill ha en kramis nu. en stor en. av min pojke.

Mahlen

, , , ,2008-11-29 | 18:08:58

Det här är min vän Malin
. Hon är snällaste jag vet. Tror jag iallafall. Bland de snällaste. En av de snällaste. Det låter bra. Men ändå. Jag tycker om Malin. Hon är rolig till och med jättesent på kvällen när man kommer och blixtrar utanför hennes fönster och stör när hon och hennes man sitter och spelar tvspel och antagligen vill vara ifred. Och hon är världens bästa projektarbetespartner! Det måste jag verkligen säga. Helt underbar. Bara så ni vet!

Gud vad smörigt förresten. Men jag är ensam och vill leka, haha.

Crazy fans

, , , ,2008-11-29 | 17:05:17
Visst kan man väl gilla någon så mycket att man bara stammar fram orden, men herregud människa vad hände med självrespekten där? Så snygg är han inte (faktiskt inte alls) och han sjunger inget vidare heller.


Deppdag eller vad?

, , , ,2008-11-29 | 15:48:56
Hey hey hallo. idag har vart lite jobbig faktiskt. Älskling åkte ju tidigt till jobbet idag, och jag låg hemma och kollade SATC. Ungefär halv tolv kom mor och far, och vi åkte till farmor och farfar. Där fikade vi och bubblade, och det var väl trevligt. Dock ville jag hem till två, och när pappa sa att vi skulle hemåt (runt halv två) blev jag glad. MEN, mamma gick upp och rotade bland farmors hattar i 20min, och sen skulle pappa ut och kolla på någon grej i garaget. SÅ, inte förrän ca 14:05 var i ute. Då skulle mamma och pappa göra sitt extrajobb inne på stan i fem minuter. Det tog 10. Så vid halv tre var jag hemma och lite ledsen för jag trodde älskling skulle ha åkt till skogen utan att hinna säga hejdå, men som tur var så var det inte 14:47 han skulle åka, utan 15:47! :D Så jag fick vara med honom en liten stund iallafall.

Jag har haft en ångest över om jag skulle med eller inte i helgen, men det slutade med att jag stannar... Hoppas jag valde rätt bara, men det känns ju så jobbigt att han inte är här med mig nu, eller om vi ska säga att jag inte är hos honom. Det är så tyst och ensamt här. Funderar på om jag ska fråga om Malin och Dennis vill gå och handla med mig, vågar inte gå själv!! :O Vi får se. Det är så sjukt mörkt ute. Usch.

Lördag

, , , ,2008-11-29 | 11:00:33
Humör: Rätt bra humör! :D
Gjort: Degat och kollat på ett par avsnitt av SATC. :)
Planer: Mor och far kommer och plockar upp mig. farmortajm. handla lite förnödigheter. typ.
Ser på: SATC, fortfarande bra.
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Ingenting, men vill läsa någonting..
Dricker: Blir nog en kopp te snart.
Äter:
Blir nog massa smask hos farmor och farfar :)
Bästa: Att jag har egentid igen. antagligen hela helgen.
Sämsta: Egentid är så sjukt ensamt utan älskling.
Väder: Blåsigt och grått och regnigt. trist!

Middagen igår gick för övrigt mycket bättre än jag trott och det var riktigt trevligt. Älskling var mer nervös än mig! :) Nåja, det gick bra i alla fall. Gott var det också. TACK!

Girley problems.

, , , ,2008-11-28 | 14:36:28
Nu har jag ett ordentligt problem. Ska jag köpa en klänning eller ska jag köpa mat (eller presenter till Robert..)? Jag har faktiskt inte köpt kläder sen i maj, och idag har jag faktiskt varit så duktig att jag tycker jag förtjänar att se lite snygg ut i vinter. Dessutom kan man ju ha klänningar hela sommaren! Så en klänning vore ett bra köp. Dessutom sökte jag ju jobb idag, och om jag får det så kommer jag ha råd att köpa massa annat sen, som presenter till älskling och nya skor som jag verkligen behöver. Men om jag köper klänningen kommer jag säkert inte ha råd att betala så mycket räkningar som jag borde vara med på, och då kommer älskling att bli sur på mig och allting kommer bli jättejobbigt. MEN fatta vad glad han blir sen då, när han får massa presenter och grejer av mig för att jag fick det där jobbet som jag sökte, vilket gjorde att jag vågade unna mig klänningen som gjorde att jag blev glad och var kick ass på arbetsintervjun och fick jobbet! Då kommer det ju bli asbra i slutändan! :D

men.. vad säger du?

Fredag

, , , ,2008-11-28 | 13:55:47
Humör: Nyser som en gnu och har ont i nacken. snoret rinner.
Gjort: Vaknat och börjat tvätta. Och sökt ett jobb.
Planer: Tvätta klart, gå på stan och shoppa lite (WOHOOOOO synd att det inte är till mig bara.). Middag ikväll också. I will look fab.
Ser på: SATC, gud vad inspirerande.
Lyssnar på: Just nu lite allt möjligt.
Läser: Ingenting
Dricker: Lipton's Green Tea Citrus, igen. favoriten.
Äter: Åt en äggsmörgås förut. gott.
Bästa: Att jag har lite egentid.
Sämsta: Att jag mår lite pissigt.
Väder: Blåsigt och grått. trist.

Nej, dags att kila till tvättstugan nu tror jag för den sista vändan. Orkar jag städa nåt? Nja. Kanske. Jag ska iallafall göra massa té när jag kommer tillbaka, sen ska jag bussa in till stora staden. Hoppas ingen fulis är på bussen, jag hatar sådana. Som när jag såg hon läskiga. Känns som jag såg henne igår igen, för det var en ful, blond brud som kollade på mig när hon gick av på just den hållplatsen. Hon log sådär elakt emot mig och kollade mig rakt i ögonen. Patrik sa att hon nog kollade på bussen. I helvete heller. Äckliga tjejer är precis det värsta jag vet. Och jag är en sån. BLÄ!

Jag vill förresten bjussa på en bild som jag tog igår, och nu sitter jag till och med på rätt dator. Så, njut.

Hemma hemma hemma

, , , ,2008-11-27 | 20:19:03
Hej hej hallå på er därute i kalla Sverige.

Sitter här framför datorn (inte så svårt att förstå kanske) och tänkte skriva ett par rader när älskling ändå surar och lämnar mig ifred en stund. Ser nästan ut som att han har somnat. hihi, söt är han i alla fall ^^ <3 min lilla älskling.

Oroar mig fortfarande inför imorgon kväll, det läskiga middagen med Roberts pappa och hans nya tjej (pappans, inte Roberts).. Vad ska man säga, vad ska man prata om? Får be Patrik om tips imorgon, han är ju expert på att snacka! Han började till exempel snacka med busschauffören om deras arbetssituation idag när vi skulle åka hem. Helt random bara. Jag vill också! Åh, jag blir så himla avundsjuk på sådana människor. Jag vill också ha modet att göra så.. Suck. Jag blir bara rädd. Nej, jag måste sträcka upp mig. Kanske skulle ta och skriva en lapp med ämnen att prata om..? Någon som vill ge mig ett tips?

Time for school

, , , ,2008-11-27 | 11:52:41
Jag åkte buss imorse som vanligt. Min käre granne Linn åkte också med bussen. Hon är trevlig, det gillar vi. Hon läskiga 16-tanten var också på bussen. Undrar vad hon gör på 17 Det är mycket underligt, för hon åker alltid med bara 16. Anyhow, Bussen kom fram till stan (vilket var najs eftersom jag satt på ett hårt säte, USCH!) och jag byttte till 16. Tyvärr gjorde läskiga 16-tanten det också, så jag fick  dras med henne i stort sett hela vägen till skolan. Träffade Brandt på bussen, mycket trevligt och det fick mig på oläskiga tankar. Vi pratade bilar och praktik och annat. Massa John Bauerelever var också på bussen, och jag kände seriöst inte igen en enda av dem! Man borde väl göra det, lite iallafall, så här långt in på terminen? Vi har ju till och med börjat en ny termin, askonstigt jag vet.

HAHA, nu sitter vi och kollar på bilder på min käre vän Simon. Hihi. Det är ju spännande, ska skvallra för honom nu :P

Mja. Jag är trött. Och näsan kliar och halsen svider. Mat om en halvtimme. NAJS! Puss

Torsdag

, , , ,2008-11-27 | 10:35:06
Humör: Trött och fräsch
Gjort: Myst med älskling och duschat.
Planer: Äta frukost och ge älskling en puss. Sen skolan.
Ser på: Älskling i sängen.
Lyssnar på: Ingenting särskilt.
Läser: Nada
Dricker: Lipton's Green Tea Citrus
Äter: Frukost snart.
Bästa: Att det bara är foto idag!
Sämsta: Att gå upp alls.
Väder: snön är borta, det blåser lite tror jag. tråkigt.

Mediekommunikation B

, , , ,2008-11-26 | 13:42:58
Vi håller på att trixa och fixa med en marknadsföringsgrej. Väldigt spännade faktiskt, fast det är sjukt svårt att få reda på vad det kostar att ha en reklamfilm på tv.. Hm. Annars är det himla najs det här. oooh i like it. Som det är i en låt som går på radio. i en reklam. ball.

Nej, nu sitter jag mest och kollar på de små snögubbarna som hänger runt lärarbordsgrejen, och så kliar det i min näsa, så jag känner att det är nog dags att ge sig in i arbetet igen. Vad jag nu ska göra. Kramis.

Onsdag

, , , ,2008-11-26 | 08:52:02
Humör: Trött som bulle, men ganska glad.
Gjort: Vaknat och åkt till skolan, yay. har en macka med mig som jag gjorde också.
Planer: Gå hela dagen i skolan, åka till mor och far och jobba och åka hem till älskling
Ser på: Datorn.
Lyssnar på: Strumpan och Robert, de snackar mest.
Läser: Ska läsa min dikt igen.
Dricker: Drack kamomillté med lite lite honung förut.
Äter: Halv tio blir det macka och banan.
Bästa: Mina klasskamrater, och älskling <3
Sämsta: Min hals, och att jag måste sluta sent idag..
Väder: Snö och lite slaskigt. Det blir varmare.


Nu ska jag ägna mig åt det jag borde göra, läsa igenom min dikt så jag vet hur jag ska läsa den. Puss och kram på er. Eller dig.

Diskussion

, , , ,2008-11-25 | 12:50:29
Vi sitter här och pluggar. Eller vi ska egentligen plugga, men vi diskuterar huruvida man ska göra droger lagligt eller inte, och vilka som ska bli lagliga. Vi har också snackat om Hans  Scheike och lite annat. Mycket intressant. Nu blev det helt plötsligt väldigt tyst, så ovanligt. NU börjar de plugga. Om tio minuter är det lunch och sen är det prov. Det kommer gå galant. Inte. Usch. Nu ska jag fortsätta. Puss

Snökaos

, , , ,2008-11-25 | 11:22:22
Sitter och kollar lite på Aftonbladet samtidigt som jag lyssnar på herr lärare. Vi slutar snart ändå, och vi pratar om gudsbegrepp. I alla fall så hittade jag den här artikeln och förstår ingenting. Är folk inte beredda? De gick ut för länge sen och sa åt folk att sätta på vinterdäcken eftersom det kan bli snöoväder, och så när det kommer ett oväder så blir de förvånade och var inte "beredda" på att det skulle komma snö! Herregud. Vi pratade lite om det när vi var i skogen sist, och ingen av oss förstod varför det är tvunget att hända massa olyckor innan folk ens börjar fundera på att sätta på vinterdäcken, eller varför de åker ut med bilen när det är snö och de har sommardäcken fortfarande! Konstigt är det i alla fall.

Nu är solen på väg i alla fall. I slutet av  veckan blir det sol och vår igen. Hurra hurra.

Högre makter

, , , ,2008-11-25 | 10:13:51
Vi har Religion nu som sagt. Diskussionerna går heta. Ganska spännande faktiskt. Fast herr lärare säger att julen är kristen, och det är jag inte ensam om att tycka att han har fel om. Jag, Strumpan och Olof snackade om det på fikarasten. Ballt. Gymnasiet är ballt, man är liksom inte konstig om man vet saker, för man är nästan aldrig ensam om det. Puss, jag vill inte lämna den här klassen längre.

Tisdag

, , , ,2008-11-25 | 09:04:27
Humör: Bra humör
Gjort: Åkt till skolan, nu har vi Religion för första gången.
Planer: Skola mest. Sen åka hem.
Ser på: Läraren. Typ.
Lyssnar på: Klassen som bubblar
Läser: Nepp.
Dricker: Åh, inget. jag är törstig.
Äter: Halv tio.
Bästa: Jag är pigg.
Sämsta:
Ont i halsen som sjutton, och jag glömde halsduken..
Barn: jag är barnet idag tror jag. vill bara bli kramad.
Väder: SNÖ, men lite varmare.


Måndag

, , , ,2008-11-24 | 14:13:54
Humör: Helt okej :)
Gjort: Varit nere i källaren och hittat skoj saker. Och haft Fotografisk Bild B med Charlie <3
Planer: Åka hem, kissa, lägga mig i sängen och käka godis! Och pussa älskling förstås.
Ser på: Mina söta klasskamrater som är superengagerade. Nawt.
Lyssnar på:
teh Darkside som snackar JÄTTEHÖGT :P Skoj.
Läser: Inget just nu. Förutom det jag skriver.
Dricker: Förut till lunchen vare mjölk.
Äter: Inte nu, lunchen var förresten äckel.
Bästa: Jag är relativt frisk och det är snö!
Sämsta: Jag är inte helt frisk, och inte älskling heller..
Barn: Älskling är som ett litet barn när han är sjuk. så himla söt <3
Väder: Massor med snö och stormigt. typ.

Student

, , , ,2008-11-24 | 12:12:47

Ni får en till. Min outfit till studenten som ska sys och fixas. Kommer bli gr8! Jag är så himla taggad på student nu. PUSS

En tjej

, , , ,2008-11-23 | 17:20:47


Kreativiteten flödar här! Jag gillar't. Särskilt eftersom det blir så himla snyggt nu.

Balla Bondbruden

, , , ,2008-11-22 | 21:20:03


Jag knåpade ihop den här idag under ett par stunder av ensam tråkighet. Tänk vad sådana stunder kan göra! :D Häftigt. Cissi är modellen, men det kanske inte syns :P

MERA!

, , , ,2008-11-22 | 15:36:03

oh yes please.

Nyårsklänning kanske?

, , , ,2008-11-22 | 15:19:11

Ja tack! :)

Vintersnö och stora skogar

, , , ,2008-11-22 | 14:34:56
Vi är här i skogen nu, mysipysi. Vi åt tårta igår kväll, Mika fyller ju år på tisdag. Men han fick presenter igår, en playstation 3-dosa och spelet Mirror's Edge. Det spelet är riktigt spännande, även att titta på! Man är helt inne i det :P Hihi.

Annars har jag och älskling varit ute och fotat lite i snön (om han är snäll och låter mig ta dem så kan ni nog få se :P) och det var sjukt mysigt, men KALLT! Usch. Nu sitter vi bänkade med varsin dator och tittar på när Mika bygger en bana på LBP. Han är bra på det han :)

Kramiskramis

Pepparkakor

, , , ,2008-11-21 | 12:31:55
Till frukost idag har jag ätit en smaskig macka och druckit té, och sedan unnade jag mig några pepparkakor också. Det är så gott! :D Mmmm <3

Senare ska jag och Robert ut på lite jakt, vi hittade inte det vi skulle köpa till hans bror igår, så vi måste ut igen och söka igenom hela stan. Men jag hoppas det går bra. :)

Running up that hill

, , , ,2008-11-20 | 20:46:55
Yay, vilken underbar dag. Upp på stan, hem igen, tvätta, hämta Malin och paket, tvätta vidare och spela spel.. Så himla mysigt <3 Allt är fräscht här hemma, vi hann städa som små tokar innan Malin kom, men det blev fint som sate. Tyvärr började ps3an krångla, så älskling var lite ledsen, men när vi kom tillbaka från Ica (vi handlade ju godis, waaaa gott <3) så funkade det igen! Så han är klad pojke och sitter och bygger om sin bana som han råkade förstöra häromdagen. Men då har han att göra ett tag, haha.

Jag sitter här, ska nog dra på Desperate snart och kolla på det, och samtidigt käka massa godis.  Gott blir det. Så det så. Och ni får ingenting, moahahaha. Har nästan ett helt kilo. Smarrigt <3


Dag

, , , ,2008-11-20 | 13:12:01
Älskling pillar mig i huvudet med min Orgasmatron just nu. Ååååh det är så himla skönt! :D hihi, jag har världens bästa man <3

Idag ska vi göra massa saker! Upp på stan tydligen och köpa födelsedagspresent till hans lillebror som fyller 14 på tisdag, sedan till Ica Maxi för att köpa massor med billigt godis (när det är 29,90 kilot måste man passa på.) och lite mer present och sen ska vi hem igen och tvätta klockan 15 (dags att ge sig av snaaaaaaaaaaaaart så man hinner hem kanske) och sen ikväll någon gång så kommer Mahulen hit och hämtar ett paket och spelar Little Big Planet med oss. Kommer bli en skoj dag hoppas jag, bara jag klär på mig någon gång. Sätt fart! Puss

Svullen

, , , ,2008-11-17 | 22:57:09
Hej här sitter jag och läser gravida bloggares bloggar, bloggare som varit gravida's bloggar, ung mammabloggar samt mammabloggar som helt enkelt är de mysigaste som finns samtidigt som jag käkar fil med flingor, tittar på älskling som bygger en space invaders-bana på Little Big Planet och känner mig svullen som attan i magen som dessutom tycker om att göra ont. Men mina flingor har blivit sådär mjuka och gosiga nu, så det är lite bra ändå. Annars tror jag nästan det är dags att krypa till kojs. Jag ska upp imorgon till skolan (nästa vecka börjar vårterminen, buhu för att det är slut med sovmornar på måndagar och att veckan slutar på onsdagar...) och älskling ska jobba. Hoppas det blir bra för honom! :D



((NEJ NU BLIR JAG GALEN på firefox, varför måste det stöta på fel och stängas ner hela tiden!? AAAAAAH, det här inlägget har tagit mig hundra år att skriva, och jag har säkerhetssparat hur mycket som helst och jag blir så himla trött nu!))

Imorgon ska jag nog också locka håret på morgonen, om jag kommer upp ordentligt. Vill ni se bild på hur jag ser ut i lockar? YAY, visste väl det :) Här kommer den.


Puss på er

Sigur Ros

, , , ,2008-11-17 | 17:44:45
Min käre bror tjötar så på mig, så det är väl dags att skriva lite här också... Men vad tusan ska det handla om då? Jag har ingenting roligt att berätta! Vi kan ta helgen i repris.

Fredag: Jag och älskling kommer en timme försent till tvättiden. Lite jobbigt, särskilt då vi inser att en tvättmaskin inte fungerar, och sedan även glömmer bort att sätta på en annan. Så det blev stressigt i slutet, och allt var inte torrt när vi skulle vara ute ur tvättstugan... Men som tur är så är det en snäll person efter oss som låter oss torka våra grejer medan hon tvättar, så det löste sig. Vad gjorde vi sen? Spelade tv-spel säkert, åkte till stan för att handla lite kläder (Robert köpte skitsnygga byxor, en snygg tröja och jag själv passade på att köpa ett puder och svart nagellack) och sedan åkte vi till ICA för att äta tårta. Det slutade med att vi kom hem med kiwi, två bananer, 10pkt nudlar (det kostade 10spänn..), godis, cola, chips och en tidning.. Ja, godissuget blev grymt stort. (Nu blev jag förresten sugen på en kiwi.) Sen har ingen av oss något minne av vad som hände, men jag tror vi kikade på tv eller nåt. Sov kanske. Jag har ingen aning.

Lördag: GUD vad vi sov länge. Typ ett. två? någonting. Uj uj uj. Vi bullade väl mest runt tror jag, har inget vidare minne av den här dagen heller. Jobbigt. Halv tio var vi i alla fall på bussen till Koppis, jag slog till typ alla människor som satt på bussen för att jag fick bära alla grejer. Robert skulle nämligen betala och jag skulle lyfta ombord ryggsäckar och stativet, men sedan sprang han bara längst bak i bussen och jag fick kämpa med hans astjocka ryggsäck och min egen ryggsäck och ett stativ i handen och jag kunde inte hålla i mig i någonting så när bussen började köra ramlade jag mest omkring som en liten vante och det var ingen som hjälpte mig... Det var jobbigt! När vi kom fram fick vi mat i alla fall, det var gott. Sen åkte vi ut och jobbade. Ja, jag följde med igen. Lyckades somna till slut i baksätet, och Robert kidnappade mig efter en sväng till Linde. Mycket spännande. När vi kom hem var det skönt att somna i en säng.

Söndag: Vi vaknade faktiskt tidigare än vad vi brukar efter att ha jobbat! Redan klockan 1. Fast vi var inte uppe förrän halv 3, men äsch. Det var bra ändå. Vi åt frukost och spelade lite och fnulade omkring. Sen var det väl mat och sen tittade vi på slutet på Stardust eftersom vi tog fel på klockan med en timme... Lite jobbigt eftersom jag såg fram emot att se den! Den väcker så mycket minnen från tiden när vi blev tillsammans, och det är så mysigt att tänka på det, nu när man hamnar i de där hjulspåren och allt nästan känns på rutin ibland. Då blir det extra mysigt att tänka på hur det var i början när man var sådär nykär och mysig ^^ Det var underbart.

Måndag: är det nu ja, och det är ju okej. Vi sov lite imorse och åkte buss. Hoppade av vid skolan och det var en okej dag. Jobbade klart min Michael Moore-uppgift och det var väl det. Vi hade jättekul på lunchrasten, men jag minns inte riktigt vad det var som var så himla kul. Allt tror jag, folk snackar så himla mycket knäppt så mna skrattar hela tiden ^^ Älskar det.

Gick hem med Malin och Linn E efter skolan, det var mysigt att få snacka tjejsnack för en gångs skull! Inte ofta man får den chansen. Det var kul. <3 Här hemma får jag snacka med mig själv för om jag säger nåt till Robert blir han bara sur, för han spelar nämligen. Då är det ingen idé att säga någonting. Lillebror kommer hit om en stund, han ska få testa att spela. :D Det ser ut som ett bombnedslag här, och jag är sjukt lat så jag orkar inte städa. HEMSKA MÄNNISKA! jaja. Han får tåla lite. Hör du det bror, lite får du tåla ;)

Jag har förresten hittat ett nytt favvisband, tack vare Cissi <3 Sigur Ros heter de, och lyssna på dem på en gång, typ min favoritlåt Svefn-G-Englar som bara sätter sig i hjärtat på en gång. Underbart.

Önskelista

, , , ,2008-11-13 | 22:45:14


Löshår - 199:- på rapunzelofsweden.se
Stickad poloklänning - 199:- på Gina Tricot, stl M
Sko med metallklack - 349:- på Din Sko, stl 39
Locktång - 159:- (internetpris) på elgiganten (fast en annan modell än den på bilden)

Det kommer säkert komma till fler saker :P Men nu har ni en början i alla fall. Hihi.
Puss

Chicks

, , , ,2008-11-13 | 19:01:22


Vill bara visa en bild på mina tre brudar som vi fotade i fredags. De är sjukt heta and I love the outfits! ;) Kanske för att det är jag och Malin som designat dem! Så hett.

Just nu håller Robert på och lagar mat åt oss. Mihihi. smaskens. Tacos blir det ser det ut som. Samma som i tisdags, men hey, it's gooooood. <3 Jag kollar bara på SATC och sitter här. Ganska fult av mig. Kanske borde hjälpa till...
Puss

Sjusovar'n

, , , ,2008-11-12 | 11:05:37
Idag var det en såndär morgon igen, när jag har glömt sätta på väckarklockan. Jaja, jag kom i väg tillslut i alla fall, och jag hann mysa lite med älskling innan jag gick. Han är så himla söt <3

Kom till skolan lagom till första rasten och fick äta min frukost som jag hade med mig. Vi har visst Engelska med den andra gruppen ett tag, för vår lärare är i Spanien. Det hade hon inte sagt till oss. Snällt. Men vi har trevligt här. Vi har diskuterat artiklar och nu letar vi efter dikter som vi ska läsa upp och analysera typ. Jag vill ju ta min favoritdikt förstås, The Tiger av William Blake, men hur analyserar man den? Jag vet inte. Jag vet att jag tycker den är helt fantastisk underbar, men jag vet inte hur jag ska tolka den.. Hjälp?

Nu ska jag leta vidare ifall jag hittar en annan favorit. Kram

Bussresan

, , , ,2008-11-10 | 15:54:21
Jag har börjat åka buss till skolan, och jag hatar det! Det tar dubbelt så lång tid som att cykla, oftast får man åka själv, det är massor (!) med störiga människor på bussen och på vägen hem får man alltid trängas som djur på väg till slakt för att ens få plats.

Idag var det dock inte så slaktigt som det brukar, men på 17 var det ett gäng störiga fjortisar som roade sig med att spela upp jobbiga ljud på sina mobiltelefoner. Detta höll de på med allt för länge för att mina öron skulle stå ut, men som den lojala Örebroare och svensk som jag är så säger jag ingenting om det som stör mig utan sitter lungt och snällt och dödar dem i min hjärna. Jag avskyr att vara sån.

När jag kom hem så satt min man där jag lämnade honom, och jag lovar att det var exakt så. Dörren var lika olåst som den var när jag gick, han satt på samma stol, datorn hade exakt samma fönster uppe och lampan i taket lös precis likadant. Herre min gud säger jag bara. Little Big Planet är inte bra för vårt förhållande. Eller jo, när båda spelar samtidigt och en liten stund. Men inte när han suttit och spelat konstant i 7-8 timmar medan jag vart i skolan/hos en kompis/whatever, för då blir jag sur och önskar att han gjorde nåt nyttigt istället och då blir han sur för att han vill spela och tycker att jag är en surkärring. Men jaja, det är sånt man får ta. Suck.

Godnatt.

Pretty Ugly

, , , ,2008-11-06 | 21:07:40
Haha, lol. Jag hittade just en blogg med en lite udda nisch.Det är så himla fult så det är kul. Hur kommer man på den idén? Äsch, jag ska sluta prata. Have a look for yourselves: http://prettyuglyfaces.blogspot.com/

You are all alone...

, , , ,2008-11-06 | 18:44:22


Bättre update kommer om en stund när jag vilat och lagat/ätit mat och skrikit klart över att min cykel har punktering och jag alltså inte kommer kunna köpa en ny tröja den här månaden heller.

Onsdagens outfit

, , , ,2008-11-06 | 02:31:50






Blev lite viktiga detaljer idag. För gårdagens outfit. Till att börja med har vi det blekta håret med utväxt i som inte lägger sig som jag vill förrän en halvtimme innan jag ska sova. Sedan, de osminkade ögonen som tyder på dålig sömn, aka försovning på morgonen. Nyckelbenet representerar ingenting, mest att jag är trött och kreativ. Läpparna är torra och kletiga av lypsyl, likaså tummarna som jag inte fick bild på. Sedan har vi mitt egengjorda pärlhalsband som betyder mycket för mig just nu, det är fint och jag känner mig fin i det. Det är en bra sak! Sist men inte minst, kläderna. Ett svart och ett vitt baslinne bildar fina kontraster, långkalsonger ger bra värme och de uppknäppta byxorna tyder på att jag är ensam hemma och inte orkar bry mig om att knäppa byxorna efter att ha kissat.

Yes, så är det. Nu är den stora frågan den...
Ska jag sova, eller ska jag göra läxor? Jag bestämmer att jag ska sova. Godnatt.

Liten stor planet

, , , ,2008-11-04 | 01:43:23


Idag har min älskling varit i sjunde himlen, eller snarare på den Lilla Stora Planeten, i stort sett hela dagen. Han är helt inne i spelet och jag måste vara med, fast inte just nu eller förut när jag gjorde läxor... Han kommer säkert spela hela natten, och då är det sjukt jobbigt att bo i en etta! :P

Men det är ett kul spel iallafall, det måste jag hålla med om. Sådär myspys. Fast jag fattar inte allt och dör hela tiden av asskumma saker. Älskling blir lite galen på mig då, och det är läskigt... Men jag har ju aldrig spelat tv-spel så mycket! Under vårt år tillsammans har jag spelat mer tvspel än jag gjorde under alla de 17½ åren jag levde innan jag träffade honom! Galet. Och jag har ändå inte spelat mycket.. Underligt. Men inte alls konstigt. Alltid när jag spelar blir folk så sura för att jag bara dör.. Det är ju ett spel, hallå. :( Och jag gillar förresten inte när folk blir sura på mig...

Nej, nu ska jag dricka min sovamedicin (varm mjölk med lite lite lite honing i) och hoppa ner i sängen. Skönt att komma upp ur den, har ju legat där hela helgen! Usch det är äckligt att sova hela dagar i sträck. Jag tycker om att få saker gjorda. Fast helst att någon gör saker åt mig medan jag springer i vägen och låtsas hjälpa till, haha. Knäppt.

Idag städade vi förresten. Sjukt vilken tyngd som lättade från min kropp. Det har sett så äckligt ut här. Usch. Men diska har jag blitt bättre på. Direkt efter användning är mitt motto. Dock inte Roberts, hans frukosgrejer står fortfarande kvar.. Jag var snäll och diskade hans middagstallrik, hihi. Snelis är jag <3
KRAM!

Pärlebus <3

, , , ,2008-11-02 | 21:44:00
  


Vi har myst idag. Pärlat och busat och ätit mat och lagat mat (älskling gjorde asgod falukorv!) och diskat och pärlat ännu mer som synes på bilderna. Snutte har pussat mig så mycket så jag blivit helt  varm i hjärtat, och jag älskar det! Han är så gosig! Åh jag älskar honom. <3

Nu är det väl på g att sova om en stund kanske. Skola imorgon ju! :D Ska bli najs najs. Fast kanske inte sova än, börjar ju sent.. :P Vi får se. Kanske kollar film eller serier. Det är också mysigt.
KRAMIS!

bloglovin

RSS 2.0