update.jpg

, , , ,2008-10-31 | 17:38:03
Är dålig på att uppdatera märker jag när jag inser att jag pratar med en tjej som svarat 4 gånger i samma inlägg, när vi pratat sen igår morse... Borde liksom ha hunnit uppdatera lite, men icke sa nicke. Varför inte? Ingen aning.

Det är ganska dött här, förutom att jag mår kasst (men det ska försvinna inom ett par dagar står det på paketet ("det här är paketet!" hihi)) och jag har smittat Robert lite men det kommer försvinna bra. Vi har kollat på Fringe och fått reda på att vi får vara lediga från jobb i helgen så vi kan sitta hemma i lägenheten och kura. Mysigt, men jag som hade sett fram emot att åka till skogen den här gången, DE HAR JU SNÖ! :D + att jag och älskling hade planerat att filma lite, men det kan man ju göra en annan gång.

Nu lagas det mat (potatis och fiskpinnar, yay kreativiteten flödar) och senare ska vi se på Sleepy Hollow (Tim Burton-versionen, inget annat duger) och sova som stockar. Fick bara sova 3 timmar i natt, för älskling väckte mig när han skulle lägga sig vid 3 och jag somnade inte om förrän klockan 8, och vaknade sedan vid 9-halv tio igen. Usch!

Har betalt räkningar också, så hej jag är pank igen. NU FÅR DET VARA NOG! Jag vill ju köpa nya skor :'( Nej, slut på att vältra sig i sitt eget elände. Laga mat kvinna. Puss

bulle

, , , ,2008-10-30 | 13:21:57



Det är en vanlig höstlovsmorgon hemma hos oss. Robert spelar tvspel och Louise sitter och msnar/bloggar/bilddagbokar/whatever. Mycket underhållande. Vad ska de göra idag? Ingen vet. Ingen bryr sig. Time will tell.

PUSS!

För mycket CK gör dig sprallig!

, , , ,2008-10-27 | 16:45:15
    
    


Mmmmmm underbar dag <3 Älskling kom hem och jag fick pussa på honom. Sen stack han till jobbet, jag var hemma en stund men åkte sedan in till stan. Satte in pengar på kontot (note to self: betala skolkorten åt mamma och släng över pappapengarna till studentkontot), och sen gick jag en liten stund på stan tills älskling kunde komma ifrån en liten stund. Vi gick och tog en fika och värmde oss (DET ÄR KALLT UTE!!!) och sen skildes vi åt och jag gick och handlade. Busschauffören körde fel så det tog typ hundra år att komma fram. Jobbigt. Men det gjorde ingenting. Nu sitter jag här och flummar och dricker te. Ska laga mat också och klockan 18 ska vi börja tvätta. Tjihooo. Imorgon blir nog också en ball dag. Måste skriva klart mitt CV. MÅSTE! Pling hejdå.

varm choklad och rokkerfasoner

, , , ,2008-10-26 | 00:25:55


waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah säger jag. Jag har tråkigt. Undrar om jag ska sova eller kolla på desperata. Undrar om älskling ska ringa mig inatt. Undrar om jag luktar konstigt eller om det bara är jag som tror det. Undrar varför jag känner mig ensam. Undrar om älskling mår bra. Hoppas att han gör det.



Mitt sugrör har blivit helt böjt nu, föruom det där snurriga alltså. Det som på bilden är nere i chokladen. Inte bra att stoppa plast ner i kokvarm mjölk.... Men I'm mr Brightside! så det gör ingenting.

Tick tack

, , , ,2008-10-25 | 21:27:19


Var nyss och lämnade min älskling vid bussen och vi stod och pussades jättejättelänge. Åh, jag älskar när det pirrar i magen, och jag älskar att det fortfarande gör det. Han är så underbar min pojke. Det bästa jag har. Hihi <3 Jag är sådär fånigt nykär just nu, helgalet.

Jag var hos mor och far idag och åt indisk mat med dem, farfar, faster och jan, bror och hans två underliga vänner. hade önskat att älskling följde med, men han hade ingen lust.. Lite tråkigt, men that's life. Efter det cyklade jag hem i enorm motvind, sökte jobb på Coop och OKQ8, hoppas det blir nåt någon gång! Kom hem till älskling som gjorde... godis? det sa han iallafall :P Knäppis <3 Mene.. Ja. Vi kollade lite på Krull Productions-filmer och pussades och busade och sen var han tvungen att gå. Men han kommer hem på måndag! :D Och då ska han få en jättepuss <3<3 Iiiih, längtar!

Så.. vad ska jag göra nu då? Ge mig tips! :D

Krigskväll

, , , ,2008-10-24 | 23:48:30
Åh, älskling kom hem till mig idag också, det var underbart! Jag hade städat hela lägenheten, diskat all disk, handlat och börjat laga mat. Jag hade också tänt massa ljus och när han kom in i lägenheten hade jag precis släckt taklampan (han såg ju att det var ljust inne när han gick från bussen så han anade ingenting!) och så fick han världens mysigaste puss! Det är så roligt att göra såna där små mysighetshöjande saker, särskilt när han blir så glad som han blev! Det är det bästa med ett förhållande, när man lyckas göra sin partner glad <3 Åh jag älskar honom.

Vi åt mat sen, kanske inte världens roligaste, men jag var trött på nåt underligt vänster, och vi har inte så mycket häftigt i det minililla kylskåpet. Efter maten fick han ett glas oboy (haha, värsta duktig-pojke-belöningen) och så tittade vi på Full Metal Jacket. Den var väl inte så himla bra om man ser till handlingen då det var rätt långtråkigt och liksom ingenting att "se fram emot" (som sådär en tjej som killen ska komma hem till efter kriget eller nåt), men den var väl... bra ändå. Klassiker-bra liksom :P Sen ska vi se Constantine också någon gång snart, innan vi skickar tillbaka dem och får hem nya filmer.

Nu har han blivit så krigsinspirerad att han sitter och spelar ett krigsspel. Kommer inte på vad det hette, men nåt med Ghost tror jag... Haha, jag är sämst ;)

Jag är sugen på att lägga upp någon ball bild, men jag har ingen. Blir säkert någon One-girl-party-bild i helgen, för jag ska vara hemma... Älskling åker hem imorgon på egen hand och jag får stanna här. Ska iofs få träffa Ruth och Jan (min kusins mamma och styvpappa), och det kommer bli skoj! Har inte sett dem på jättelänge så det ser jag fram emot.

Gud  vad mycket jag skrev. Nu får det vara nog med utlämnande av mig själv. Kan jag inte hitta på nåt ballare att skriva om? Natti natti. Jag älskar Robert!

hey hey heyyyy

, , , ,2008-10-24 | 15:06:04

This is min fina fina fina klass. We are the plastics. Gissa vem som är mig. ;)

Jag är en sån hemmafru idag. AND PROUD! Gud vad jag är bra. Städar och halvtvättar och diskar och handlar och ska laga mat tills älskling kommer hem och jag har till och med tid att dricka ett glas oboy. Så underbart! Idag är en rätt skön dag. Gillar den. Hittills iallafall. Hoppas jag kan pigga upp älskling när han kommer också, det är ju så tråkigt väder ute så han är säkert trött <3 Jag ska vara världens bästa flickvän, så det så.

Dags att göra lite läxor kanske? Borde så why not. Men det är ju så sämst. Fattar ju inte. Hur gör man för att skriva en försvarstal åt ett företag som klantat sig!? Usch. Nej, ta itu med det bara. Puss.

Mensvärk och presenter

, , , ,2008-10-23 | 21:42:37
Yahoo. Idag var  jag hos mor och far och hej det var mysigt. Vi fikade och pratade och så jobbade jag lite medan de var på stan och köpte lite kläder till pappsen. Önskade min pojke var lika taggad på att handla kläder som han är på att handla  prylar. Nåväl, allt gick väl som sig bör och jag fick till och med fina presenter av mina kära föräldrar! Först en fin kofta som min mamma stickat till mig (Robert sa att jag ser ut som en tant i den. Han har sagt mycket osnällt om hur jag ser ut idag....) och en ORGASMATRON (eller vad den nu hette, nåt med orgasm och tron..)! Ni vet en sån där huvudmassagegrej som ger rysningar  i hela kroppen, en sån som ser ut som en uppklippt ballongvisp med bulliga ändar. Precis en sån som jag och Robert tittat på och sagt att vi borde köpa  XD TACK!

Sen hjälpte jag i vilket fall min bror att skaffa utorrent och vilka sidor som är bra att tanka från. Det behövde han veta. Hjälpte honom att skaffa Kaspersky också, hoppas han kan installera det själv :P Annars får han v äl ringa supportern (mig! :D
 som i  min tur frågar Robert, hihi). Efter det åkte jag hem med mina presenter och skolkort, och kom h em till en halvmysig pojke. Vi gick på en promenad till Ica, någon försökte skicka virus till hans mobil och vi gick hem igen utan att ha handlat nåt. Lite knäppt var det.

På v ägen hem fick jag världens mensvärk och ont överallt där man kan ha ont! Sjukt jobbigt! Stackars Robert fick skippa att köpa en cola på OK bara för att ta mig hem <3 Det var snällt. Vi kom hem och busade lite för att jag skulle tänka på annat och det funkade faktiskt. Bra grej. Nu ska jag egentligen göra skolarbete, men det går inget bra... "Internet är min vän" brukar Strumpan säga, men fy vad fel han har. Så är det inte alls. Inte idag. Jag hatar internet.




wraaaah. Puss. Robert övar på att snacka om döda barn. Moahaha. Jag är elak.
Kramis

Engelskan idag..

, , , ,2008-10-22 | 11:37:46
Hej. Idag försov jag mig, IGEN! Jag är värdelös. Inget mer stanna uppe länge på kvällen, whatever orsaken är. Usch. I alla fall såg vi klart på Dead Poets Society, den är BRA BRA BRA! <3 Dessutom fick vi sluta en halvtimme tidigare för läraren tog fel på klockan. Hihi. Bra grej också.

Älskling är på arbetsintervju nu, hoppas det går bra och allt. Sen får vi se hur det blir. Jag måste också hitta nåt. Men jag måste först ordna mitt CV ordentligt, det blir aldrig så bra att jag är nöjd med det! Och det ska man väl vara?

Sen, efter lunch, ska jag med Malin på stan och hitta en bra tröja som hon ska ha på begravning på fredag. Det kommer nog bli fint, nåt hittar vi väl. Sen kanske vi syr lite innan hon ska iväg och snacka bal med några typer. Det ska bli bal! :D Jag är pepp. Ska försöka fixa design på klänning snart. Miii, jag är peppad som fasen! STUDENTEN 2009, Here I come!

Puss.

Slagsmål

, , , ,2008-10-21 | 11:50:04
Hejsan.

Idag slog jag Strumpan bara för att han är så himla taskig. Han hade inte påmint mig om att det var den filmen vi gjorde i ettan som jag skulle be Olof eller Jocke om.. Och nu kommer jag typ inte träffa dem mer. Eller kanske under lunchen. Han är dum i alla fall den där Strumpan.

Kissnödig är jag. Nu ska vi lära oss om Medeltiden och skriva instuderingsfrågor. YAY!
Hejdå.

Irriterad som fasen

, , , ,2008-10-20 | 19:18:47
GAH! Värdelös dag! Vaknar 20 minuter innan tåget går, stressar som en gnu för att hinna, Robert får ett samtal om att chefen för företaget han skulle på intervju hos idag är sjuk så de måste omboka, så vi hade lika gärna kunnat åka senare.. SEN kommer vi hem, jag kan inte somna och ingenting annat går bra heller, och sen är det buss till skolan. Busschauffören ser mig inte, men plockar upp mig ändå som tur är, men åker ändå tillbaka för att han glömde hållplatsen innan min. Så det var ju onödigt att hetsa upp sig för. Skolan var väl det enda bra. Vi såg Farenheit 9/11 och pratade lite om den, jag tvingade Biggan att göra mig till admin på datorn och gick till bussen. Jo just det, i skolan kollade jag T's bilddagbok (henne som jag skulle färga håret på idag direkt efter skolan), och där stod det att hennes syster och kompis skulle färga håret på henne efter att hon varit på stan till typ 6. Lagom skoj eftersom jag inte cyklade till skolan just pga henne, utan tog jävelbussen som jag hatar.

Anyways så tog jag bussen till stan med Stina, och tror ni inte T sitter på den bussen in till stan? JO! Jag blev sur. Men Stina och jag sitter och tjattrar om allt och inget och det var mys. Vi gick till ICA och köpte kladdkaka/mjölk för vi var så himla depp båda två och sen gick vi hem till henne och åt upp det. Asmys. Hjälpte henne pyttelite med körkortsteorin också :) Sen gick vi till hennes körskola och hämtade lite uppgifter och sen till ICA igen för att handla åt hennes pappa, och när vi kommer ut så ser jag min buss åka ifrån mig. VISSTE VÄL ATT JAG SKULLE CYKLAT! Suck. Följer med Stina hem igen, sitter där en stund och går sedan till bussen igen, men den hade redan åkt IGEN! Med en djup suck börjar jag gå ner emot Järntorget och får sitta där i typ 20min och vänta på nästa, och den kommer tillslut.

När jag kommer hem så åker jag ifrån min granne i hissen (taskigt, borde ha väntat på henne... jag satt faktiskt bredvid henne i bussen också, haha, men det fattade jag inte!) och kommer in till en asful lägenhet. Älskling har nämligen "klippt" (utan sax) ut delar till sin Sackboy som han ska "sy", utan nål och tråd för sånt äger vi inte heller. Det är jeanstyg och skräp överallt, och dessutom har han inte diskat, vilket jag vänligt bad honom om imorse. Men han trodde inte jag skulle komma hem förrän sju var hans ursäkt. Nu är klockan efter sju och han har fortfarande inte diskat!

Fy vad dåligt jag mår. Orkar inte med mer. Vill bara lägga mig i sängen och se Desperate Housewives.  Men det går säkert inte för sig för Robert ska säkert kolla på nåt annat eller bara är allmänt emot att jag kollar på det. Skulle inte förvåna mig om det var så. Varm oboy är jag sugen på också, men om inte mjölken är slut så blir jag förvånad. En marmelad-/ostmacka vore inte heller så dumt... Eller mat över huvudtaget. Borde laga till nåt. Men vad finns hemma? Sugen på stuvade makaroner. Men vad till det? Suck. Någon som känner för att skänka pengar? Jag visar tuttarna för en hundring.



Godnatt och hejdå.

Nattetid

, , , ,2008-10-19 | 03:02:47
Moahaha. Ännu en sen uppenatt utan älskling i skogen. Det var ett tag sen, men det är faktiskt lite mysigt. meeeeeeeeen, jag tycker fortfarande mest om när han är hemma. Det var han för en timme sen. Lite mer kanske. OMG jag saknar honom <3 Men han kommer hem snart, iiiiiih. Måste köra en inne/ute-lista.


Stickat - Jag älskar stickat! Underbara sak. Mysiga, stora, varma och sjukt snygga saker. Ska lära mig sticka ordentligt, så ska jag nog klara mig i vinter, dessutom blir man lite unik också när man gör sakerna själv istället för att köpa dem ^^

Högklackade stövlar - SJUKT HETT! Synd bara att jag inte äger ett par själv, har länge varit rädd för att ha högklackat då jag blir en jätte bland mina vänner som alla är runt 1.50 ungefär...  Nästan. Men nu känner jag mig aspepp på det, och sparar som en gnu för att kunna ha råd med ett par :)

Illustrationer - Love it. Det är så kul när folk kan och gör så himla snygga bilder. Jag kan ju inte alls, vilket vi sett tidigare, men det hindrar ju inte andra från att kunna :) I love it helt enkelt.

Kompisar -
Jag älskar mina kompisar. Har nog världens bästa vänner, och jag är så lyckligt lottad som har dem. De finns alltid där för en, och jag hoppas de tycker att jag finns där för dem, även om jag helt säkert är alldeles för otillräcklig alldeles för ofta. Förlåt i sådana fall. <3

"Kändis"-bloggare - Okej om du blir "känd" via din blogg för att du gör någonting bra eller häftigt, eller bidrar med någonting till samhället, men snälla flickor. Inse att det finns för många som bloggar om de  tusenlappar de lägger ner på kläder och FÖR många som lägger upp likadana bilder på sina outfits varje dag och FÖR MÅNGA som klagar på varandra. Det är inget bra sätt att vara "känd" på. Fast det funkar tyvärr. Undrar varför.

Försvarstal - Vi ska skriva ett sådant för ett fiktivt företag som hamnat lite i trubbel pga någon viss anledning, och jag lovar att det är sjukt svårt! Ska vara klar på tisdag, och när jag försöker sätta mig med det dör jag inombords varenda gång.  Orkar inte. Klarar inte. Låt oss skriva nåt lättare, snälla?

Idol 2008 - snälla räcker det inte snart? "Idolerna" blir kända för ett halvår, de släpper sin singel och sen glöms de bort. Förutom att de får komma på vissa "häftiga" tillställningar, men ingen minns dem. Jag minns inte ens Darin längre. Och alla som var så sjukt kära i honom. De har gått vidare till Johan B eller vad han nu heter i år. Lägg av. Det är bara pinsamt.

Förseningen av LBP - Det var ju inte ens en bra låt! Varför var det så nödvändigt att ha den med från början?




Det var väl det jag hade på hjärtat. Dags att sova kanske? Ja, det tycker vi. Datorn också. Natti natti pussunge lilla <3

Snygg-Louise

, , , ,2008-10-17 | 21:41:41


Snygg är jag. Sitter med älskling i skogen och kollar på Fredag hela veckan och Idol. Mycket skoj. Faktiskt. Imorgon ska vi ut i ännu mer skog och fota ordentligt. Fatta mycket kläder jag har med mig! Och smink och grejer. Ska bli skoj skoj. Nästa vecka ska vi till Göteborg! Hoppas jag iallafall, för jag är ganska pank.

puss

"Du kan vara en grafisk profil"

, , , ,2008-10-17 | 13:33:58
åååååååååååååååååååh. Buffertdag med mysMalin och sötRobert. Kan det bli bättre? nej :D Fast det vore ju bra om jag gjorde nåt också. MEN JAG ORKAR INTE!

Nästa vecka ska vi fota i studion, eller han ska. Han vill öva på att fota modeller. Så vi raggar efter sådana nu. Säg till om du vill vara med så hör vi av oss.

Puss.

Ja e så crejsi

, , , ,2008-10-11 | 23:29:36
Jag dör snart. Jag är så ensam så det finns inte. Det är för mörkt ute för att stå och göra Onegirlparty-bilder nu, jag måste gå upp för tidigt imorgon för att kunna titta mer på Desperate Housewives och jag är för pigg för att lägga mig. OM jag emot alla odds går och lägger mig nu, kommer jag ligga vaken hela natten och tänka på hur lite Robert pratat med mig idag och undra varför han inte ens säger "hejdå" när han slutar skriva till mig. För sån är jag, jag tänker alldeles för mycket. Sitter han och pussas med någon eller spelar han bara Little Big Planet med sin bror? Äter han en bulle eller slickar han vaniljsås från någon annans kropp? ELLER så kanske han har blivit kidnappad av nån het brud och sitter helt ensam i ett hus i skogen!? Eller så är han bara för trött på mig för att orka prata med mig alls, men SÄG DET DÅ? Amg, jag ska inte sitta här och välla ut mina överhormoniserade känslor över dig/er/whatever. Jag är säkert gravid eller nåt. Tjock är jag. Gråter konstant gör jag. I morse mådde jag säkert lite illa också. Det gjorde jag i alla fall häromdagen, men det var på kvällen. Och dagen innan det också, i skolan. Och i fredags, fast jag tror att det mest var nerverna inför matteprovet (som förresten gjorde så jag fick G i matte B, grattis till mig). Herregud. Jag är så självömkande, och gud vilka fina ord jag kan. Stolt är jag. Och ensam. Ensam om att vara stolt över mig är jag också. Tror jag. Malin C sa att hon var stolt, och Stina också, men jag tror de mest var snälla. Gud tjejen, lägg av med att vara så mesig. Klart de är stolta! Du var ju bra. Okej då. Tack så mycket. Nu ska jag dränka mig i Roberts tvål och hoppa ner i sängen. Fy vad tom den är utan honom som väller sig över mig. :'(

Dagens Outfit igeeeeeeeen!

, , , ,2008-10-11 | 20:19:36


mm.
Skjorta: H&M
Linne: La Redoute
Kjol: Sytt själv

Jadu. jag är ball. Kollar på Debatt och grejer. Blondinbella pratar så sjukt jobbigt. Pipröst och säger samma grej om och om och om igen. Men hon står på sig iallafall. Coolt.

Jag saknar Robert. <3

Dagens outfit!

, , , ,2008-10-06 | 14:10:13

Hej modeblogg igen. Jag är så himla snygg. Puss puss.

Mat

, , , ,2008-10-05 | 19:13:13
Jag lagade godaste maten idag. Helt ljuvligt gott var det. Så jag var naturligtvis tvungen att ta en bild, och här har ni den.



Den är skivad gurka, potatismos, vegobiffsgrej och kall bearnaisesås. UNDERBART! LJUVLIGT. Och sen åt jag lite nybakad äppelpaj till efterrätt. Mums.

Kanelbullens Dag

, , , ,2008-10-04 | 23:23:23





Yay

, , , ,2008-10-03 | 20:58:23


Nu mina vänner ska det nog bli lite mer liv i luckan med Louise's egentagna bilder, ty hon har nämligen inhandlat batterier! ÄNTLIGEN! :D Kommer bli näääääjs. Höst är det ju, så imorgon går jag ut. Fast jag ska ju hem till mor. Men jag kan fota bror min när vi bakar  bulls på kanelbullens dag. Mysipysi.

Men jag saknar min älskling som är ute på äventyr i skogen och leker.. Det är så trist att vara ensaaaam. Men jag ska försöka ha skoj ändå, det får väl gå. ^__^ (obs. rim) På måndag kommer han hem iallafall och gud vad pussar han ska få när jag kommer hem från skolan och han antagligen sitter vid datorn och fnular och är sur för att jag inte har tvättat hans kalsonger. Han är ju en sån manlig macho-man. Underbara älskling <3

Fler hemmafruar nu kanske? 2 avsnitt kvar på första säsongen nu. Jag vill nog inte alls göra mig av med den här bloggen förresten. Den har etsat sig fast i mitt huvud. Söta lilla gosiblogg <3

Opepp

, , , ,2008-10-03 | 10:50:26
Nej du, jag är verkligen inte på blogghumör längre. Det är så himla jobbigt allting och jag vet inte vad jag ska skriva. Har egentligen massor att säga, men ingenting. Samtidigt. Det känns inte najs. Blir säkert massa blogg i helgen, när jag inte är hemma hos mor och äter bullar (Kanelbullens dag imorgon, yehooooo).

Jag och Malin är förresten typ klara nu. Vi ska bara formsy kläderna och så ska vi fota folk sen är projektet helt finished. Det bästa med allt är väl ändå att det är 10 veckor kvar tills vi ska vara klara. Jag som har varit helt rädd för att det inte skulle gå bra eller inte vara roligt, men det har vart skitskoj! Och de blir så fina :)


det här är min bakgrundsbild på datorn. Fin.

bloglovin

RSS 2.0