...

, , , ,2009-01-31 | 02:02:33
det är så jobbigt när man vill men varken får eller kan göra någonting för att hjälpa till...

Ba ba ba basota

, , , ,2009-01-28 | 20:40:09
Jag har reklam på hjärnan och det är inte skoj. Idag gick jag hem från jobbet efter 2½timmar för jag mådde inget vidare och bara stirrade på skärmen men jag sålde i alla fall en produkt och det var bra. Måste dit imorgon på utbildning men jag får väl pallra mig iväg för jag vill inte ta det nästa vecka. Jag vill ha det klart. Lisafisa har slutat och lämnat mig och Linn ensamma, jag vill egentligen också sluta men jag vill ha något annat först. Ska ringa till hon Camilla på sjukhusväxeln och fråga snart snart, men jag vill att mina coacher ska kunna lämna en bra referens om mig som telefonist. Det vore liksom bra.

Jag vill också att Idé&Hobby ska ge mig jobb där efter praktiken är slut, det vore askul. Gjorde ju så fina bröllopskort idag, och min strumpa som alla talar så gott om. Har nästan fått minst 5 tanter att köpa en QuickKnit, i alla fall så funderar de på att köpa en ^^ Så himla kul!

Nu ska jag hjälpa pälskling att diska, han handlade så fint idag. Och tack mamma och pappa för godiset!!!

FAIL!

, , , ,2009-01-27 | 23:27:41
Numera stänger OK hos oss klockan 22 istället för 00 som de hade förut. FAIL på det, jag behövde köpa mjölk ikväll och vi blev tvungna att gå till Shellmacken vid Svampen istället. Bara för att jag var så himla sugen på ugnspannkaka till matlåda imorgon ^___^ Men tillbaka till ämnet, fail på OKQ8-butiken.


Louise dissar OKQ8.


Long lost dreams...

, , , ,2009-01-27 | 18:57:39


Aaw. Det var inte länge sen det där ju. bara ett och ett halv år. Herregud vad tiden går snabbt. Jag hade hela skor, kort mörkblont hår och Linn var nästan svart i huvudet och allting verkade vara frid och fröjd. Det var det också i och för sig. Början på 2an var nog den bästa tiden i hela mitt liv. Bara så ni vet.

Nu sitter jag ensam i lägenheten och väntar på älskling som ska  komma hem om ca 35min. Direkt när jag kom hem från praktiken var jag tvungen att gå iväg med tvätten också, så den står i tvättstugan och knallar och går. Runt i ring hoppas jag, annars är det säkert inte kvar när vi kommer tillbaka. Funderar på att hoppa in i duschen nu, luktar snusk om fötterna efter att ha stått i butiken en hel dag i tjocka stövlar och strumpbyxor, hihi. Vill ju vara lite fräsch inför Robertälsklingspussigurkan.

Kissnödig är jag också. Det blir nog badrummet nu! Puss!!

Söndag

, , , ,2009-01-25 | 18:50:37
Humör: Trött och sjuklig, lite hängig och även trött i hela kroppen. skoj.
Gjort: Spytt mellan klockan 06:00 och 08:00, det var obehagligt. När älskling kom hem var han mysigaste man kan vara mot en sjuk flickvän. Vi sov till 13:00 någon gång, gick upp och satt på tåget klockan 15:06. Vi kom hem och beställde OnlinePizza och den kommer snart hit. Underbart.
Planer: Käka asmycket pizza och sova så jag mår bättre imorgon.
Ser på: a Guy thing eller vad den heter som går på Femman just nu.
Lyssnar på: Tror att det är Sonata Arctica eller nåt tror jag det är.
Bok: Läser ingenting särskilt just nu.
Dryck: Cola blir det nu.
Mat: Pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! (den kom precis nu)
Bästa: Att jag ska äta mumsig pizza.
Sämsta: Att jag spydde imorse.
Väder: I skogen var det massa massa mysig snö, men här är det bara slask. Blä.


Ring ring

, , , ,2009-01-22 | 09:06:42
Imorse när jag just skulle gå upp (runt åtta sådär, jag var tidig) så ringde det på Roberts telefon. Han hade dock bytt signal så nyvakna jag fattade inte att det ringde. Men jag gav telefonen till honom och han kollade vem som ringt, och det var hans chef. Så, från att sova stenhårt och tro att man ska vara hemma till att sätta sig på bussen och åka till jobbet tog det inte ens en timme, och nu är jag ensam hemma sist.. Konstigt, haha.

Men, snart är det min tur att åka hemifrån, så det är förmodligen bäst jag koncentrerar mig på mig nu, och lägger undan dator och gör mig snygg. Heldag på Idé & Hobby idag, och inget jobb i kväll! Så senare blire Lost, de nya avsnitten. UNDERBAAART!!!

Aldrig kontaktbar

, , , ,2009-01-21 | 22:30:54
Suck. Mig går det inte att få tag i längre. Är det ett problem, så säg till här eller någon annanstans. Helst om ni ser mig. Hoppa in på Idé & Hobby och slå till mig.

Men grejen är den att jag orkar inte sitta vid datorn, och på praktiken får jag inte ha mobilen i butiken (är alltså kontaktbar under 30min vid 13tiden) och sen åker jag till jobbet (ännu ca 30min man får tag på mig, när jag är på bussen) och sen jobbar jag till 21. Åker hem, och somnar typ bums. eller helst. Jag vill somna bums för jag är så sjukt trött! Men med en pojkvän som är hemma hela dagarna och inte har ett jobb att gå till varje dag så måste man vara vaken på kvällen för att få vara med honom. Han sover ju när jag går, om jag sover när jag kommer hem får vi ju aldrig spendera någon tid alls med varandra.. Så jag får offra mig. Han är ju så söt.

Idag ringde jag mitt första samtal! asläskigt. sen satt jag med min gode vän Senad's syster och lyssnade på henne den sista timmen. Hon är bra :)

Nej, hejdå. Natti. I helgen ska jag umgås med älskling, sova och äta tårta. PUSS

Koppkakor.

, , , ,2009-01-18 | 14:50:37

20090118 - making cupcakes

Hej hej hallå världen. Somnade i god tid igår, underbart! Runt tolv någon gång blev det, och jag somnade dirr när jag lagt mig i sängen. Ungefär. Jag älskar att göra det. Händer aldrig när jag är ensam hemma, men äntligen gick det. Var iofs ganska trött när jag lade mig, men ändå. Älskar't.

Idag vaknade jag  också i en bra tid. Legat och såsat och tittat på Satc the movie igen. Har ju redan sett den, men ville ha den som ett avslut nu när jag sett klart alla avsnitt i serien. Måste verkligen säga att serien är mycket mycket bättre än filmen. Den är alldeles för slisk och sötisöt. Serien är mer down to earth.  Bra är det i alla fall.

Idag kommer älskling hem, men när han gör det är jag inte hemma... :( Typiskt, men så kan det gå. Har ju redan lovat mor och far att åka dit, har inte träffat dem på jättelänge! Det kommer bli mys. Men, eftersom jag inte är hemma hos älskling så bakar jag lite godis till honom som han kan ha så han inte blir för ensam. Cupcakes blir det, av ett Blixman-recept. Nu pep det till så jag ska gå och se hur de ser ut. Iiiiih spännande!


Haha! Det blev verkligen en kaka! När den svalnat blir det väl att bryta isär dem, haha. Åh vad kul. Well, gott blir det nog ändå.


yummie...


Found it!

, , , ,2009-01-17 | 17:07:36
yes!  Jag hittade min älskling till sist. Nu ska jag hoppa iväg till sängen och antingen ( som bilder visar) plugga Panduro-saker så jag blir grym och till slut får jobb på Idé & Hobby, eller så dricker jag hundra koppar té, tittar på Satc och deppar över hur sorglig min dag har varit (förutom när jag vaknade och älskling gav mig en puss fast jag luktar skunk på morgonen)...

Vi får se vad det blir. Kanske löser ett par fler kuber (kom på att jag glömt hur man löser en rubiks kub så jag satte mig med en ett tag och efter flera misslyckade försök kom jag ihåg hur man gjorde och blev överlycklig. Ibland är det lätt att roa sig själv när man är tjej) och tar en pissepaus (har inte kissat sen imorse någon gång. tror jag) från datorn... Suttit här nästan hela dagen.


Förresten hatar jag att vara tyst. Har varit tyst jättemycket idag. Har ingen ork att sjunga med i låtar även om de är bra. Vad är felet på mig? Jag vet inte heller. Behöver nog lite sällskap. Men jag har ju ingen som kan provida lite. DUMT. Hela dagen är dum.

Nej, vettigare saker ska göras nu. Koka lite soppa kanske. Köpte Ängamat häromdagen, det är ju så himla gott med soppa! Vi äter aldrig det, så jag tyckte det var dags nu. Är så sjukt sugen på det också, så det får det bli idag. Robert är ju inte hemma och kan klaga på min matlagning (eller uppvärmning av pulversoppa) så det är bara att tuta och köra.

Kameraproblem...

, , , ,2009-01-17 | 15:34:56
Okej hörni. Jag har ett problem. Min kamera is lost in room. ETT RUM HAR VI, och jag hittar inte min kamera NÅGONSTANS! Vart tusan har den tagit vägen!? 20kvm, hur jäkla svårt ska det vara att hitta en sketen liten Canon Poweshot A620? Nej, det borde ju vara lätt som en plätt. Men inte då. Shoot man shoot, säg vart den är.

Lönnté

, , , ,2009-01-17 | 15:21:21


Häromdagen fick jag en jättefin present av Malin som jag testade idag. Det var nämligen ett té, gjort av lönn! Ni vet, det där fina trädet som alltid får så fina färger på hösten, som man kan få sirap ur och som är Kanadas symbol! Det var ju där hon hade varit, lilla Malin, och så tog hon med en symbolisk present hem till mig. Hihi.

Men tillbaka till ämnet, jag testade téet idag, och hejdu vad gott det var! Behövdes socker, men that's me, jag gillar socker i té. Gott var det i alla fall. Otroligt gott. Ska nog ta med lite till mor och bror (och pappa om han vill smaka) imorgon när jag ska dit och leka hela dagen i stort sett. Halva dagen i alla fall. Kommer bli mysigt.

Just nu är det dock lite jobbigt... Helt ensam och har ingen att prata med, ingenting att göra och jag saknar Robert så otroligt mycket! Konstigt, för när han är här retar han gallfeber på mig hur ofta som helst, men när han inte är här så är det så sjukt tomt.. Jag gillar nog när han retas med mig. Jag vet att jag gillar det. På något underligt  vänster. Det är tryggt på nåt sätt. Gud, det är jobbigt att vara kär, haha. Men det är på riktigt. Det känns verkligen att det är på riktigt. Inte som det varit förr, det är en starkare känsla. En underbar känsla.

Heh

, , , ,2009-01-17 | 13:04:32
Jag kollar på Sex and the City (igen) och det är bra bra bra bra. Robert jobbar och åker hem till mor sin och sen ska han jobba mer och sen kommer han hem någon gång (söndag eller måndag) och jag bara har inte mycket att göra. Ska till mor och far imorgon, och det kommer nog bli sweet. Mor sa hon var sugen på bastu, och jag blev lite taggad också.


katt katt katthalsband. tack Elin <3


Nä, nu ska jag kolla ordentligt på Satc. Oj. Heddå.

Tvätt, trött och pömsig

, , , ,2009-01-14 | 19:17:33
Idag när jag satt på bussen hem från praktiken kom jag på att vi hade tvättid idag, mellan 18-21. Då  var klockan 18:20 ungefär. Eftersom jag hade träffat älskling inne på butiken så visste jag att han varit på staden under dagen, och hoppades innerligt att han var hemma och hade börjat tvätta, men jag var inte alls säker... När jag kom in i trappuppgången hörde jag hur det bankade och smällde högre upp och hissen var fast där och jag kunde inte få den att åka ner till mig. Till slut kom den, och där inne stod Robert med alla tvättkassarna! Det var en lättnad, att vi inte kom iväg supersent (jag hatar att vara sen med tvätten).

Vad har det mer hänt för spännande? Jo, jag måste berätta att jag fick hjälpa till att plocka upp nya varor idag, jättespännande! Det finns så mycket fint, man blir så inspirerad att göra så himla mycket! Sen pratade jag med en kund om Quick Knit, och jag är nästan lite sugen på att sticka lite jag också. Måste bara rota fram lite stickor och garn.

Puuuuuuuuuuuh jag har ont i fötterna. Orkar jag göra mat idag? Nej, Robert har inte diskat. Suck. Får väl ta tag i det. Hejs


Godmorgon världen

, , , ,2009-01-14 | 09:08:39
Det är onsdag idag (tror jag, vänta ska kolla.. ja det var det) och mitt i veckan. Lika mycket kvar som jag har gjort. Sen blir det bara mindre och sen är det underbar helg! Då kommer första hela veckan vara avklarad, och jag kommer att ha åtta likadana kvar sen. Men sen du, sen är det slut och jag får gå hemma och slappa som vanligt, gå i underbara skolan som vanligt och bara älska livet ett tag till, innan det är dags att ta farväl av allt man älskat så länge nu. Vill inte sluta skolan egentligen. Men ändå vill jag. Har en slags hatkärlek till studenten. Men det går väl att pina sig igenom, hihi.

Nej, nu måste jag göra mig klar så jag inte missar ännu en buss.

Dålig dålig

, , , ,2009-01-13 | 18:47:27


Nu har jag varit så dålig på att uppdatera här, så nu kommer en lägesrapport tillsammans med en gammal goding. Mitt gamla rum.. Åh, det var lite mysigt ändå. Och så fint när det äntligen blev klart ;)

Men hur är det med lilla Louise? Jo, det ska jag tala om för dig. Det är bara fint. Lite kämpigt på praktiken, men det är ändå kul. Särskilt när man upptäcker vad man kan! Som idag, först kom en kund och frågade efter Pergament, och jag visste inte vart det fanns men sen berättade chefsM lite om det för kunden, och jag lyssnade nogrannt. Senare under eftermiddagen kom en annan kund fram till mig och sa "är det här samma som pergament?" och då kunde ju jag svara på alla hennes frågor om det! Gud vad bra jag kände mig då! Älskar det, hihi.

Annars har jag inte gjort mycket. Det blir ju ingen tid över på dagarna! I helgen var vi i Kopparberg som vanligt, det var mysipys. Sen har vi börjat titta på Weeds också, och jag måste ju erkänna att det var bra, hihi.

Imorgon ska jag inte missa bussen, vill ju så gärna träffa lilla Malin! Min pussgurka. Hopp på Robert nu ska jag och så får vi se när jag skriver nästa gång. Puss på er/dig.

aj aj aj

, , , ,2009-01-08 | 21:32:04
Det är verkligen ett "stå upp hela dagen"-jobb jag hamnat på. Förutom när vi städar i hyllor långt ner, då måste man sitta på huk och det är sjukt mycket mer ansträngande!

Idag fick jag plocka undan lite julpynt från skyltfönstrena, prismärka reavaror, städa lite med S, plocka om i hyllor, plocka ner julgrejer, plocka lite allmänt och sen den sista timmen eller så stod jag vid kassan och gjorde iordning påsar med kedjor i. Det var nog det bästa, det var rogivande och jag visste vad jag skulle göra och jag kände mig inte särskilt i vägen. Fast det förstås, när det kom kunder trodde de att jag kunde hjälpa dem, men jag kunde inte >.<'

Åh åh åh åh!!!! Idag visade jag två kunder tillrätta! Först en som skulle ha gjutgrejer för bebisfötter/-händer, och sen en som skulle göra egen tvål. Jag var asduktig och pratade mitt bästa, fast det var inte bra nog. S fick hjälpa mig lite, men hon tog över sådär bra :) Och jag tittade snällt på och försökte snappa upp lite det ena och det andra. Det är himla intressant! När vi städade klädfärgningshyllan så berättade hon massor om hur man färgar kläder. Asbra om någon frågar mig om det ju. Och sen var jag med F ner och hämtade en pall med nya varor, det var coolt, haha. Fy vad praktikant jag låter, men hey det är min första vecka så jag får vara lite sån. Mihihihi.

Det var ett par inne från JB också, coooooooooool. Hoppas lite att de kände igen mig, för de kanske tyckte att jag var ball som var där och höll på :) och sen kom det in en tjej som jag sett på ett konvent en gång och hon känner också en kompis till mig. Men jag känner inte henne så jag sa inte hej, mihi. Hon hade en fin klänning.

Nej, nu måste jag ge Robert en puss.
PUSS

Frukost

, , , ,2009-01-08 | 09:24:41
Nu sitter jag och äter frukost, lite sent ja, men det gick inte att komma ur sängen!! Robert jobbar inte idag, så han får ligga kvar, och det gör det hela mycket, mycket jobbigare. Särskilt när han på något sätt lyckas få mig att vara uppe länge på kvällen innan också, för att han inte är trött och han "har ju sovmorgon"... Irriterande, jag vet.

Men snart måste jag pallra mig iväg till bussen så jag inte missar den och kommer försent. Vore ju inte så himla kul. FREDAG IMORGON! och på lördag kommer Malutta hem, och sen ska vi ta sällis till våra praktikplatser som ligger typ bredvid varandra. Lövely <3

Idé och hobby

, , , ,2009-01-07 | 19:20:55
Idag var min första praktikdag, och det var ritkigt skoj! Fick lite nya kompisar (hihi) och dagen gick ovanligt fort. Det var mysipysi. Nu kom älskling hem och jag ska pussa på honom <3

Design för 2009

, , , ,2009-01-05 | 17:50:28
Nu har jag fixat mig en ny design! Den gamla kändes för deppig, särskilt eftersom jag är på så bra humör nuförtiden! Det känns som att våren är påväg, efter de 10 veckornas praktik tar jag nästan studenten och det är alldeles konstigt i mitt huvud. Är det normalt att få vårkänslor vecka 2? Njae, kanske inte, men det känns verkligen som att mitt tredje och sista år på John Bauer snart är slut, och det är med blandade känslor jag tänker på det. Jag älskar JB, det är det bästa stället på hela jorden, men samtidigt ska det bli skönt att komma från skolan.. Fast jag älskar ju skolan. Åh, jag är helt messed up!

Måste kolla när man ska ansöka till den där skolan jag vill gå på i höst. Hoppas jag kommer in nu bara, annars får jag väl söka nästa år igen. Jag vill verkligen gå där! Hoppas hoppas hoppas.

Nej, vad ska vi äta för mat idag tro? Dags att klura på det nu tror jag. Puss och kram

edit: om inte designen syns, tryck F5 så dyker den upp :)

Gratis Makeup

, , , ,2009-01-05 | 15:03:39

(klicka på bilden för att komma till sidan)

Tänkte bara att jag skulle tipsa om en riktigt bra sida för alla tjejer (och killar) som tycker om smink! På senaste tiden har det ploppat upp mer och mer gratissidor där man kan samla ihop till allt från biobiljetter till presentkort på stora butikskedjor, och det är även stor variation i hur bra dessa gratissidor är. Men jag måste verkligen säga att just GratisMakeup.se är den enda gratissida som jag är inne på, just för att den är så fruktansvärt bra! Det är lätt att samla ihop poäng, och man kan välja att samla dessa på snabba sätt (genom att göra erbjudanden av olika slag, t ex hyra filmer gratis från ett företag, eller testa att beställa hem kläder från någon modebutik på internet) eller så kan man göra på det riktigt långsamma sättet genom att gå in på olika sidor och vara aktiv där i någon minut, eller att svara på dagens fråga på startsidan!

Det är alltså väldigt, väldigt enkelt, och man får någonting som man nästan alltid behöver mer utav. Så passa på att bli medlem nu, och få gratis smink hem i brevlådan du också!



Suck...

, , , ,2009-01-04 | 23:06:50
Mina inlägg vill inte synas på bloggen förrän jag publicerar ett nytt inlägg... Det är jättekonstigt och jätteirriterande. Men kolla på den fina ballerinan jag har ritat, och är hon gul i huden så är det gigantiska fel på min dator och inte på älsklings :)

Kram

Prima ballerina

, , , ,2009-01-04 | 15:51:48
Älskling har kommit hem nu, och sitter vid sin dator och pular. Tv:n står på med nån konstig film med Orlando Bloom, Elizabethtown tror jag den hette. Kollar inte så noga, så jag vet inte riktigt vad den handlar om, men hans pappa har dött i alla fall. Mycket sorgligt.

Har suttit under morgonen och ritat en ballerina. Hon blev riktigt bra, fast hon saknar hår. Det är inte så himla noga säger jag, hon behöver inte sånt. Jag gillar den.


Brokeback Mountain

, , , ,2009-01-04 | 02:34:39


Här ligger jag i sängen och tittar på snuskfilm, haha. Nej, men det är ju så himla snygga skådisar, så det gör ingenting. Det är bara lite dumt att Heath Ledger gick och dog, han var ju så grym på det han gjorde, och dessutom snygg. Eye Candy.

men Robert är fortfarande min godbit <3

Gissa bloggerskan

, , , ,2009-01-04 | 00:27:46

Jag tänkte följa modetrenden och göra en egen "gissa bloggerskan", i alla fall en. Och den är lätt som en plätt.

eller?

Åååååh

, , , ,2009-01-03 | 20:51:24
Robert sitter och är jätte-elak emot mig och låtsas som att nån hackat sig in på min msn och skriver dumma saker. Dummingen :P

Har sett klart första halvan av satc s06 nu precis. Måste tanka andra delen nu, men jag vet inte om jag orkar. Har fortfarande inte ätit mat, bara ett par mackor. Gott vare i alla fall. Tror jag ska äta makaroner, har inte ätit det på jättelänge. Eller nåt annat. Vi får se. Köpte vegobullar förut på ICA, måste testa om de är goda också.

PUSS!

Shopping!

, , , ,2009-01-03 | 18:26:10
Nu ska ni få höra någonting häpnadsväckande! Jag köpte ett linne idag på REA:n!!! :D Oj oj oj oj vad underbart det var att gå in och bara ta tag i ett plagg och köpa det <3 Det har jag inte gjort på hur länge som helst, men nu kände jag att det var dags. Visserligen hade jag nog inte råd att köpa det, men jag har en jättebra lista på anledningar till varför jag skulle köpa det.



1. Jag behöver verkligen ett sånt här linne. Låter superklyschigt, men det är sant. Har inget långt linne alls, och när vintern kryper sig neråt liksom mina byxor gör på rumpan när jag sätter mig ner, så behövs något för att dölja glipan! Dessutom är det snyggt.
2. Jag måste ju följa med i modetrenden. Det är en liten spetskant på linnet, och även om spets kanske är på väg ut så är det väldigt sött och jag måste ju äga något plagg med spets så jag inte verkar helt lost.
3. Jag har inte handlat kläder sen maj 2008. Den viktigaste anledningen. Vilken tjej har inte köpt kläder den senaste veckan!? Jo, jag, och jag kände att nu kunde jag väl få unna mig någonting när jag varit så snäll och snål så fruktansvärt länge!
4. Den kostade ju bara 49kr. Från att ha kostat 129 till att kosta 49 är det en stor skillnad i pris. Hade inte ens tittat åt linnet med det ursprungliga priset, men nu tittade jag på den och tänkte att "what the heck, klart jag ska ha den!". För det priset var linnet ritkigt snyggt. Dessutom hade jag råd. Mer råd än om det kostat 129kr.
5. Robert kommer tycka jag är snygg i det. Det är så pass långt att jag kan ha det som klänning i sommar eller redan nu om jag känner för att gå runt och frysa som alla fjortisar på stan, och Robert älskar mig i kortkort, och jag älskar när Robert älskar mig... Perfekt!

Så, är inte det anledningar nog till att köpa det här linnet? Jo, jag tycker det :D

Tyck synd om mig...

, , , ,2009-01-03 | 17:31:31


Det här är vad jag har att se fram emot ikväll... Det ser ju fruktansvärt kul ut, tycker ni inte?

Nyår

, , , ,2009-01-03 | 14:35:06

Haha, såhär fint var vårt nyår. Bus och mys och massa fina fyrverkerier vid slottet. Och ja, jag är lite efter med att visa fyrverkeribilder, men heeeeeeeeeeeeey vem bryr sig? Igår var  vi och såg the Spirit och den var asgrymmaste. Se den! Frank Miller är kung.

Ingen lust alls

, , , ,2009-01-02 | 15:47:44
Årets första inlägg på bloggen blir tyvärr att jag inte orkar skriva här just nu. Har för mycket att göra, lägenheten ser ut som ett bombnedslag (nej, det är inte bara din mamma som säger så) och ikväll ska jag och Robert gå på bio. the Spirit ska vi se, och jag är jättetaggad. Nu ska jag återgå till städningen.
Puss

bloglovin

RSS 2.0