GAAAAAAY

, , , ,2009-03-31 | 12:19:20
Har historia med två killar, och det v isade sig just att båda två följer OC typ slaviskt. HAHA. Jag tror jag dör. Inte ens jag kollar på det. LOL.

Bil

, , , ,2009-03-30 | 15:01:51


Mitt första HDRförsök, lol.
Och ja, det står photomatix överallt, men jag har bara trialversion än så länge, ska fixa ordentliga versionen när jag kommer hem ikväll.

Btw, kom ihåg att det snart inte går att hämta program och grejer gratis på Internet längre..
Så kötta nu och fixa allt ni tänkt skaffa er! Annars kommer ju Ipredator snart.
Mumma på det.

Alma är gravid också!
Tvillingar vad jag har hört.
MYS!

Treradersstycken.
YAY!
Snart ska jag gå hem.

Typ nu faktiskt.
Vi ses
HEJDÅ!


HDR

, , , ,2009-03-30 | 11:23:22
Idag har vi tagit HDR-bilder.
SKOJSKOJ!
Nu ska jag leka med dem.
Puss

allmän afton i mars

, , , ,2009-03-28 | 23:11:10
Usch. det är så himla tråkigt ikväll. Andra kvällar när jag är ensam brukar vara rätt chill och jag kan sova och grejer, men nu är det inte alls kul. Vad sjutton har hänt? Varmt är det också, och jag kan inte vädra utan att Katt går nuts, så what to do? :/ Får klura ut nåt. Vi hörs imorrn.

Earth Hour 2009

, , , ,2009-03-28 | 22:00:25

Såhär spenderade jag min Earth Hour. Lilla fröken Katt var med också, men var inte det minsta intresserad av att vara med mig, tyvärr. Men så kan det vara. Jag lade i vilket fall som helst patiens den första halvtimman, och sen var jag trött på det. Därför flyttade jag mig själv och ljusen till sängen (ljusen fick naturligtvis stå på sängbordet) och läste en bok. Mysigt. Har inte tänt lamporna än, och kör laptop på batteri, så jag är fortfarande någorlunda miljösnel, men snart står jag nog inte ut längre (haha) och tänder lampor och slår på tv:n. Det är så jäkla ensamt och tråkigt ju! Om bara Herr Sambo var hemma så hade det vart mycket, mycket, mycket mysigare!

Ska jag plugga lite kanske? Måste ta reda på när det var jag skulle ha historiaprov bara.. Hm. Undrar...

Mys och dagens outfit

, , , ,2009-03-27 | 22:34:53


Jag har en ny tröja. Den är superfin!

Ny hårfärg?

, , , ,2009-03-27 | 19:08:58

Orginalbilder: google.se (lol, nej ok, Stinalee.se och jag snodde den) och mig själv.
redigering av: Louise Schylander (aka. mig själv)

Robert har ju tjatat på mig sen vi träffades att jag ska färga håret brunett... och nu har jag faktiskt börjat ge det en chans. Lite mörkare och slingor vore rätt fint, och jag skulle slippa färga jobbigt supermörk utväxt varje månad. Lite ljus utväxt på ett mörkare, slingat hår gör inte lika mycket som mörk utväxt på ett helblekt hår :) Men, jag har inte bestämt mig än. Ska tänka mer på saken, och om det händer nåt så blir det till sensommaren/hösten. Han kommer bli glad iallafall om det händer nåt, det vill jag lova :p


HAHA!

, , , ,2009-03-25 | 17:17:13Vi är så jäkla lika han och jag, eller vad tycker ni?

I'M A BAMF!

OUTFIT!

, , , ,2009-03-25 | 16:57:38


Hej hej bloggosfären som det så fint heter tror jag.
Det här är jag idag. Visst är det fint?
Näjustde. Jag kommer inte få nåt jobb för jag har raggsockar på mig, och de är rosa. Ja, jag hade dem i skolan.
Rosa kan man inte ha.
Usch.

Idag har jag som sagt vart i skolan. Det var mysigt faktiskt.
Sålde balbiljetter och satt och surrade med Robin i parallellklassen, OMG, han är inte nådig. Men rolig :)
Sen såååå....
Mat.
Och mediekommunikation B. Ojojoj så strikt.
Sen åkte jag pussen hem och tog tråkiga bilder på mig och tittade på Mitchell Davies igen.
Ni ska få se hur han påverkar mig.
Pinsamt.

Peace out.

.

, , , ,2009-03-24 | 14:33:06
Gillar det här förresten.
Att skriva såhär.
Ny rad istället för mellanslag efter punkt.
Blanda lite kanske.
Sexigt.
Fast inte så.
Bara lite.
Inte som Dessie.
loveya. nawt. äckel.

vill hem till pojke och sova i hans knä resten av dagen.
orkar inget annat.
annat är blä.

ÅNGEST

Nixnadayadayadapixxplis

, , , ,2009-03-24 | 14:30:25


Nej.
Jag undrar liksom vad som händer.
Just nu liksom.
Liksom liksom liksom.
Fult ord.
Vill ha en egen kamera. Egen liksom.
Där kom det igen.
Usch.
Vill bara ordbajsa på andra sätt än papper.
Funkar det? Vet inte. Har inte testat.
Tror det är kul.
Får aldrig vara med.
Vill vara med, men får inte.
"Vi gör det, så får ni göra det tråkiga"
Vill vara med i allt!! Får inte.
Skrutt.
Nu tänker jag sluta ha ångest.
HAHA.
Säkert.
Hej ångest, ge mig en kram.
Nej, du får ingen.

LIVELAVALIVE

, , , ,2009-03-24 | 13:07:26
Lol.
Vi sitter i skolan och lolar åt killen som lägger upp randomvideor på youtube, och jag blir så jäkla inspirerad .
Jag vill också göra nåt superflummit och okonstlat.
NAJS!

Nu ligger Malin här.
Och vi ska prata Kattkattkatt tror jag.
Jag ska vara kattvakt i helgen.
NAJS!

Allt är najs.

Friläggning... pust.

, , , ,2009-03-22 | 22:51:44


På fotografisk bild just nu har vi lärt oss frilägga med lagermask... Vi gjorde det i måndags, och nu i helgen har jag suttit och försökt komma ihåg vad det var han sa. Nåt om svart och vitt och markeringar och hit och dit. Med lite gnäll på Robert och jobbiga försök att göra rätt gick det tillslut och resultatet blev helt okej bra. Bara jag har mörk bakgrund bakom håret så duger det :P Blont hår och friläggning är inte bra vänner har jag märkt.

Nu sitter Robert och vill ha min uppmärksamhet genom att pussa mig i ansiktet medan jag skriver, så jag får nog ta och sluta skriva... PUSSBOMBNING PÅ GÅNG! :D Hejs.

Hm

, , , ,2009-03-22 | 18:23:38

döh, hörni. cyklar vi imorgon eller nawt? Det snöar ute.. Men jag tror jag cyklar! Vill ju bli FIT FOR STUDENTEN 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och man måste ju börja någonstans, eller hur?

Nu ska jag frilägga min bild som jag helt glömt bort. Typiskt.

Now shall we see

, , , ,2009-03-22 | 11:49:45
om jag minns hur man gjorde när man uppdaterade här... Det har hänt så mycket nu så jag tror liksom att jag inte riktigt hänger med. Jag har varit i skolan massor, varit med älskling massor, varit i Stockholm i torsdags när jag också fyllde nitton år,, haft fullt upp hela fredagen med att fixa iordning lägenhet inför kvällens partaj som blev awesome! Bilder på bilddagboken då jag inte har någon av  bilderna på den här skruttendatorn. Igår var jag också med Emelie i Olofs lägenhet hela eftermiddagen och hade tjejmys och tittade på Skönheten och Odjuret. Den nya sången de lagt till är värdelös. TAKE IT AWAY SISTAH PLEASE! Usch. Sen har det ju såklart droppat in folk lite nu och då som hämtat sin dricka som de glömde. KUL HELG!

Jag har iallafall haft en awesome vecka och ni förstår nog inte hur galet bra det var. Så idag, söndag, tänker jag bara ägna åt mig själv och, när han kommer hem, min underbara pojke som tar hand om mig så galet bra. Jag är så sjukt lyckligt lottad så det finns inte.

Nu ska jag  försöka äta frukost och kanske städa innan älskling kommer hem, så han slipper. Han har faktiskt jobbat hela helgen så han förtjänar att få ta det aslugnt idag.


inside story.

Dansdräkter och dramaenglish.

, , , ,2009-03-18 | 11:00:06
Hello. Idag är det onsdag (yay) vilket betyder Engelska C. Det går ju sådär att jobba, men jag tror det ser ut som att jag jobbar. Vi ska söka information och skriva (jag läser bloggar och skriver blogg - kan se ut som informationsläsning och informationsskrivning från lärarens håll). Det är inte bra, nej, men det är bättre. Har kopplat bort öronen lite, men hör fortfarande Robert som sitter här bredvid och skriker som vanligt. Han pratar så himla mycket och högt, förstår inte hur han gör. Nu ska jag rita ihop en bild i paint för att ni ska få se den underbara dräkt som jag och Malin ska sy.Visst kommer det bli superfint? Det tror iallafall jag och Malin! Och Therese, haha, som tror att vi är värsta bra lol. Stackars henne, hihi. Nääää, det kommer bli great. Kramis!

Religion och Historia

, , , ,2009-03-17 | 11:57:15
Mums. Det här är min Nikolasdag. Intressant. Förut på Religionen såg vi lite på Passion of the Christ, och det är så läskigt och äckligt och jag grät. Och så himla mycket onödiga skrämselscener som man inte är beredd på. Usch usch usch.
Nu ska jag försöka lyssna.

MÖSSSSSAAAAAAAAAAAAHHHH

, , , ,2009-03-16 | 12:21:53


VI FICK MÖSSORNA IDAG!!!!! eller vi gick och hämtade dem :)

Sommarvärme & solväder

, , , ,2009-03-15 | 16:15:32


Idag är det solsolsolsol! Hur lycklig blir man inte av det vavava!? :D Superduper! Och älskling är hemma vilken sekund som helst, jag städade upp lite och dammsög i lägenheten alldeles nyss och just nu går Allt eller Inget på 4an. Den är så himla söt!

Anyways, undrar om man skulle ta och gå ut lite idag, jag älskling och kanske kameran? Vore kul :) Eller?

Ny header!

, , , ,2009-03-15 | 01:17:03
Jag hade lite tråkigt ikväll så jag satte mig och pillade på en ny header. Tycker om den faktiskt, och jag saknar älskling vilket kanske syns rätt tydligt, hihi. Men Jag är nöjd, iallafall ett tag till!

(ser du bara den gamla? Tryck F5 så dyker den nya upp!)

Här är den gamla, för att fräscha upp era minnen litegrann. Vad tycker Du om bytet?

Syuppdrag!

, , , ,2009-03-14 | 18:33:14
Har fått mitt första syuppdrag, hihi. Jättetaggad är jag. Ska få sy upp en danstävlingsdräkt åt en min klasskamrats lillasyster (som dessutom går i min brors klass). Asball ju! MEN jag syr den inte själv, haha, det vågar jag inte. Dessutom har jag ingen maskin :P Men Malin ska hjälpa mig har hon sagt, så det kommer bli asbra :)

Har förresten fått ett underbart omdöme från praktiken, och gett mitt recept på kladdkaka till två tjejer, och så fick jag 500kr i presentkort som jag ska shoppa upp snart. Det blir massa skoj som jag "behöver", hihi. Men vad "behöver" man egentligen från Panduro? INGENTING! Egentligen.

Kram

Torsdag!

, , , ,2009-03-12 | 08:47:34
Idag är det Torsdag. Idag är min näst sista dag på praktiken. Idag är det en vecka kvar tills jag blir 19 år gammal. Idag ska jag baka med Malulen. Ikväll kommer ÄLSKLING hem. Ikväll ska jag titta på Lost med min ÄLSKLING! Jag längtar så himla mycket. <3 <3 <3

Imorgon är sista dagen. Imorgon ska jag och älskling mysa massor. Kommer bli görgött. Puss hej nu ska jag bli fin. HERRÅÅÅÅ

ett och ett halvt

, , , ,2009-03-10 | 08:15:10
GUD! Det är min och Roberts ettochetthalvtårsdag idag. Är det inte sjukt? Det är jättelänge.

Aj aj aj mageeeen

, , , ,2009-03-09 | 23:36:12
Jag har ont i magen och det är inte kul! Jag saknar älskling och det är inte kul. Jag tittade på slutet på ett Satcavsnitt som gick på tv nu, och det var kul. Gillar när man på något sätt får sitt ex's nya flickvän att verka dålig. Det kan vara vad som helst - hon är dålig på att stava, hon har konstigt hår, hon gjorde någonting dumt för tio år sedan... Anything! Jag undrar varför det är kul. Inte för att jag gör det ofta, men ändå. Satc är lovely, för man inser att man är inte ensam om att känna som man gör ibland. Lite ensam liksom. Fast man är lycklig så händer det att man känner sig så. Som att man är ensam. Konstigt.

Mmmmmmmm mage. Ont! ÄLSKLING!!!!!!!! saknar dig <3


Måndag morgon

, , , ,2009-03-09 | 08:34:29
OMG. Jag är uppe. Jag har varit uppe en halvtimme. Och till råga på allt sov jag värdelöst inatt. Borde alltså vara död nu, vilket jag skulle vilja påstå att jag är, men om man såg mig skulle man nog inte tycka att jag var det. Har stått och stekt äggmackor till frukost (sådär som mamma alltid gjorde; steka mackorna med ett hål i mitten där man häller i ägget och så steker man dem tillsammans. onyttigt och mättande till tusen), springer runt mycket oanständig och letar efter något anständigt att ha på sig och undrar om jag ska koka potatis eller ta med mig pizza till praktiken idag. Det blir nog pizza. Väl på stan sen tänker jag köpa en kaffe innan  vi går till ICA, jag behöver koffein och det är alltid alldeles för varmt om man köper efter ICA och då hinner man inte dricka upp det på en gång. Nu ska jag äta frukost. TE! Jag måste göra te! Hejdå!


såhär söt tror jag min pälskling är just nu där ute i skogen... <3

the decemberists - the crane wife

, , , ,2009-03-08 | 10:43:16


Underbara låt. Igen. Jag hittar bara underbara låtar.

"i will hang my head, hang my head low..."


a womans right to shoes

, , , ,2009-03-07 | 18:33:23


jag är klad hestflika. nya fina skor och lillebror på besök. det enda jobbiga är att pälsksnällsk är borta till på fredag! /cry
men det klarar jag väl?
Ikväll är det iaf mellon på schemat och massa snask. göttigött.
PUSS

Onsdagskväll

, , , ,2009-03-04 | 19:23:31
Uj, jag har verkligen ingen tid över känner jag, inte som jag kan lägga på blogg i alla fall. Imorgon ska datorn med till praktiken, ska prata lite med Anna om en skoluppgift. Ska dessutom till skolan på morgonen innan praktiken, sug vad jobbigt men det måste göras. Måste fixa lösenord till skolmailen och typ snacka med Micke om eftergymnasiala studier. Sweet. Sen är det underbara fredag och då slutar jag 13:30 för att åka till farmor och farfar och flytta dem. Det är på fredag det sker. SPÄNNANDE!

det firar vi med en asfin bild på mig och en glass.

Ben&Jerry's

, , , ,2009-03-01 | 20:57:00
Jag och älsklingpälskling var och handlade idag igen, det var lite saker som vi kom på i efterhand att vi behövde. Bland annat ett paket Ben&Jerry's, som vi nu efter maten (Kycklingwok m ris och sötsur sås. Mmmmmmm) sitter och trycker i oss. Nu ska vi även dra igång ett avsnitt av Scrubs som vi ska titta på till glassen. MYSSÖNDAG helt enkelt! <3


das ice cream

the look

, , , ,2009-03-01 | 00:44:29

I has new hairstyle. Och den är praktisk för en gångs skull.

bloglovin

RSS 2.0