Flytten

, , , ,2009-06-29 | 20:43:20
Jaaani. Det  blev inte flytt idag, utan imorgon istället! Men det funkar väl också antar jag :P Så imorgon kommer pappsiplutten och mammsen och lillepluttbror (HOPPAS JAG) och hjälper till. Vill du också hjälpa så säg bara till! Vi börjar bära ut grejer vid 3, halv 4 (fett sent men det är inte mitt fel)
Kramkram

Grisig

, , , ,2009-06-28 | 16:09:06
Gårdagen vart asnajs med utflyttningsfest och allt. Många kom, det var det bästa <3 Nu ser det dock ut som skrutt här och vi ska ta och städa och packa det sistah. Kan inte förstå att det är imorgon vi flyttar på riktigt. Sjukt. Nåja, det kommer bli bra iaf. På fredag smäller det igen! :D PUSS

Kan inte säga det bättre själv.

, , , ,2009-06-27 | 11:25:11

öööötja

, , , ,2009-06-26 | 20:10:45






Vissa dagar tycker jag om att vara mig.

Besiktning

, , , ,2009-06-25 | 14:14:20
Tanten som skulle besikta lägenheten var här alldeles nyss. Det gick.. bra! Några klagomål på att det låg lite fel och blabla men det gick igenom. Najs. Puh. Nu ska jag ägna mig åt mina två (TVÅ!?) pojkar som sitter här och snyggar sig inför mig. Mysigt.

sms

, , , ,2009-06-24 | 16:35:16
Fick just ett sms från Malin <3 Det är över nu, och hon säger att allt känns bra nu. Jag ler lite, och hoppas hon talar sanning. Det tror jag att hon gör. Hon är inte en sån som ljuger. Det älskar jag hos henne. Hon är så förståndig jämt. Underbara människa! Jag är så glad att hon är min vän <3

mina tankar finns hos min Malin

, , , ,2009-06-24 | 12:16:21
Idag är ingen vanlig dag. Det är dagen för Malins brors begravning. Även om jag inte kände Erik personligen så känns det tomt i mitt hjärta. Malin är min bästa vän, och han var hennes bror, hennes förebild och en stor del av hennes liv. Är hennes hjärta tomt, ja då är mitt det också. Människor ska inte behöva dö så unga, 26 år gammal var han, och fullt upptagen med att leva. Han hade en underbar flickvän, ett roligt jobb som han var bra på, en jättefin lägenhet och hade kommit från lilla Nora (eller nej, utanför Nora. alltså typ världens ände) till Kanada för att arbeta på EA Games (eller Sports, samma sak). Det är helt otroligt! Han hade hela världen för sina fötter när han togs bort.

Jag har bara känt Malin i tre år, men jag lovar att från första dagen på JB har jag hört om denna fantastiska bror som bor på andra sidan Atlanten. Har någon skrutit om att de känner någon som jobbar på ett ballt ställe, ja då har Malin flikat in att henne bror, han jobbar faktiskt på EA Games i Kanada, och alla har blivit imponerade och överträffade. Och hon har varit så stolt.

Fan. Jag vet inte ens varför jag sitter här och skriver ner allt det här. Kanske för att jag känner mig otillräcklig. Jag vill göra mer. Jag vill vara hos Malin, krama om henne och berätta för henne hur jävla stark hon är även om hon inte kommer att tro mig. Men hon är verkligen det. Hon är den starkaste människan i hela världen. Hon hjälper alltid till. Hela hennes familj är sån. Underbara, hjälpsamma, snälla. De bästa människor jag känner. De starkaste människor jag känner. Och jag känner dem knappt! Bara lite. Men de utstrålar styrka. Det bara lyser om dem. Jag vet att de kommer ta sig igenom det här. Erik hade velat det.

Jag tänker på er idag. Jag tänker på er hela tiden.
Jag älskar er.

Ny design, igen

, , , ,2009-06-23 | 15:11:18
Haha, jag är aldrig nöjd inte. Men om ni ser den gamla, tryck f5 så kommer den nya fram. Bit av kaka.

Mario-Bento

, , , ,2009-06-23 | 13:12:58

Tänk att ha med sig en sån här matlåda till jobbet! Man skulle bli glad om inte annat. ^___^

Fönstermålning

, , , ,2009-06-23 | 09:59:12
När jag väckte Robert imorse och han gick upp (inte jag, moahaha) så berättade han (ja, efter ett litet tag när han varit uppe en stund) att det var en snubbe som var påväg rakt emot vårt fönster för att måla det. Alltså kunde ju inte jag heller ligga kvar i sängen, så när Robert gick ut till bussen (måste ligga kvar tills han gått ut bara för att visa att jag får sova och inte han) så hoppade jag upp och in i duschen. Jag duschade ovanligt länge, torkade mig noga, smörjde in mig länge och blåde till och med håret. Sen tröttnade jag på att stå inne i badrummet och komma på saker man kan göra för att få tiden att gå, så jag drog på mig handduken och kikade ut. Ingen i fönstret. Puh. Jag hade alltså skakat av mig honom. Mycket duktigt gjort av mig. Eller så var det han som var snabb, vad vet jag.

Idag måste jag diska... Har inte gjort det på jättejättejättelänge, jag vill inte veta vilka bakterier som frodas i vår diskho... *äcklas*

Videodebut

, , , ,2009-06-22 | 17:50:40


Eh ja. ta det inte så seriöst.


Videoblogg!

, , , ,2009-06-22 | 17:21:44
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih spännande! Har just klippt ihop min första video som jag och Brolof gjort idag och så har jag skapat mig ett tubkonto så jag kan ladda upp det och just nu håller det på. Hoppas det går bra och att ni också tycker det är kul, för vi hade rätt skoj när vi gjorde det ^___^

KRAM sålänge.

Batterier och Max

, , , ,2009-06-22 | 12:07:54
Sådärja, har hittat batterier och testfilmat men lol nej det funkar inte. Ska ta en sväng på stan med lillebror så kanske det släpper, eller så filmar jag bara nåt fint och lägger på musik. Sånt är mysigt också.

För övrigt luktar det Maxmat här inne... äckligt.

Rockballader

, , , ,2009-06-22 | 10:50:48
Fick en underbar playlist av Jim fylld med mina favoritballader. Jag förstår inte hur han gör, han bara vet vilka låtar jag gillar och tar fram gamla favoriter som man (tyvärr) glömt bort någonstans på vägen. Det är najs :) Anywhooooo, nu sitter jag här och känner för att slänga ihop en liten film eller nåt, har tittat på flera av Nevnariens och Lady Dahmer's videobloggar och inspirerats. Dock vill jag inte prata in någon film, mer bara filma och lägga på musik. Kommer nog inte gå dock då kameran är död på batterier och jag inte vet vart det finns...... eller vänta... vart är Roberts kameraväska? Det kanske finns batterier i hans blixt.. :D

Mysmidsommar

, , , ,2009-06-21 | 00:51:19


Vi hamnade hemma hos denna supersöta brud igår (fredags alltså) och det var såå himla mysigt! De hade det så fint, hon och hennes karl, och det var massa trevliga människor och allt var bäst. Serious talkin', lättsamt talkin', kladdkaka och gott sällskap. Jag hade the time of my life. Iallafall en av dem, haha. Har så mycket underbara vänner att varje gång blir supernajs. Att lära känna nya människor är också underbart. Imorgon (söndag) blir det Stadsparkshäng igen, dock en lättare variant utan dricka. JohnnyPonny fyller 19 så han ska få en kram! :)

Midsommar

, , , ,2009-06-19 | 14:03:29
Gissa vad vi ska göra ikväll?

Slipdamm och tapetfloss

, , , ,2009-06-18 | 18:06:25
Sitter i den alldeles för tomma lägenheten alldeles för ensam och tänker alldeles för mycket. Slipdammet börjar lägga sig och tapetflosset är nästan helt borta. I stort sett bara det som bror min lyckats limma fast i golvet kvar att ta bort och det löser jag med lite vatten. De nya tapeterna är fina. Bror min är duktig på att tapetsera, och jag hoppas verkligen att öbo godkänner det här nu... Annars vet jag inte vad.

Herr Sambo är på jobbet, men ringer hela tiden. Handlar det inte om lägenheten handlar det om vad han ska köpa för sprit till imorgon eller något annat som jag egentligen tycker är ganska oviktigt. Imorgon ska förresten bror och papps komma hit och fortsätta tapetseringen... Pust. Jag ska dessutom till farmor och farfar för att städa, så det blir väl lite som en välbehövd fika i arbetet. Antar jag. Det måste bli så. Gäsp. Man blir fasligt torr i huden av slipdamm.

Puss på er.

ps. min sommar har varit helt ok, så ni behöver inte fråga mer.

Dags igen

, , , ,2009-06-16 | 18:54:16


Så vare dags igen. Så fort solen kryper fram bakom molnen är vi ute och grillar, haha. Men det är gott, och skönt att komma ut från lägenheterna, så varför inte? Lika bra att passa på när det är fint. Har dock pälsat på mig lite kläder, och tar med en extra tjocktröja. Det kan ju bli kallare framåt kvällen. Imorgon är Robert ledig och ska titta ut tapeter med Isabelle och så ska vi förbereda för att bror ska komma hit och tapetsera på torsdag. LÄSKIGT! Men behövligt. Inga fler tvspelsfigurer på väggarna säger jag bara. Usch nej, det blir bara dyrt.

Nu ska jag ge mig iväg. puss på er

Min biosommar

, , , ,2009-06-16 | 12:35:07
Jag gillar egentligen inte att gå på bio mitt i sommaren, men nu är jag rädd att jag blir tvungen. Först och främst därför att de var dumma nog att flytta fram den 6:e Harry Potterfilmen med nästan ett helt år (och så flyttar de tillbaka den två dagar, hur lol är inte det?), och sen för att de nu gjort en film om världens bästa Broder Daniel. Alltså måste jag sitta där i biomörkret och titta rakt ut i tomma intet på en vit skärm som visar rörliga bilder. Det är lite creepy att gå på bio, det tycker jag. Men ganska mysigt också, om man har någon att hålla i handen under tiden, och det hoppas jag att jag har! *gief creepy look to Robert*


Jag hoppas de gör boken rättvisa den här gången, för sjätte boken är läskig och spännande och jag vill att filmen ska ge mig samma rysningar som boken gjorde. Måste förresten läsa den igen. Någon som vill låna ut den eller skänka mig lite pengar så jag kan köpa den? Den måste naturligtvis vara på engelska.


Broder Daniel Forever... Ja, vad finns det att säga? Jag är hemskt ledsen över att jag totalmissade deras avslutningskonsert på Way Out West, men jag är glad att jag hittade dem från första början. Jag blir så sorgsen när jag tänker på dem att jag nästan börjar gråta, så jag tänker sluta nu. Jag hoppas filmen är bra. Det är allt jag kan säga.
Mer om turnén kan du läsa på SF's hemsida.

HAHA

, , , ,2009-06-15 | 12:33:25


Nu skäms jag lite för att jag lägger upp den mest failade bilden någonsin men vad skulle ni säga om jag halvt om halvt förvandlades till Sebastian Bach? Rätt hett va? ;)

jämförelse

, , , ,2009-06-13 | 15:56:26


Jag älskar att jämföra mig. Särskilt med mig själv. Det är kul att se hur man utvecklas genom åren. Dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om utvecklingen. Ibland kan jag tycka att jag är skitsnygg, för att nästa stund tycka att jag är ful och såg mycket bättre ut förut. Jag har ju mognat, det ser man på bilderna. Ansiktet har ändrat sig, på bara två år. Fatta. Det är otroligt. Håret ändrar sig, kroppen ändrar sig. Har gått upp mer än 10kg mellan dessa två bilder. Finns bilder där jag är ännu smalare. Ser helt sjuk ut på dem, så jag hoppas jag aldrig måste se dem igen. Äcklig. Men då tyckte jag det var fint. Min mage var fin. Ansiktet var dock helt insjunket. Usch. Det är inte fint. Inte ens lite. Men 2007 var jag okejsnygg. Vill vara sån igen. Jag var fin. Lyssnade på Ramones och the Clash och jättemycket Håkan Hellström. Hade alla mina armband som barnen på dagis gjort åt mig, och de jag köpt på HMs barnavdelning. nitarmbandet jag fick av Simon är också med på den där bilden. Det vågar jag inte ha längre. Det är för stort.

Nu kom Robert hem. Det är det bästa med min förändring. Att jag får vara med världens bästa pojke varje dag. Jag älskar honom. Nu ska han få en stor puss <3

Studenten 2009 i bilder (ett urval. fler kommer nog)

, , , ,2009-06-12 | 19:02:26















Bergatroll '09, jag älskar er <3

(bilder tagna av Robert Nordström och Johanna Salo.)

KLAR!

, , , ,2009-06-06 | 15:05:51
Okej, jag ljög nog lite. Vädret var okej igår, lite kallt men finfint fotoljus för de som tog kort. Mina underbaraste vänner var med mig hela tiden, och det sprack upp och blev till och med lite sol på kvällen. Vissa saker blev jag lite besviken över, och andra saker gjorde mig lite nedstämd, men det blev alltid bättre och jag tänkte inte mycket på de tråkiga sakerna. Jim hade sin bandspelare (haha, ja jag tänker kalla den för bandspelare) med sig och spelade lite bra musik, det var gudomligt efter en hel dag med jobbig dunkadunkamusik. Jag frös aldrig under kvällen, och jag tyckte Jack Daniels var gott. Jag fick en massa fina presenter som jag inte öppnat än, men de jag öppnat var jättefina (särskilt tack till Katja för den fina tavlan! Bilder kommer senare, både på mig från dagen och på presenterna!).

Nu ska jag försöka ta mig ut till mams och paps för att hämta grejer, och till Malin för att säga VI HAR TAGIT STUDENTEN, krama om henne, prata strunt och hämta mina grejer som jag har där också. Det är väldans vad man kan sprida ut sig mycket under en enda dag.

Konstig dag.

, , , ,2009-06-04 | 20:45:38
Det känns som att imorgon mest kommer bli konstig. Inte alls sådär underbar som jag alltid har drömt om. Pappa blev inte klar med bilen, ingen vill komma på mitt Öppet Hus, det kommer att vara kallt och blåsigt och jag har redan skoskav som säkert kommer att förvärras avsevärt av skorna som jag dessutom inte kan gå på kullerstenen utanför  slottet med...

Men vi ska ta studenten, så jag får vara glad åt något!

Dumt

, , , ,2009-06-04 | 07:49:02


Imorgon. Det är imorgon. Det är lika konstigt som jag ser ut med det där pannbandet på mig. Det känns helt overkligt. Sjukt rent ut sagt.

Nu ska jag till skolan för absolut sista gången. Fika med skoltidningen, det blir mysigt.

Snart är det slut

, , , ,2009-06-03 | 18:17:12


Jag hatar att det snart är slut. Bara två dagar kvar, sen får jag aldrig träffa er mer. Känns det som i alla fall. Jag vill inte tappa bort er. Mina underbaraste. Jag älskar er ju så mycket allesammans!

Bergatrollet '09 <3

Sista veckan...

, , , ,2009-06-02 | 12:33:18


Nu har sista veckan på JB dragit igång och tagit slut. Nästan. Vi var i alla fall på skolan för sista gången idag. Det var så galet sorgligt. Jag grät nästan en skvätt. Vi redovisade projektarbetet och åt korv. Sedan försökte vi bestämma om eftermiddagen/kvällen på fredag och det blir att hänga på en pizzeria, haha. Mysigt blir det nog, även om vädret inte blir lika toppen som det var när bilden ovarför oss togs. Det var ett bra väder och en mysig dag för inte alls länge sen. I lördags faktiskt (idag är det tisdag).

ÅHÅH fick tillbaka min snuttedator idag, ska köra igång den om en stund och försöka rätta till den. Ska kolla om Herr Sambo har illustrator på sin dator (hihi), och lite annat nödvändigt som man behöver. Dessutom måste jag köpa toapapper (note to self). Och diska lite. Och städa. Tråkigt.

ÅHÅHÅHÅH vi flyttar också! Om en månad. Skrev på papper igår. Läskigt var det. Men bra. OCH mitt datorbatteri har kommit. Nu måste jag in till stan och sätta in pengar på banken också... Tråkigt tråkigt. drygt 900 spänn gick det på. Men det var som sagt också en present :) TACK FARMOR OCH FARFAR! <3

Nu... har jag tråkigt. Ska se om jag får iväg lite musik till Stina. Hejs!

bloglovin

RSS 2.0