hårnålar

, , , ,2008-06-30 | 14:22:45
Måste berätta att H&M's hårnålar är SÄMST! De böjs ut på en gång, ramlar ur hela tiden, sitter värdelöst och helt enkelt är sämst. Köp dem inte. Jag ska iallafall aldrig mer göra det, hur desperat jag än är. SUCK säger jag bara, 20 kr rakt i sjön. Det hade jag kunnat köpa te för istället. Suck.

Idag ska jag i vilket fall hem till mamma och stryka en klänning och laga en annan. Blir säkert skoj. Robert är hos Sjukgymnasten, men borde nog komma hem snart, han har varit borta i en och en halv timme. Jaja, jag hinner nog träffa honom innan pappa kommer och hämtar mig vid fyra-tiden. Nu ska jag bjuda på en skojig bild.


underligt

, , , ,2008-06-29 | 00:36:48
Statistiksidan är konstig. Förut så visade den dagens besökare (eller gårdagens som det är nu), men nu visar den på 26 istället som den senaste dagen. Underligt det där. Varför kan det inte bara vara som förut? Äsch. Det är väl så fantastiskt mycket folk som kollar min blogg så den inte har tid att visa alla! Ja, så måste det vara.

Förresten är folk underliga också. Särskilt jobbiga människor. Och särskilt sådana människor som inte förstår att lägga av i tid. Och särskilt folk som hatar folk för något de gjort fel och sedan vägrar ge dem en andra chans när de visar att de ändrat sig. Och ännu mer folk som lägger sig i andras liv utan att ha den minsta anledning att göra det. Suck. Nej, nu är jag nog bara trött och ensam. Ska nog lägga mig och hoppas att älskling ringer mig. Vore snällt.


ensam

, , , ,2008-06-28 | 20:26:11
Så var man ensam hemma igen.. Bara för att man är sjuk. TYPISKT! Jag vill inte. Jag vill vara med älskling, jag vill kolla på dem imorgon när de ska träna i Karlskoga (paintball, inför match i juli..) och jag vill kramas och pussas när jag vill. Men neej då, min kropp vill inte att jag ska få ha så roligt. Nej, jag ska sitta hemma och uggla i min ensamhet och sjuklighet. och JA, jag får gnälla över det här så mycket jag vill. Det får jag faktiskt.

Men ikväll ska jag väl kolla på tv. Tonårsliv som börjar om ca. en timme. Den är ju... bra. Tjejig om inte annat. Jag behöver lite tjejigt. Läste förresten igenom min "Mina vänner"-bok, och lät Robert skriva i den. Den är ju helt otrolig. Folk skriver så roliga saker. Jessica tillexempel, minns du att du skrev att personen du beundrar var "människan som kom på den professionella kondomen och sedan p-pillret"? Och Cissi, din favoritmat var "katt-torrfoder med senap", och att dina intressen var att "knyta skor"? Tror Cissi var lite ironisk ett tag, men äsch, det är bara kul ju! :D Jag skrattar varje gång jag läser den här boken, den är så mysig. Ska be fler folk skriva i den, alternativt skriva om. Jag själv har fyllt i den typ tre gånger, men man ändras ju. Livet är väl bra kul ibland, och det är väl tur det?

None
Nej, jag ska nog hitta på nåt att tugga på och sätta mig och vänta på filmen. Puss puss på er älsklingar.

sjukling

, , , ,2008-06-27 | 18:16:00
Jag är lite trött nuförtiden. Har tänkt skriva flera gånger, men jag har liksom ingenting att skriva om. Häromdagen cyklade jag hem till mamma klockan 8 på morgonen för att mormor och morfar skulle komma och hälsa på en timme. Det var ju kul. Sen så ska jag åka hem till dem igen snart och låna strykbräda/strykjärn för att stryka min fina vita klänning. Och igår fastnade jag med min finaste vita kjol i cykelkedjan så den blev oljig. Det var mindre skoj. Och häromdagen hade jag hela 3 unika besökare. Otroligt. Jag gillade när jag hade 570 besökare. I och för sig var det bara en dag och för att jag vann en tävling på en känd bloggares blogg, mene... Det var tider det :)

Just nu är älskling ute och handlar kamomillte och honung åt mig, jag har nämligen väldigt ont i halsen. Det kommer göra susen tror jag. Mene... ja. Hejdå.

sömnproblem, 7 timmar kvar

, , , ,2008-06-17 | 05:44:17

Louise är lite nervös, för om 7 timmar kommer hennes man till Örebro Central. De har inte träffats sen lördag morgon klockan fem i nio, och hon har räknat timmarna till hans hemkomst. Och nu, när hon som alra mest behöver sin skönhetssömn (hon vill ju såklart vara fin inför sin älskade) så kan hon naturligtvis inte sova! on har testat allt! Hon har druckit varmt, kallt, varit på toaletten, tittat på TVÅ filmer, legat och vilat i sängen, tänkt på bra saker... Ingenting funkar. Hon vill ju sova för att tiden ska gå snabbare för att hon ska kunna träffa sin älskling så snart som möjligt. Vad göra, vad göra? Det första är kanske att stänga av datorn och lägga sig i sängen igen. Ja, det är vad hon ska göra. Godnatt då.

hår

, , , ,2008-06-16 | 21:55:01

Ursäkta fulbilden men jag kan inte slita mig från datorn och då blir det inte bättre. Men kolla håret! Älskar det efter att ha haft det uppsatt med hårnålar hela dagen, det blir så lockigt och fint! Synd bara att man inte kan sova med hårnålar, för jag skulle vilja ha såhär på dagtid, och det funkar bara om man haft i dem en hel dag. Lite taskigt läge, men jag får nöja mig med att vara vacker på kvällen :P Åh jag är så självgod.

Imorgon kommer älskling hem! Det är 15 timmar kvar, ca. UNDERBART! <3

mmm mat.

, , , ,2008-06-16 | 19:59:29
Jag har blivit så tråkig den här helgen, känns typ som att jag bara skriver om vad jag har på mig och vad jag äter. Hej jag ahr gått och blivit modebloggare! Det är ju typ sånt som de skriver om. Mest. Och vilka kläder de fått eller ska köpa. Usch. Jag orkar inte. Men iallafall så lagade jag god mat till mig idag. Folk tror att jag inte äter bra bara för att jag flyttat,  men herregud jag äter grymt bra. Oftast iallafall. Men alla slarvar väl ibland? Jaja,  jag är iallafall grym.


det blev ris, kyckling och gurka med ett glas  mjölk :) äntligen får man dricka
mjölk, när älskling är hemma går den åt så fort ^^ <3

hjälp vilken dag!

, , , ,2008-06-16 | 17:17:05

Dagens outfit ^^ Haha, jag gillar nästan att visa vad jag har på mig på dagarna, även om det är typ samma varje dag. Men jag tycker jag är ganska fin, även om inte ni tycker det. Eller du, det är ju bara en som läser numera.

Idag var jag iallafall sen. Skulle möta bror på stan typ halv elva var det tänkt, så jag ställde klockan på nio. Jag var uppe ur sängen klockan 10:02. Skillat. Så jag halvstressade lite (hatar att stressa så jag tar det lite lugnt.) och var på stan 10:52. Då cyklade jag och bror till farmor och farfar, fick fika och satt och pratade med dem till halv två någon gång. DÅ skulle bror upp på stan och möta sina tjejkompisar. Vi åkte till stan, men tjejerna var sena och kom inte förrän efter halv tre. Lol på dem. Så han lämnade mig ensam och jag råkade springa på några jag kände som skulle gå och fika, så jag hängde på dem. Det var mysigt :) Sen efter det skulle de till banken och jag tänkte gå hem men det blev en stunds fönstershopping för mig. Tänkte jag kanske hittade nåt på rean, men nej. Typiskt mig, jag hittar aldrig nåt på rean, det jag vill ha är antingen slut eller så hänger det på "nyinkommet". Så jag cyklade hem istället. Borde kanske äta mat, men efter all fika idag så är jag inte så sugen. Blir väl senare. Kanske ska städa innan älskling kommer hem? Neeeeej. Orka.

Ostbågarna är goda nu förresten, de har legat framme hela natten. <3 Sådär lagom sega. Gott.

gääääsp

, , , ,2008-06-15 | 23:10:25

Louise är lite trött nu.

gott och diskat.

, , , ,2008-06-15 | 19:59:37

såhär såg det ut igår när tjejerna gått hem :P Men äsch, man har inte tjejkväll varje kväll (och tur är väl det :P). Det var det värt. Lätt. Måste göras om.



idag äter jag lite det som blev över. Och till efterrätt får jag det sista av malins rabarberpaj :) Underbart.

hoppas ni är avundsjuka nu ;)

söndag

, , , ,2008-06-15 | 19:48:40

Hej modeblogg!
Detta är dagens "gå-ut-med-soporna-klädsel". Yess, det är Nevnarien-strumporna, SÅ SNYGGA JAG ÄLSKAR DEM! :)
Har typ bytt kläder tre gånger idag. Jobbigt med det blev så :P Annars har jag haft en kjol, rosa strumpbyxor och en svart långärmad tröja. Men när jag kom hem slängde jag av mig dem, och kom sedan på att jag skulle gå ut med sopor, så jag drog på mig de där strumporna och min nyinköpta tjocktröja från rean på H&M, har kollat på den länge men 300 var för mycket för min plånbok. Nu kostade denbara 149, det var bättre.

Usch. Nej jag är inte modeblogg-material. Jag är en skriver-om-mitt-tråkiga-liv-material. Jag har lekt lite med Malutta idag. Det var myyys. Fick låna nätverkssladd och silvershampoo av henne så nu slipper jag få ont i ryggen samt så blir jag vit i huvudet. Tack gosi <3

I övermorgon kommer älskling hem <3 imorgon ska jag och bror till Farmor och Farfar och fika lite och umgås med dem. Efter det kommer Jessica hit och myser. Det kommer bli bra. Sen är det tisdag och en älskling som kommer hem vid 12-13-tiden. underbart! <3

tjejkvällen

, , , ,2008-06-15 | 00:13:19


Jag sa ju att jag skulle ha tjejkväll ikväll. Den håller fortfarande på. Gissa vem som heter Malin och inte skulle sjunga SIngstar alls men som har barrikerat den ena micken hela kvällen i stort sett? :P Lite skoj det där. "man kan väl ändra sig" som det heter. Fy vad osocial jag är iosf som sitter här, men de sjunger på så bra här i bakgrunden. Mina små skruttar.



Vi var och handlade innan vi gick hit. Det tog ett tag men tillsist bestämde de att det blev potatissallad med något marinerat hamburgekött och rostad lök. Malins potatissallad är förresten VÄRLDENS GODASTE! :) som allt annat.



Sen hade hon också med sig en asgod rabarberpaj och så hade vi vaniljgrejs till. GOTT! Sen såg vi Live Nude Girls, haha. Värsta mjukporr. Usch. :P Sen spelar vi bara singstar och äter chips/ostbågar. :) smask.


Well, jag ska gå och vara mer social nu. Jag är lite trött. vill sova. vill att älskling ringer mig inatt och bullar strunt för jag saknar honom jättemycket. Vill sitta och prata med han på msn hela natten <33

Nej, hejdå.

ensamhet

, , , ,2008-06-14 | 14:57:38


Jag kommer förmodligen att tjata en hel del om hur ensam jag är nu de närmaste fyra dagarna, fast jag egentligen inte kommer vara det. Men, älskling är ute på äventyr i Jönköping (DH) och jag får sitta hemma i lägenheten på golvet ed hans gamla skoldator. Usch. Men vad gör man inte för den man älskar? :P Han ville väl hellre att jag skule följa med, men neej... Det är nog ingenting för mig, och särskilt inte för min plånbok. Jag har det ändå ganska bra här hemma och jag får ta hand om mig själv ^^ Ikväll blir det tjejkväll med lite brudar, kommer bli helmys tror jag :) Laga mat, äta mat, spela spel, prata blubb, kanske se någon film... gosigt. men tills dess sitter jag väl här på mitt golv (MITT GOLV! JAG BOR HÄR! JAG HAR STÄDAT DET SJÄLV :D). Fast jag ska ju åka bort snart.. haha. Det är inte det minsta synd om mig.


mm, te och smörgås på golvet med dator och msn med älskling <3

hunger!

, , , ,2008-06-07 | 12:52:52
Jag är så grymt hungrig och lite ensam. Men älskling är i stan om typ en halvtimme och då är det inte länge kvar förrän han är hos mig igen :) Sitter här och tjuvar hans dator, vilket jag får men det känns ändå tjuvigt, och är hungrig som jag sa. har iofs just ätit frukost, men det var inte så mycket och faktiskt för typ... en timme sen drygt. MAT! Jag kommer bli tjock :P

Sen ska vi ut till Leken och grilla och mysa och bada. Mami, Papi och bror kommer inte med, aaah. Ville ju. Men men. Det får gå ändå. Ska kanske packa grillmaten den här gången, och ta med den! Haha, tänk om vi failar igen. Men det lär vi nog inte göra.

Nej, jag är svettig. Puss

hemmafru

, , , ,2008-06-03 | 16:43:17
Just diskat. Spännande. Man lär sig massa nya spännande grejer när man ine bor hemma. Som att det egentligen är ganska kul att diska (det blir ju så fint efteråt. Precis vad mamma alltid sagt, men det kommer man ju inte på förrän det är ens eget hem som ska vara fint), kul att tvätta (det luktar så underbart gott! Om bara de där barnen som undrar om jag och Robert är kära i varandra typ 500ggr per dag slutar irritera en på vägen till tvättstugan så vore det mycket roligare), kul att bädda sängen och att få undan grejer från golvet (nu vågar man ju bjuda hem kompisar och man vill ju ha det snyggt då). Har man bara ett rum så är det inte mycket att ta hand om, men det är ändå mycket. Särskilt när man är två. Man skulle ha två rum, så man kan ha stökigt i sovrummet och fint i vardagsrummet :)

Hittade förresten en fin mingelbild på oss från balen!

kolla bara. Till och med jag ser ju rätt normal ut :)

Nej hörni. Jag är trött. Vad ska man hitta på ikväll då, förutom Desperata och eventuellt Gossip Girl? Ingen aning. Futurama kanske? ;) Puss puss

dåligt

, , , ,2008-06-01 | 21:26:38
Jag börjar bli grymt dålig på att uppdatera här, det är pinsamt. Men jag skyller på att det händer så mycket och att den som läser här oftast ändå träffar mig varje dag så det spelar liksom inte så stor roll.

Nu sitter jag i vilket fall här och stör mig på Bilddagboken, bloggar samt lägger över allt från skoldatorn in på en extern hårddisk som vi nu verkligen hoppas inte får ett ryck och dör under sommaren för då blir jag grymt ledsen.

Och just ja. Igår var det bal. Mycket trevligt, mysigt och allt sånt där. Det måste göras om, det är vi övertygade om. :) Det var till och med värt att få skoskav innan det ens hade börjat. och vet ni varför? Jo för vi var såhär snygga!


Puss.

bloglovin

RSS 2.0