- steam engine in action.gif

, , , ,2008-02-27 | 09:25:20
Okej det här suger. Typ. Eller okej, det är lite skoj, men herregud, VEM vill veta hur en ångmaskin fungerar om man inte är intresserad av just ångmaskiner? Det är helt absurt. Tycker i alla fall jag. Jag menar, skulle DU om du var tolv år gammal och gick i sjätteklass vilja veta vem som uppfann ångmaskinen och hur den fungerar, med hjälp av ett dubbelsidigt informationsblad med "spännande och intressant grafik"? Och vet DU hur svårt det faktiskt är att utforma ett dubbelsidigt informationsblad med "spännande och intressant grafik" för tolvåringar som typ vägrar lära sig saker eftersom att det är så TRÅKIGT att lära sig om ångmaskiner. Usch. Vill man veta om ångmaskiner frågar man sin pappa, för han har förmodligen en i förrådet.

Nej, nog pratat om ångmaskiner, det blev alldeles för tråkigt. Ungefär lika tråkigt som Plus igår. Fast nej, jag ska inte säga att det var tråkigt, för jag tittade inte. Jag orkade inte titta. Jag smygtittade i typ en halv sekund och insåg att "nej, jag kommer aldrig orka sitta och titta på det här", fast jag faktiskt tyckte att ämnet var riktigt intressant. Synd faktiskt, men hade de intervjuat personer som man faktiskt orkar lyssna på hade det nog varit roligare. Ville bara få ur mig det.

I eftermiddag blir det jobb. Ska bli skönt på ett sätt, för jag vill gärna gå ut och röra på mig. Känns som att jag bara suttit inne hur länge som helst. Fast det har jag inte. Men det känns ändå så. Anyways, det blir najs, och det är inte så mycket jobb den här gången, det är bara tidning och ingen reklam. Örebroar'n är rätt mysig, men de skriver om rätt tråkiga saker och de skriver på ett så ointressant sätt. Men men, man får lite pengar iallafall, och det är riktigt najs. Det behövs. Jag behöver pengar så jag kan flytta. Och på tal om det måste jag säga att igår var jag inne på BUP's hemsida och kollade (anledningarna hoppar vi över) och det var rätt spännande. Tänk att det finns tjejer som har sex med sina farsor och vill bli deras fruar! Äckligt måste jag säga. Men anyways som sagt så var jag inne där och så kom jag in på Elektra's hemsida, och där fanns en lista på alla de rättigheter man får när man blir 18. Säger bara det. Någonting för mina föräldrar att läsa? Hoppas de gör det. Hoppas de förstår att det är så att jag faktiskt får göra mer saker. Hoppas de förstår att jag FÅR och jag SKA. GAH!

Nej, tillbaka till skolan. Puss

- klag

, , , ,2008-02-26 | 18:36:26

jag blir så trött på människor som säger att alla får ha en egen åsikt, "men jag vet att jag har rätt och att alla andra har fel, så varför ens säga någonting". HALLÅ VART ÄR LOGIKEN!? jag förstår inte hur människor kan vara så urbota dumma i huvudet! och att skriva blogg utan att kolla om man fått kommentarer eller om folk läser bloggen...? varför har man en blogg då, om man inte vill att folk ska reagera på den, skriva saker tillbaka till dig eller bara läsa den för att man är intresserad (eller bara vill få sig ett gott skratt). usch. jag förstår mig inte på människor.


- reklambyråuppdrag

, , , ,2008-02-25 | 15:14:21
vi är coola. vi ska göra reklam för ett gäng informationsblad till sjätteklassare. WEHOOOOOOOOO jag dör vad underbart. jag är trött och vill leka med älskling så jag kanske åker till han sen? ;) kolla LOST vill jag göra om han vill se det med mig. pusspusspusspusspuss jag vill ha en puss till. han vart glad idag när jag kom in på hans praktik och pussade honom. det var mysigt. oh nu slutar vi om 5 minuter. det blir najs. annars....... nej jag har inte precis gjort nåt spännande. hejdå

- my place

, , , ,2008-02-21 | 13:31:58
jag måste bara berätta vad jag upptäckte när jag var på FriCon. inne på kulturhuset sitter massa foton som folk tagit till den där utställningen "My Place", och i min klass fick vi på Estetisk Verksamhet en uppgift att ta bilder och skicka in till det, så då gjorde vi det. sen kom utställningen och jag var inte på den, fast jag ville, men det blev bara inte tid. men iallafall, när jag var på FriCon, fast inte förrän på lördagen, upptäckte jag av en slump att det satt massa bilder på väggarna i trappan, så jag kollade på dem. jag tyckte mig känna igen en av bilderna så jag kollade lite extra noga på den, och upptäckte att; DET VAR JU MIN BILD!!!!!! :D fatta glad jag blev! min bild, som jag hade tagit på centralstationen efter en alldeles utmärkt dag i kopparberg satt uppe på väggen inne på kulturhuset i örebro, i stort format också! eller, ja. typ a4, men ändå! det var ascoolt :D bara så ni vet så är jag nästan känd nu :)

här är den förresten.
image43

- all i want is you

, , , ,2008-02-13 | 21:34:39
amagad idag körde jag bil igen. nytt fartrekord, var nästan uppe i 80km/h, och jag körde nästan ihjäl oss pga en buss som helt oväntat körde rakt ut framför mig, vilket är olagligt då det var på en 70-väg, och jag hann inte ens reagera. asläskigt. men det gick bra. jag är faktiskt duktig, fast jag skakar aaaasmycket efteråt. jag skakade till och med i tänderna, ni vet så där som jag brukar göra när jagf ryser riktigt mycket, men nu av nervositet. usch. inte roligt. nu ska jag äta choklad och tänka på min älskling. <3

- kattknark

, , , ,2008-02-13 | 11:47:38
hej skola. skola suger idag. allting bara suger idag. vad är det för fel på mig? konstigt. konstigt konstigt konstigt. suck.
hur gör man en penisförlängning?

- tire swing

, , , ,2008-02-13 | 10:31:31
I'm pretty sure you have a new girlfriend
It's not as if I don't like you
It just makes me sad whenever I see it
'Cause I like to be gone most of the time
And you like to be home most of the time If
I stay in one place I lose my mind
I'm a pretty impossible lady to be with


- det är så logiskt. inte.

, , , ,2008-02-12 | 22:01:53
  1. Robert och jag har varit tillsammans i 5 månader. FEM MÅNADER! herregud det är ju en evighet. eller inte egentligen, men det känns ju som att vi träffades igår.Vart tar tiden vägen? Nyss var vi ju jätteblyga för varandra och vågade inte ens hålla varandra i handen utan att fråga först. helt sjukt.
  2. Vettigt börjar gå framåt, fler blir engagerade nu när vi fått lite skrivet. Layouten ska bara fixas så den blir fin, men det är väl ett projekt som kommer. vi har inte riktigt tid och ork just nu tror jag. men deeeeet fixar sig så fort vi får bilder.
  3. jag dör på skolarbetet. 
  4. jag orkar inte bo här hemma längre. allt är mitt fel för att jag inte tänker som alla andra och för att jag inte vill det de vill att jag ska vilja så får jag inte göra det jag vill. typ. i stora drag.
  5. vad fan menar människan med att stöta på min bästa kompis lillasyster? herregud, hon är 14 år människa, det är 5 års skillnad och han är bara äcklig och patetisk lämna henne ifred jag fattar inte vad du ska veta hennes bhstorlek för. äckligt.

det är ungefär vad jag grubblar över just nu, bara så ni vet. det sistnämna är mystiskt. äckligt. blä.

rows
nu ska jag sova i alla fall. godnatt så hörs vi imorgon.
puss och kram, skumbanan


- bara blä

, , , ,2008-02-12 | 14:43:25
okej jag är sämst på att skriva html. jag fattar inte hur man gör. men jag försöker och jag har lyckats lite bra men image65jag är inte nöjd så jag tänker skrika på robert att hjälpa mig tills han gör det :P men jag tror inte jag kommer behöva skrika så mycket, bara ge han lite hundögon så går han med på det mesta ;) hihi, eller nej kanske inte förresten. oj, nu missade jag en buss hem. måste kanske gå nu så jag kanske hinner till stan så jag får träffa älskling innan jag måste hem. undrar när det går en buss. hmmmmmmm.


haha nu är jag hemma och jag har en lillebror hängande över mig. alltid lika trevligt. det blev inget stan idag men det var kanske lika bra för jag är otroligt kissnödig och det har jag varit sedan lunch. det ska jag gå och göra någonting åt så snart som möjligt, men  först ska jag irritera min bror ännu mer. det är också roligt. hm... snart har jag iaf läst ut GoF för sjuttioelfte gången, och dessutom är vettigt uppdaterat IGEN idag, med ännu ett inlägg ang hälsoveckan eftersom vi är så tråkiga den här veckan och inte pratar om roligare saker än hur man egentligen gör när man förlänger en penis. är det någon som vet så får du gärna berätta det för oss, vi har undrat över detta ett tag. puss.

- loose lips

, , , ,2008-02-12 | 10:50:39
ajaj
(hihi, vi är avundsjuka på oss själva :D det skulle jag också varit.)
____________________________________________________________________________
alltså.. svenska är kul, ja. svenska har alltid varit mitt favoritämne. men nu. oh my dog. allt är bara så.. dåligt. det är inte roligt längre när man har en lärare som är konstig, när man får uppgifter som är tråkiga, när man inte får någon som helst inspiration eller ens motiveras att skriva någonting som faktiskt är bra. det går inte. jag KAN få MVG, jag VILL ha MVG, men jag känner inte att det är roligt längre. det är helt enkelt sämst. jag förstår inte att det är så små saker som spelar in på hur man känner för ett ämne. Äsch, jag sitter och lyssnar på bra musik och är färdig och relativt nöjd med det jag skrivit idag och då känns det bra. Ganska bra iallafall. Det som fattas är en älskling som kramar mig, men det tar jag senare. just nu har jag tyvärr inte tid och möjlighet till det. men men.

snart är det rast iallafall. det ser jag verkligen fram emot! jättemycket. hoppas kunna skriva not i vettigt idag, eller så ska jag försöka peppa någon annan att skriva. funderar på att sätta mig och läsa någon annans blogg nu, det är alltid intressant att se vad andra människor skriver om på dagarna när de egentligen borde göra annat :)

- quiet as a mouse

, , , ,2008-02-12 | 08:28:54
wiho hej jag är trött som en gnu och jag är i skolan och jag är trött och jag vill ha en kram och jag lyssnar på Juno Soundtracket som älskling var bäst och tankade åt mig igår och jag vill bara säga att jag älskar honom och att jag saknar honom jättemycket och att han är jättejättefin i håret :)

på torsdag är det alla hjärtans dag. jag längtar inte dit. eller jo, om det  blir en lika skoj dag i skolan som förra året. men i år slipper jag iallafall bli utskämd i matsalen. tack och lov för det. utöver det var alla hjärtans dag förra året riktigt riktigt bra. vårt klasshjärta är ju nästan berömt, eftersom det finns på alla möjliga små lappar och broschyrer. superfint.

nej. nu ska jag sluta tjafsa här. vettigt är uppdaterat och det är så bra. så otroligt bra. tack Olof.


- balklänning

, , , ,2008-02-11 | 21:22:28
det här är min balklänning förresten. den är fin. och billig. hoppas kunna göra den en aning längre på något sätt, tillexempel så önskar jag mycket mycket att det går att lägga ner fållen en aning, men om det inte går så får jag hitta på ett annat effektivt sätt att göra det på. jag är faktiskt väldigt nöjd med den! :D

image59image60
kjol: farmor, hennes brudkjol
korsettöverdel: gina tricot

wa, den är snygg.

- bloggande

, , , ,2008-02-11 | 11:48:24
just nu håller Olof på att skriva blogg och jag blev lite inspirerad till att skriva lite själv eftersom han är ganska seg. vi har skrivit typ en rad hittills och det går myyyycket långsamt framåt. jag kom också på att jag vill börja uppdatera min blogg mycket oftare eftersom det är ganska spännande att läsa bloggar, men det tråkiga är att det händer ingenting som jag kan skriva om för att inte spoila vettigt. men men, det blir nog bra tillslut, några rader då och då för att visa att jag lever är ju alltid trevligt.

vi var ute på en promenad nyss. det var riktigt skönt. solen skiner så mysigt. nu har vi multimedia och det är väl.... ja. jag har kattöron idag. fy vad provocerande.
puss.

image58
åh. frukost. jag är hungrig. på tal om ingenting. jag är hungrig som en gnu.
och jag saknar min älskling. jättemycket. <3

- idrott och hälsa

, , , ,2008-02-11 | 08:54:12
image57

för tillfället har vi Idrott och Hälsa. mycket spännande. Olof har skrivit 1,7 a4 om förra veckan till vettigt och jag tror det kommer bli bra, om än lite jobbigt att läsa. jag ska försöka se till att det inte blir så igen för det är lite jobbigt att läsa om det ska vara så mycket text på en gång. vi ska försöka skriva en gång om dagen. iallafall om det är någonting spännande som hänt, och om Olof nu skrivit 1,7 a4 om förra veckan (och bara är på onsdagen) så betyder det nog att det är mycket som händer på dagarna här på John Bauer. så fortsätt hålla utkik på bloggen för det kommer snart dyka upp nya spännande saker som hänt här på skolan.

hur är det med mig själv då? jo det är bara bra. nu får det vara nog. ha så skoj så hörs vi snart igen.
Puss

- vettigt

, , , ,2008-02-10 | 19:05:46
egentligen vill jag skriva jättemycket här idag men jag vet inte vad jag ska skriva och dessutom är jag inte på min egen dator utan på jessicas för jag är hemma hos henne och ska färga hår. det är lite surt. jag kan iallafall nämna att jag och älskling firar 5 månader tillsammans idag, och snart är det 6 månader som tydligen ska bli lite speciellt och det ser jag fram emot eftersom jag aldrig har firat 6 månader med någon förut.

nu blev jessica klar i badrummet så jag ska väl ge mig av snart och klägga i lite färg i hennes hår.

löv.

image56
det här är jessica förresten. nu ska hon bli ännu snyggare :)

bloglovin

RSS 2.0