Inte på humör

, , , ,2008-09-26 | 14:55:31
Det är ingen vidare vecka den här veckan. Jag mår inte alls bra och det är så ensamt.. Sure, jag har Robert hos mig hela tiden (i stort sett), men det känns inte som det.. Fy vad otacksamt det känns när jag säger så. Jag älskar ju honom, och jag vet att han älskar mig och jag vet att han får göra vad han vill och att han gör vad han kan och allt... Men jag vill ha mer. Jag vill känna mig omtyckt 24/7. Och det gör jag inte. Fast ändå gör jag det. Det är så konstigt. Jag vill nog mest bli uppskattad. Men det är jag ju också.  ÅH. jag har ingenting att gnälla om, men ändå känner jag mig så gnällig. Typiskt. Mensens fel säkert. Den är jobbig just nu. Önskar man slapp. Ska ta och bli anorektiker, slipper mens och kommentarer om att man är tjock. Underbart.

Ändå en liten början..

, , , ,2008-09-23 | 22:12:54
Well, jag har någonting att fly till nu i alla fall, om jag nu bestämmer mig..

Nystart?

, , , ,2008-09-23 | 21:51:53
Känner mig lite smått trött på den här bloggen. Ganska mycket faktiskt. Jag gillar den nästan inte alls. För mycket dåliga vibbar. Men även så mycket bra som jag inte vill förlora.. Jag vill få en nystart, men jag  vill ha det gamla bra med mig. Som det senaste året tillexempel. Det har varit det bästa. Men tiden innan det började var det skit, och det känns som att det lever kvar och jag gillar det inte. Jag startade den här som ett ställe att skriva ner jobbiga saker på, men det utvecklades till bra saker också. Och det känns dumt. Jag vill börja om. Starta om. Men det blir så mycket... krångel. Jag vet inte. Jag ska fundera lite till.

Ingen vidare dag

, , , ,2008-09-23 | 10:22:08
Idag har inte varit särskilt bra. Eller tidigt, tidigt imorse var den, kring ett-tiden när jag vek tvätt samtidigt som jag tittade på Desperate Housewives. Det var riktigt najs. Men morgonen har inte varit lika bra.

Det hela började med att jag vaknade av att Malin skickade ett sms, 10 min innan jag skulle vara iväg. Jag orkade inte stressa riktigt så mycket, så jag gick upp och tog det så lugnt jag kunde för att vara försenad. Jag ska sova på andra sidan sängen, så jag inte riskerar att stänga av klockorna (jag har två!). Suck suck.

Sen kom jag till skolan och det har visat sig att vi typ är klara med det vi skulle göra, och det var lite jobbigt för då har jag inte gjort någonting och det känns så hiiiiiimla segt! Jag vill ju bara åka hem. Jag planerar att åka till farmor efter skolan, men det känns som att det kommer bli sent. Fast vi har vikarie på Historian (som jag iofs behöver jobba på...) och vi har inte gjort mycket på de lektionerna (med henne alltså, vår ordinarie lärare typ slår oss med stora uppgifter varje gång) så jag kanske kan sluta tidigare. Hoppas jag VERKLIGEN!

Annars har det som tur är ordnat sig så jag kan lämna in mina artiklar och grejer till skoltidningen, och det är gött och dessutom fixat. EN bra sak med dagen i alla fall.

Vettigt är uppdaterat två gånger sen.. igår/förrgår. Det är galant. Läs och njut.

PUSS

Städmani

, , , ,2008-09-22 | 20:17:38
Det är grymt bra för mig att titta på Desperate Housewives (såg du det Robert, nu ska du läsa vidare :P) för jag får en sån himla lust att vara som Bree! Jag vill baka muffins, jag vill ha ett jättefint hem, städat och grejer. Jag vill ha en stor och fin trädgård och mysiga vänner att hälsa på och dricka kaffe med. Men jag vill inte ha hennes familjesituation. Jag vill ha Susans relation med sitt barn (fast mitt/mina), jag vill ha Lynette's sjuka styrka och jag vill ha Gabrielles självförtroende och utseende. GAAAAH ge mig! Men, allt är ju inte perfekt jämt. Suck..

Nu ska jag iallafall ut och tvätta (om 45 minuter) och sen ska jag busa och kolla på Magnus Betnér. Det kommer nog bli najs.

Har ni tänkt på vad tyst och ensamt det är när man är ensam hemma? När jag var yngre (typ för ett halvår sen) kunde jag dö för att vara ensam hemma. Men nu vill jag inget annat än att det ska vara någon hos mig jämt. Jag älskar det. Jag avskyr att vara ensam. Man är så... ensam då. Ingen att ta hand om. Ingen att tjafsa med. Ingen att göra te åt och ingen att krama om när man känner sig lite nere. Det är ingen som säger att jag gör bra eller dåligt, ingen att leka med, ingen att reta för att jag är bättre i nåt spel.. Ingen alls, bara en själv. Hur kul är det att leka ensam!? Nej. Usch. Kom hem älskling <3


Ensaaaam :'(

, , , ,2008-09-22 | 16:28:52
Zomg vad jag har varit gnällig idag. Har inte tänkt på annat än att älskling inte är hemma :'( Det är ju så fruktansvärt ensamt utan honom, och dum som jag är så lyssnar jag på den musik som får mig att bli helkär i honom och saknar honom ännu mer >.<' Typiskt mig.

MEN det finns ju en positiv sida till allting. Ni kommer antagligen fåf fler uppdateringar här, lite söta outfit-bilder (om jag hittar fungerande batterier vill säga) och mysiga videos och andra skojiga saker. Jag kan ju börja med att berätta att jag är värsta raggaren idag, haha. Jag och Cissi satt på Kamrat hela eftermiddagen och raggade på gulligkille21. Han ville ha oss båda. Myskille. Sen cyklade jag och Strumpan hem, ja fast till olika hem, och sen har jag inte gjort mycket.. Gick på toa och satte mig här typ. Såg också att älskling inte hade diskat som jag bad honom, haha. Men jag anade det nästan, så jag får väl göra det själv nu ^^ Ska också städa så fint innan han kommer hem på onsdag kväll. Hoppas inte jag stökar till det innan dess. Tvätta ska jag också, 21-00 ikväll. YAY. Jag ska ju inte upp tidigt imorgon och gå till skolan, nerå. Men men. NU ska jag ta itu med mitt liv och se om jag kan kolla på Desperate Housewives! :D Puss!


Inte en bra kväll...

, , , ,2008-09-21 | 18:18:52
Det är ingen vidare kväll ikväll. Nej, inte alls. Och jag förstår inte. Imorgon åker han. Det kommer bli ensamt.

Skogsmaränger

, , , ,2008-09-20 | 14:41:07
As usual så sitter jag i skogen. Min man är ute och klipper kvadratmil med gräs och jag sitter än så länge inne och äter marängerna som vi bakade igår ^___^ smaskigt. Fast sjukt klibbig blir man. Ska nog gå ut och sätta mig en stund, eller gå och ge honom en puss på munnen. Min lilla sockerläpp <3

På måndag kväll åker han till Forsa, skola och grejer, och han kommer inte hem förrän på onsdag kväll! Jag kommer avlida av ensamhet. Men det får bli sykvällar med Mahulen, det blir underbart. Vi har kommit så ofattbart långt, och jag älskar det! Helt ljuvligt. Och min intervju med Kevin är också klar. Jag är nöjd med mig själv! :D

Nej, nu går jag ut. Puss på er!

Groda

, , , ,2008-09-17 | 20:51:06

Imorgon ska jag göra mycket saker. Först åka till Mahulen och sy, sen åka till skolan och se om Virran är där och om vi kan bubbla en stund om mitt betyg. SEN ska jag in till stan, träffa Jessica och gå på knuffen, prata med henne MASSA MASSA MASSA MASSA för jag har typ inte träffat henne på ETT HELT FREAKIN' ÅR! Jag saknar dig <3 Sen ska jag hem till myspojk och mysa <3

Idag fick han sitt svarta DS Lite, som han har längtat lilla vännen. Dessutom var han visst hos tandläkaren, men det fick jag veta långt senare. Typiskt. Jag var i skolan och dog, hade mys på skoltidningsmötet (gud vad bra det är nu, alla är taggade till tusen och Stina.. Orden räcker inte till för att säga hur underbar hon är som vår führer. Slår allt och alla!) och sen cyklade jag hem till mami och fick god äppelpaj :) Jag har också kommit på en ny grej att skriva om i skoltidningen, så det ska jag nog göra nu.
PUSS

Alexander

, , , ,2008-09-16 | 13:05:55
Vi sitter här och tittar på film på Historialektionen. Alexander, alltså filmen om Alexander den store.  Den är väl.. bra. Angelina Jolie är ju.. mindre bra. Och killen som spelar Alexander är ju.. mindre snygg. Herregud Hollywood, hitta snygga skådisar! Och bra också om det inte är allt för svårt.

Jag vill egentligen  bara hem till min älskling nu och spela Zelda, men efter skolan så ska ju jag och Malin sy, som jag nämnde igår. Men det blir också najs. Älskling ska komma med dit och spela Spore, haha. Hoppas det blir kul för honom att vara där ^^ Stina ska testa sin puffkjol och Malin C har redan testat sina shorts. De kommer bli bra. Vet bara inte hur jag ska göra hennes värsta linne. Eller Stinas. Men det får väl lösa sig.

OMG vad de krigar. Jag hatar krigarfilmer. De ska alltid visa för mycket äckligt, särskilt Hollywood gör det. USCH! Nu dör nog killen snart. Perserkillen. Och jag måste sluta skriva, tror Strumpan blir lite störd. Hihi, förlåt mig.


En liten gammal bild. Men söt är han, fast han inte syns.

Killen kommer visst dö imorgon. Och det går inget bra för Alexander. SYND! Nej, nu ska jag ge mig, de slutade kriga för en stund. MAT! Puss.

huuuuh

, , , ,2008-09-15 | 14:55:00



Snälla snälla snälla ge mig batterier så jag kan ta min egen lilla sötkamera och fota bilder som jag kan ha här jag är så fruktansvärt trött på att inte ha några bilder att visa er! Det händer hela tiden saker som jag vill fota och visa, och jag vill visa lite höst-outfits (lol modeblogg naaaaaawt men jag är så himla snygg på hösten ju och det måste förevigas) och visa min underbara pojk som är så himla fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D

Men så länge får vi antingen nöja oss med gamla bilder eller få bilder som jag tagit (eller älskling, jag brukar ju sno hans bilder ibland men han är så snäll att jag får det (och jag brukar ju skriva att det är han som tagit dem)) med älsklings kamera. Jag saknar min lilla älskling. Den är så mysig. Jag känner mig så trygg med den. Jag blir ju mycket snyggare med den också.

Imorgon ska jag visst sy med Mahulen. Testa kläder på i alla fall två tjejer. Det blir näääääjs. Nu snart ska jag hem till min puss. Hoppas han är hemma och inte ute och fular sig på stan. Hejsvejs.

Ny vecka

, , , ,2008-09-15 | 10:52:55
Nu är det alltså dags att dra igång en ny skolvecka. Hurra hurra. Eller något. Det är så underbart att ha sina kompisar där, och det faktum att man faktiskt lär sig en del skadar ju inte heller. Och mitt höstschema är ju underbart. 4 lektioner, sen är man ledig. Ja, förutom projektarbetet, som jag känner behöver dras igång lite bättre. Men det kommer gå bra. Har stickat lite på halsduken, dock inte lika mycket som Malin (gud jag känner mig sämst) och jag är jättesugen på att se hur kläderna ser ut på våra tjejer! :D I veckan får vi nog se det, kommer nog ta lite bilder för att dokumentera arbetet ^__^

Nej, nu ska jag äta dagens tredje frukost, packa ner ett äpple i väskan och pussa lite på Robert innan jag susar iväg till skolan. Idag kommer bli en bra dag, jag ska nämligen få veta hur jag ska göra för att få mitt himla G i matte B. Pusspuss!

Skogsnytt

, , , ,2008-09-13 | 15:53:31
Här ute i skogen händer inte mycket. Fick typ igår reda på att min familj åkte till Riga över den här helgen, och jag är lite avis på dem såklart. Jag vill ju också ut och åka! Men det blir nog av för mig också, även om det inte är så långt bort. Jag är ju i Kopparberg nu, och det är ju en liten bit hemifrån. Fast det är ändå hemma på nåt sätt. Ett andra hem typ. Konstigt. Men bra ändå kanske.

Vi är lite rastlösa här. Vi vill inte gå ut trots att det är fint för det är ju KALLT och så kommer vi inte på nåt att göra inomhus. Jag vill fota lite. Men vad? Finns inte mycket häromkring som är skoj :P Om man inte ska fota mig såklart. Men orkar man det efter gårdagens skolfotografering? Nja. Jag är glad bara jag får vara med min underbara pojkvän ^__^

Nej godnatt på er. Puss

Elefunk

, , , ,2008-09-12 | 23:38:46
Robert har hittat ett nytt skojigt spel som han sitter och spelar på, medan jag sitter här bredvid och pular med mitt munsår, en äppelkaka och bloggen. Msn är på också, pratar med Jessica för första gången på en hel evighet! Vi ska träffas på torsdag, det kommer bli jätteroligt ^^ Det var ju så himla länge sen nu.

Skolfoto idag, ni kan läsa allt om det på vettigt. Jag blev iallafall skitsnygg på skoltidningens bild, så det är jag nöjd med. Vi var inlindade i plastfolie, skitsexigt. Sen gick jag typ hem efter en intressant lunchrast. Man fick en halv banan som efterrätt, jag tog två. De sa att jag fick det, så det gjorde jag med glädje ^__^ Alla andra tyckte de var för bruna, men det var ju bara skalet! Fattar inte folk som har något emot småbruna bananer...

Nej, måste fortsätta vara social med Jessica nu.  Puss!

mums

, , , ,2008-09-11 | 21:01:33


Behöver jag säga att det var supergott? :)

Zelda

, , , ,2008-09-11 | 20:04:36
Ujuj vad det går bra för oss när vi spelar Zelda. Fast jag blir fortfarande konstant skrattad åt när jag gör konstiga saker. Jag är verkligen inte en tvspelsmänniska. Men man lär sig kanske?

I helgen blir det nog skogen som vanligt, det är faktiskt ganska småavkopplande att åka dit. Fast jag är lite sjuk så jag undrar om de vill ha dit mig. Jag kan hålla mig på avstånd från alla. Och lämna alla ringar hemma ^___^ Nej, men jag vill åka. Jag vill se på Prison Break med text så man fattar vad som sägs. Jag vill ligga ensam i sängen och blogga mitt i natten. Jag vill prata Spore med Mika och mobba Robert med hans mamma (hihi, det är så skoj att vi tycker lika om så mycket. Robert gillar det dock inte lika mycket :P).

oooooooooooooooooooooooooooooooooo vad jag är trött! Behöver duscha, är såååå äcklig. Känns det som..

Åh, åh, har installerat the Sims, Livet i lägenhet nu! :D det verkar awesome, men jag har inte testat det så noga. Vi får se senare, kommer bli intressant :)



Det här är förresten den fina kaka som jag gjorde idag. Robert älskar den, jag vågar inte göra sockerkaka efter att han sa att den var äcklig.. :P Nej, men den här är jättegod. Och fin också. Hjärtefin ^___^

Nej, nu ska vi visst äta Quorn som vi ska doppa i nån sås som Robert köpte igår när vi var och handlade. Han stod och pratade med kökstanten så länge att jag undrade om han hade dött (det var köttgrejs med sås, så jag gick och hämtade mjölk medan han bubblade). Men han hade bara blivit helt förälskad i den där såsen! :D Lite skoj. Så nu ska jag också få smaka. Hoppas det är gott, jag är inte hungrig egentligen :P Men det ska nog gå ner. Nåt måste man äta idag förutom kaka. Puss!

man måste stå på tå för att nå golvet

, , , ,2008-09-10 | 22:37:07
I 365 dagar har jag varit världens lyckligaste flicka. I alla fall om man ser det från min sida. Jag har värsta pojkvännen, och jag älskar honom så hiiiiimla mycket. Idag var en bramyspysdag. Vi tittade på 1408 nyss, och geeeeeeeeeeewd vad läskigt det var. Kommer inte kunna sova om jag inte får se typ Pocahontas nu. Usch.

Robert dricker O'boy igen. Vi köpte ännu ett 1½liters mjölkpaket idag, och det är visst snart slut. Hihi, det är nästan kul :P Han har sina små egenheter den där pojken, men jag älskar honom ändå ^___^ Det är ju sånt man får stå ut med. Men han får köpa sin egen mjölk :P

Nej, nu måste jag ge honom en stor puss igen, han har inte fått tillräckligt med sådana idag. Imorgon är jag ledig, det blir najs, och på fredag är det skolfoto och lite projektarbete som gäller. PUSS hej

vad är det för dag idag?

, , , ,2008-09-10 | 08:38:41
Det är verkligen inte en vanlig dag idag. Det är en alldeles speciellt dag. Kanske en av de allra bästa dagarna på hela året, näst efter skolstarten. Det är nämligen min och Roberts 1-årsdag! Det är helt sjukt otroligt häftigt. 1 helt år.. Jag förstår inte hur han orkat med mig, men jag är glad att han gjort det <3 Det firar vi med en asbra låt.


supercalifragilisticexpialidocious

, , , ,2008-09-09 | 11:51:49
Idag har jag ordet i rubriken på hjärnan, samt alphabeat's fascination. Det är ett grymt bra ord, och en grymt bra låt. Jag dör. Dessutom är jag sjukt kissnödig. Men lyssna och njut av vad Strumpan kallar "sprallig skitmusik".



Ingen vanlig dag

, , , ,2008-09-09 | 08:49:26
Fast egentligen är det en så fruktansvärt vanlig dag idag så det finns inte. Vakna, duscha, cykla till skolan, komma till skolan, dricka lite té, titta på människor, börja jobba.. Fast jag har inte börjat jobba än, väntar på Malin som ska komma hit. Vi jobbar ju tillsammans och hon har inte kommit än, men snart.

Annars har jag spelat Spore som en gnu hela helgen. Kommit JÄTTELÅNGT :D och börjat om typ tre gånger. Första faserna är ju de roligaste ^__^ Idag är det förresten Brandt's 18-årsdag. Och idag är det ett år sedan jag sa till Robert att jag inte ville vara tillsammans med honom. Tiden går så fort. Galet.

Nej, dags att göra nåt vettigt. Puss.

Spore

, , , ,2008-09-06 | 14:27:00
Efter en halvlång natts sömn och en mamma som ringde och väckte mig vid halv två (usch vad hemskt) så gick vi upp och åt frukost. Robert åt värstingmackorna, mina var normala frukostsmörgåsar :P Nu är vi lite piggare och ska spela Spore, jag, Robert och lillebror Mika :) Kommer bli najs najs. Så jag ska bara fixa Daemon Tools nu för det ska man visst ha. Puss på er.

Frisörlekar

, , , ,2008-09-03 | 20:55:51
Well, jag skulle vara snel flickvän och klippa Robert idag. Så det gjorde jag. Riktigt bra dessutom, enligt mig själv. Men som vanligt när jag gör någonting för honom så duger det inte och han måste göra om det själv. Så det gjorde han och nu blev det tydligen bra. Jaja, man kan ju inte alltid göra rätt, men någon gång vore ganska kul.

Nu är jag trött, vi har glott på Prison Break. Det var naaaaaaaaaaajs. Tidigare idag bjöd min söta lillebror mig på fika, och en "kompis" till han trodde jag var hans flickvän. Inte första gången det händer, lite pinsamt faktiskt ^__^

Jag är ledig nu, torsdag och fredag. Skönt att gå halvdag måndag, heldag tisdag, halvdag onsdag och sen vara ledig. Kommer inte riktigt  bli så i vår, men det kan bli najs ändå. Visste att jag skulle ha mycket ledigt nu i trean, men såhär? haha, det är underbart! :D Massa tid till min älskling :) Eller nåt. Massa tid för familjen också. Det är också najs.

Ingen bild nu, kanske senare. Jag är lat. PUSS på er, kom ihåg att läsa/uppdatera vettigt. Kramiskramis

Engelska C

, , , ,2008-09-03 | 10:38:16
Yesh, vi har Engelska C, och det är tråkigt. Det hade ju kunnat vara kul, men det är det inte. Beror väl såklart på vad man gör av den. Läste nyss en text, "The Yellow Wallpaper" och jag kan säga att det var en BRA text. Herregud. Och Barrack Obama är ganska ball. Om han inte bara fishar efter votes. Men vi hoppas inte det.

Det regnade när jag skulle till skolan. Det söög. Var dränkt när jag kom fram, Malin också. Ganska sämst. Nu ska jag nog ta Strumpan i örat och skriva lite mer på uppgiften vi började på förra veckan.

Nu gick larmet på en dörr. LOL. Det händer ju hela tiden. Fast nu var det nog någon som skulle "leverera någonting" och inte bara fula ettor.

Nej, time to go. See you later, puss.

Induskulturen

, , , ,2008-09-02 | 15:03:42
Har historia, inte överdrivet skoj just nu eftersom folk som håller föreläsning är så hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimla tråkiga. Det var kul att hitta fakta och skrutt, men nu äre sämst. Vår redovisning kickade ass.

Snart får vi gå hem i alla fall. Jag ska gå "hem". Ser inte jättemycket fram emot det, men det måste ju bli bra någon gång. Jag är dum i huvudet, och då får man ta de smällar som blir. Vill inte men måste. Yay. Nej jag är inte på bra humör.

Det var bara en kort lägesrapport. Back to reality. Puss.

bloglovin

RSS 2.0