2008 ... del 2

, , , ,2008-12-31 | 20:07:25
Juli
Sommar och sol! Balbilderna kom, men var på någon helt annan. Rix FM-festival, mycket fotograferande, älskling började sommarjobba i Kopparberg och jag följde med dit där jag sedan bodde i ett par veckor. En hel vecka badade vi massor, till och med mitt i natten en gång. Underbar månad <3
(insert bild)

Augusti

Jag spelade sjukt mycket the Sims på nätterna när Robert jobbade, och det var kul! Vi var med på radio ett par gånger, haha. Sen flyttade jag tillbaka hem till Örebro igen för att min kusin kom till Sverige från Norge. Det var mysigt att få träffa honom igen! Efter en ensam vecka hemma kom älskling hem också, och så började jag skolan igen. HEJ BERGATROLL! Jag och Malin kom på ett projektarbete också, och livet lekte.
(insert en annan bild)

September
Jag och Robert firade 1 år tillsammans, det bästa året någonsin. Han lärde mig spela Zelda och det gjorde vi mycket. Gick från Sims till Spore och tillbaka, Spore var inte så himla kul som vi trott. Jag och Malin satt och sydde varje vecka, och projektarbetet gick framåt! Tittade mycket på Desperate Housewives och funderade på att lägga ner bloggen och starta upp en ny.
(insert nåt)

Oktober
Kanelbullens dag var den fjärde oktober, och fast bullarna blev dåliga så var det kul! Jag lyckades äntligen få G i matte B, och skolfotot landade i brevlådan. Jag var fin för en gångs skull. Kände mig lite Rocker ett tag, det var kul.
(insert rokkerbild)

November
Vi pärlade pokémon och tvspelsfigurer under november, och så fick Robert äntligen sitt Little Big Planet, så gissa vad vi satt klistrade vid nästan hela månaden? Jag och Malin blev klara med kläderna och fotade tjejerna i studion, och även om det inte var så bra som vi hoppats var det helt ok. Jag upptäckte Sigur Ros, köpte 1kg godis för 30kr och jag började illustrera på riktigt. Började titta på satc, övningskörde lite och var på ett party hos Johnny. KUL!
(insert bild)

December
Började titta på julkalendern, och den rockade! Gick på en arbetsintervju, bakade, illustrerade, gick med i Facebook, fick praktikplats på Panduro, red hemma hos Linn, beställde färgade linser och åkte till Kopparberg över julhelgen. Det var mysigt, massa mat och mys med Roberts familj. Nu är det nyårsafton och det är snart dags att dra sig mot stan och kolla på fyrverkerierna!
(insert bild)

Nu blev det inga bilder i det här inlägget, för jag kommer inte åt Roberts dator och jag har inga på den här lilla, men de komma upp senare. Ha en trevlig kväll så ses vi nästa år! Puss och kram och hej

2008 ... del 1

, , , ,2008-12-31 | 12:49:34
2008
Januari
Jag var ganska trött i januari, trött på skolan, trött hemma, trött på allt. Det enda som piggade upp mig var rasterna i skolan som jag tog lite för många av, och såklart att få träffa min älskling. Jag kände mig som en skit helt enkelt, inte särskilt kul. I slutet av januari var jag och Robert ute på fotorunda för att ta lite bilder på klänningen jag skulle ha på hans studentbal. Det var kul, men kallt.


Februari
Vi började utforma vettigt på riktigt, och jag hade riktigt kul i skolan, förutom lektionerna som fortfarande var helt värdelöst jobbiga. Jag hatade Svenskan, som förut varit mitt favoritämne, och jag grubblade mycket över gamla tider. Övningskörningen tog jag tag i, lite, men det rann ut i sanden igen. Vi hade en friluftsdag som hette duga och byggde snögubben Olle. Dessutom fick jag hålla i Chantal på egen hand för första gången.


Mars
Jag fyllde 18 år och fick gå på Kent för första gången! Bästa veckan i hela mitt liv. Den här månaden medverkade jag dessutom i Break my Chain, fick en pyjamas av min mamma och pappa och firade ett halvt år med min älskling. Men Kent var nog det bästa på hela månaden. Det gjorde min månad.


April
Började smått pilla mer och mer i Illustrator, och första försöket blev riktigt grymt! Det var en kärnämnesvecka i skolan, jag satt och stickade handledsvärmare som en tok, deltog i en tävling om ett par strumpbyxor hos Nevnarien, sydde klart den alldeles för avancerade kjolen jag jobbat på i veckor och fick vårkänslor. Älskade att leva igen, det var underbart.

Maj
Vann tävlingen hos Nevnarien, och fick massa besökare över en natt. Lärde mig lösa en Rubiks Kub och satt som en tok med en sån dag ut och dag in, ”bara för att”. Jag kunde ju! Blev kallad kärring av ett barn när jag delade ut min sedvanliga tidning, köpte ett av Cattis hemgjorda smycken, störde mig på människor, var på Emmas födelsedagsmiddag och flyttade hemifrån. Älskling tog emot mig med öppna armar, och tur var väl det. Det snöade den 18 maj, och vi firade Towelday, utdraget på två veckor. Två veckor med handduk i skolan. Underbart. 31 maj var det studentbalen, och vi var snyggast av dem alla. När vi kom hem var jag svintrött.


Juni
Skolavslutning och student! Jag var full för första gången i mitt liv och det var väldigt intressant. Tur att det var med vettiga människor ska jag väl säga. Robert åkte på Dreamhack i Jönköping och jag var hemma ensam för första gången. Många första gånger, men det var bara kul! Jag mådde bra, livet rullade och allt var skoj. Hade tjejkväll med Singstar och matlagning, skitkul! Vi var i Kopparberg rätt mycket också, träffade Roberts syster med sambo och katt. Mycket trevligt. Roberts moster Barbro hoppade fallskärm också, och hela släkten var samlad. Nästan.

blondingängeti vänstra hörnet (vår vänster) <3

nej, nu orkar jag inte skriva mer för just nu, men juli-december kommer upp senare idag!

Studentkickan igen

, , , ,2008-12-30 | 21:58:29

Här är min studentkicka igen, fast utan tyll den här gången. Är inte säker på om jag ska ha, eller vilken färg jag ska ha. Funderar på svart, men Malin tyckte rosa (så vi kan halvmatcha med turkos och rosa (matchningen är att de är våra favvisfärger)) och jag vet inteeeeh.. svårt att matcha det rosa på ett bra sätt med skor, har inga bra rosa eller vita skor och jag vet inte om jag kommer kunna hitta ett par snygga innan dess, eller ha råd med ett par.. Hm. Nej, vi får helt enkelt se.

Undrar förresten hur det ska gå med balklänningen...

Chicago - If you leave me now

, , , ,2008-12-30 | 12:16:41

sjukt bra låt.

Morgonpigg?

, , , ,2008-12-30 | 10:28:03
Idag gick vi upp klockan 7. Ja, det är sant, klockan 7! Vi tänkte att vi skulle handla klockan 8 så Robert skulle hinna till jobbet sen. Fy bullan var ont det gör i kroppen när man inte kunde sova inatt och måste upp tidigt och anstränga sig. Jag hann inte få i mig frukost heller, och det gjorde det hela värre.

Nu sitter jag ensam för Robert har åkt, jag ska tugga i mig en macka tror jag och skruva lite mer på möblerna vi köpte igår. Suck, det går trögt. IKEA skickar förresten inte med allt man behöver, bara det allra nödvändigaste. Suck igen. Jag är trött!

IKEA

, , , ,2008-12-29 | 23:10:45
Vi var på IKEA idag. Mor, far och lillebror skulle till Marieberg och gå på rea, så vi passade på att följa med. Vi handlade massor med bra saker, men fick tyvärr inte med oss den hylla som nästan var det viktigaste med hela besöket. Dock fick vi med oss ett bord, två barstolar, en hylla som inte var den vi skulle ha fast vi skulle ha den här också, lite ljus, två lådor, en ugnsform.... usch, vad lång listan blir :P Vi hoppade in på Elgiganten också och köpte en trådlös router på rean, en antennkabel till tv:n som vi fick billigare för den vi skulle ha fanns inte, och sen tror jag vi var klara. Någon annan dag i veckan ska vi kanske tillbaka till IKEA och köpa den där hyllan som inte fanns där idag.

Imorgon ska Robert jobba, och jag har hela dagen för mig själv. Jag har tänkt att jag ska åka till farmor som är på sjukhuset igen.. Usch, det är läskigt att tänka på. De tror hon har fått en stroke igen.. Jag hatar sjukhus. Men jag måste hälsa på farmor. Ska prata med farfar om när han ska dit, så jag kan tajma det. Det blir nog bra.

Nu måste jag nog göra mig iordning för sängen, ska ju upp tidigt imorgon för att handla. GÄÄÄSP! Godnatt.

here comes the magic

, , , ,2008-12-29 | 15:10:21

myspuss mitt i egofotandet.


can you see he magic?

Eet eez lejt

, , , ,2008-12-29 | 03:39:55
Och här sitter jag igen. Älsklingen har äntligen fått tag på sitt Home och vi har tittar på Reign over me som var RIKTIGT bra. Jag kan avslöja att det kom ett par tårar, i alla fall på mig. ;)

Efter det så har jag suttit här och försökt få det mobila bredbandet att fungera, det verkar inte gilla mig idag. Får inte ladda upp bilder på bdb, och jag fick förut inte ens kommentera min lillebrors blogg! Hur sjukt är inte det?

Well, hoppas det löser sig snart, för jag har lite magic att visa er!

Hemma igen

, , , ,2008-12-28 | 22:40:31
ÄNTLIGEN HEMMAA!! Eller nåt. Den här veckan i skogen har varit mysig och allt, men hey vad underbart det är att komma hem till sitt igen efter en tid borta. Trots att det är ett par glas som ska diskas från dagen innan jag åkte härifrån och trots att sängen nu är fylld till bredden med grejer så är det himla skönt. mmm

Vi fick skjuts hem efter att ha varit på ostkakefest hos Roberts moster Berit med man i Grängesberg. Det var minst sagt en spännande upplevelse. Ostkakefesten alltså. Ujujuj. Vi spelade spel med Roberts kusinbarn, Sverigespelet eller var det hette. Ett frågespel. Jag kom 2a :D Anyways, efter det åkte vi hem och packade och blev skjutsade till Öret. Underbara hem.

Nu sitter Robert och ska spela på sitt nyfixade (eller mycket utbytta) PS3 och jag sitter här och mumsar på min marsipangris (det är bara huvudet kvar, moahaha) och bloggar lite.

Nej, bildfunktionen verkar ha lagt ner för mig så inga bilder idag... synd faktiskt.

PUSS OCH KRAM!

Fiskgratäng

, , , ,2008-12-27 | 17:58:24
Jag och Robert lagar mat, världens godaste fiskgratäng (vi får beröm varje gång vi gör den, även om vi missar ett par ingredienser haha) och jag tror att den idag kommer bli världens bästa någonsin. Jag känner det på mig.

Nyss var vi på Lådan och handlade med mamma, och jag fick med mig en påse ostbågar som jag ska ta med mig i natt. Ja, ni läste rätt, jag ska med i natt! Frivilligt! Och jag bestämde det helt själv :D Jag tror Robert blev glad när jag sa det, hihi. Han är så himla söt när han är glad <3

Nej, nu ska jag kolla när de spelar Super Mario Galaxy. Igen :P
puss

Vad säger man?

, , , ,2008-12-27 | 14:39:20
grattis eller nåt kanske.



Hur som haver, idag är en konstig dag, och jag orkar inte med konstiga dagar. Inte idag. Verkligen inte idag. Och det går inte att göra någonting för att det inte ska vara så konstigt, och varför vet jag inte. Envisa unge.

Hejsan hoppsan

, , , ,2008-12-26 | 15:56:03
Oj, idag har något mycket storslaget hänt. Robert har jobbat sen klockan 10 och jag är här helt ensam! Eller, ja, Mika är hemma och han sitter som vanligt och spelar, och Bitte är ute på hundpromenad för tillfället, men ändå. Ingen Robert! Jag klarar mig helt själv! Så himla najs. Jag är stolt över mig själv. Robert kommer visserligen snart hem (hoppas jag, det var vad han sa i alla fall), och det ska bli mysigt, men jag är fortfarande stolt över att jag bara klarar att vara här all alone.

Nu kom Bitte hem igen. Undrar vad jag ska göra härnäst, jag har så lite att göra att jag spelar Bratz-spel! Usch! Här förresten, spela det här spelet. Det är himla kul, och efter mycket om och men lyckades jag klara ut det! Superskoj!

Andra Onlinespel hittar du här

Midnatt råder..

, , , ,2008-12-26 | 00:27:26
...men tyst är det verkligen inte! Det skulle väl bara vara inne på vårt rum där Robert ska sova nu (han ska jobba imorgon, moahaha), men här i vardagsrummet låter det överallt. Jag knappar på mitt tangentbord, Bitte spelar Alfapet på sin dator och Mika sitter och spelar sitt nya spel, Super Mario Galaxy. Funderar visserligen på att knäppa ihop datorn och gå in till Robert och sova lite jag också, men jag vet inte. Det är faktiskt lite skönt utan honom, haha. Neeeeeeeeeeeeeeeej, nu låter jag hemsk! Så menar jag inte.. Åh.

Well, annars idag är det bara elände. Eller ne, inte bara. Men jag har svinont precis nedanför knät, tror jag lyckades vrida till något lite konstigt igår kväll (det händer ibland, men går oftast över efter en stund), och nu har jag även lyckats få en blåsa på underläppen som jag måste suga på hela tiden (en underlig vana jag får när jag har blåsor i munnen. De ska sugas eller bitas på)... Usch. Och sen köpte Robert och Mika chips också när de var på byn tidigare, så jag känner mig helt tjockis. Buäääh. Julhelgen är en pest, så mycket godis man måste proppa i sig, hehe.

Nej, nu får det vara nog. Hopp i väg på toan och sen ner i sängen hos älsklingen! Pussipussi

Stämning

, , , ,2008-12-25 | 19:59:08
Lite stämning.

X-masgirl

, , , ,2008-12-25 | 17:46:22

Såhär såg jag inte ut igår, och ingen annan heller för den delen, men vi fick massa god mat och ännu mer fina presenter. Av älskling fick jag lite hår som jag ska ha till sommaren och av mig fick han ett halvår med Kamera&Bild. Sedan fick vi en brödrost, en brandvarnare, 1000kr på IKEA, massa godis, sylt, saft och kakor.

Vi spelade Wii med Mika också, det var hans julklapp. Wii't alltså, inte att vi spelade med honom :p På söndag ska vi visst till Grängesberg och äta ostkaka också, det blir läskigt.

Let's have some fun

, , , ,2008-12-23 | 12:18:25


Snart ska vi åka iväg till Roberts far och käka julmat. Eller, jag ska visst få en bit gurka att tugga på, men det blir nog bra ändå. Nu har för övrigt firefox hängt sig lite för många gånger för att jag ska vilja skriva mer, så nu publicerar jag och stänger ner.

Hej hej hallå

, , , ,2008-12-22 | 20:17:49


Knäckbak och kattmys och singstarsång och mat och massa annat har vi hunnit med idag. Mmmm. Vad ska hända nu då? Robert fotar granen och tv:n står på med nåt töntigt program. Nej, nu ska jag göra någonting viktigare. Men vad vet jag inte. Puss

Måndagsmorgon

, , , ,2008-12-22 | 14:30:18

Nu sitter vi här i vardagsrummet allesammans utom mamma Bitte som är ute på hundpromenad. Vi passar på att sitta vid våra laptops nu, eftersom vi under julhelgen inte får göra det, haha. Nej, men jag håller med, det är fruktansvärt osocialt mot de andra som är i samma rum. Men nu ska jag berätta någonting roligt som hände nyss!

Vi satt i grodan ro och åt frukost, och helt plötsligt ringde det på min telefon. Jag svarade och vips sa det så hade jag jobb! Hon ringde från VM Media och sa att de hade fått ett bra intryck av mig och att jag får börja jobba den 19 januari! Jag sa ja såklart, och nu ska vi bara se till att ordna med praktiken så jag kan sluta lite tidigare iallafall 3 dagar i veckan. Det ska nog gå bra, Anna (min handledare på praktiken) är jättesnäll :) Men wiiiii, jag är så himla glad! :D Nu klarar jag nog att ta studenten i alla fall :) Låg och tänkte på det förut när jag vaknade och inte hade jobb, men nu är det nog inga problem. Lite extra pengar får jag ju. Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Nej, måste skriva om det på bdb också ^^ Kramis

Nom nom nom

, , , ,2008-12-21 | 23:16:43
Okej jag är dum och orättvis, men jag blev så himla paff bara. Så nu har jag ursäktat mig.

Nu sitter vi här, hela syskonskaran och 2 respektive, och kollar på när den yngste spelar Mirror's Edge. Alltid lika skoj. Lite ischoklad ligger i en skål framför oss på bordet och allt är allmänt mysigt. Haha, jag känner mig så skyldig att uppdatera nu, men jag vet inte varför. Vill lägga ut lite bilder som jag tog förut när vi var ute på promenad med Chantal, men jag har inte hunnit lägga in dem på datorn än. Det blir senare.

Nu ska jag ta en godis. Puss

MMS

, , , ,2008-12-21 | 16:34:09
MMS är en himla bra funktion egentligen. Tack vare det kunde min barndoms bästa kompis berätta för mig igår att hon var "Just Married". Så, vad säger man? Grattis kanske? Jag hinner ju inte med! Det var inte alls länge sen en annan kompis berättade för mig att hon (barndomsvännen) var förlovad, och jag skickade ett sms om att jag ville komma på bröllopet. Men inbjudningarna var visst redan utskickade. Nej, jag är inte bitter.



bara lite bortglömd. eller lämnad utanför med flit. men jag får skylla mig själv, eller hur mamma?.

PUH!

, , , ,2008-12-19 | 16:06:47
Äntligen hemma! Varit ute sen klockan 10 imorse då jag kom ihåg att det var julavslutning idag. Jag gick från att sitta vid datorn i pyjamas till att vara fräsh och minglande på Folkets Hus30 minuter (ganska exakt). Det måste vara rekord!

I vilket fall som helst, avslutningen var mysig och rolig, Charliepriset instiftades och lärarna proppade i sig tomteskum. Efteråt prackade matteFredrik på mig MASSOR med lussebullar, men någon påse fick jag inte.. Jobbigt då jag inte heller hade någon väska. Men med bullarna i famnen traskade jag iväg till Panduro för att lämna papper om praktik och sen snodde jag en påse på Claes Ohlson.

Klockan 13:20 kom Matildas buss och vi gick runt på stan, hon försökte komma på en julklapp till sin mor, och när vi skildes åt hade hon köpt massor med saker. Dock ingen julklapp, men det skulle hon visst ordna på annat sätt. Jag själv tog en tripp extra på stan och sedan hem igen. Nu ska jag slå in paket jättefint, packa jätteväskan och åka tåget till Kopparberg.

Puss lovers!

En lång väntan

, , , ,2008-12-18 | 19:19:21
Nu har jag diskat och tittat på alldeles för mycket SATC och druckit varm choklad och ätit en smörgås (eller två) och dammsugit och bäddat sängen så nu är det verkligen dags att Robert kommer hem för jag har ingenting kvar att göra!!

Imorgon ska jag leka med Matilda på stan, det blir nog superfab. Handla klapp till Robert och hoppa in på Panduro och lämna lite papper och hitta present till svärmor och svärfar (haha, det låter så himla gammalt, jag är ju fortfarande liten!) och så vidare. Najs. Sen ska jag vidare till Linde där älskling hoppar på tåget och sedan susar vi  vidare in i skymningen och till Kopparberg. Imorgon måste jag alltså bli klar med ALLTING för sen kommer jag inte hem på väldigt länge. Vad ska jag ha med mig? Jag måste ju se helt fab ut alla dagarna.. Hm. Svårt. Lägger nog fram några outfits och försöker hitta på nåt najs. om en och en halv timme ska jag tvätta. Boooring.

Dolphin Olympics 2

, , , ,2008-12-18 | 13:30:14
God eftermiddag bloggare i hela den här sfären.
Jag har fotografisk bild. Det är najs! Vi ska visa våra bilder, och smart som jag är glömde jag mina fina ljusbilder från skogen hemma på Roberts dator, och ingen är hemma och kan skicka dem till mig. Som tur är hade jag lite bilder i samma tema som funkar lika bra, men det var ju synd att det inte riktigt blev som jag tänkt mig. Men men, det blir najs.

Kram

skrutte

, , , ,2008-12-17 | 11:17:51
HEJ!
Malin är frammeeeeee! Yippi. Hon lever och det är bra. Hoppas hon överlever hemresan också, och inte fastnar i Vancouver. Det vore konstigt. Tänk om hon inte kommer tillbaka utan fastnar på EA Games och jobbar där. Det vore helveteeeeeeeeeeeet. Hon måste komma tillbaka. Låt oss alla kämpa för att hon ska komma åter till oss. Dennis, du kan börja med att raka dig.

Kramis

you can sit on chimneys

, , , ,2008-12-16 | 19:22:02
Ojoj vad jag borde diska nu. Men det är så himla jobbig disk som ska göras, och jag är verkligen inte på humör för det nu. Jag vill bara att min älskling ska komma hem. Hoppas han gör det snart.

Nu är förresten Malin i Kanada (tror jag.. hon borde vara det tycker jag. snart i alla fall) och det är säkert jätteskoj för henne! :D Nu sover hon säkert. Eller är i något liknande tillstånd, 9 timmar bakåt i tiden är nog inte så himla lätt att förflytta sig utan att det blir konstigt i kroppen. Min kropp är också konstig för övrigt. Den fryser.

Jag köpte förresten en sax idag! Det har varit något vi inte haft (fråga inte varför, jag vet inte heller) och nu behövdes en när jag slog in ett paket. Det blev fint. Superfint faktiskt. Mitt bästa tror jag. Så himla nöjd. Ni får ingen bild.

Puss

Billie Jean

, , , ,2008-12-16 | 13:58:21
Nu har vi haft lunch och en mycket givande lunchrast. Vi har bland annat diskuterat ollonpiercingar och leken "får jag parkera?". Jag tycker verkligen om att gå på John Bauer, det finns ingen annan skola i hela världen som passar mig så här bra! Helt galet. Dessutom har jag kommit på att det var en himla tur att jag hamnade i just min klass, eftersom parallellklassen inte alls är lika najs som min. Underbart. Det firar vi med en asbra låt!


Chris Cornell - Billie Jean

Sommar och maskrosor

, , , ,2008-12-16 | 11:28:47
Det är skola. Snart är det slut i alla fall, moaha. Vi har en lektion om judendomen, det är spännande, men eftersom det bara är lärarprat så är det inte så himla skoj. Men, nu är det slut med det. 3 timmar judendom. Och kanske 1,5 timmar till efter praktiken.

Förut på sträcka-på-benen-rasten pratade vi om den där "gör din egen dildo"-grejen man kan köpa på Teknikmagasinet. Det är lite fler som har en sån än vad jag trodde! Haha. Jag är lite sugen själv på att skaffa en sån, hihi. Helst en choklad faktiskt, mysigt att ligga och mumsa på. Men det kanske blir en annan gång.



Nej, nu är det väl dags att packa ihop och gå iväg till ännu en lektion med herr pratar-väldigt-mycket-men-hör-ingenting. Historia. Det är nog redovisning idag. Jag är inte klar än. Men det är nog judarnas fel (OBS: ironi, vi har kommit fram till att judarna varit väldigt nedtryckta genom tiderna och allt har alltid varit deras fel. Ta inte illa upp.)

PUSS

Färgade linser

, , , ,2008-12-15 | 09:09:18
Jag hittade en himla bra grej på fargadelinser.com idag! Det är visst så att om man bloggat i över 2 månader och är över 18 år kan man få ett par valfria färgade linser, helt gratis! Jag är helt klart på, jag har alltid velat testa att ha en annan färg på ögonen, och det här är ju ett asbra sätt att få testa. Nu ska jag skicka iväg min beställning i alla fall.
PUSS

Pizza Hut

, , , ,2008-12-14 | 20:19:31
Hej! Nu är vi hemma igen efter trippen till Kumla. På vägen dit upptäckte vi att Pizza Hut öppnat i Örebro (eller, jag visste det men de andra gjorde inte det), och på vägen tillbaka bestämde vi att vi skulle äta där. Så Roberts mamma bjöd oss på pizza, och det var supergott! Sen blev vi avsläppta här hemma och nu ska Robert installera Vista på sin dator medan jag ska kolla på Julkalendern. Ha det fint!

Sugen

, , , ,2008-12-14 | 15:33:00
Jag är sugen på mat. Och på någonting gott att dricka. Vatten funkar också. Iiiiih.

Älskling har dragit på Phonebooth och den är bra. Ljudet är ball, vi har surround på. Aaaaaaaaasballt. Snart ska vi åka till Kumla för de ska köpa Mikas julklapp. Det blir säkert bra. Då kommer jag och älskling att hoppa av i Örebro, när vi ändå åker förbi liksom.

Mm, älskling har köpt julklapp till mig :D hihi. Och jag vet vad det äääääääääääär! Men ni får veta sen. Puss <3


Söndag

, , , ,2008-12-14 | 14:49:46
Hej hopp och god morgon. Jag är trött, och klockan är 15 så det är egentligen eftermiddag. SJUKT! Idag vill jag gå ut och fotografera ljus till en skoluppgift, så jag hoppas jag får chansen att göra det. Well well, vi får se. Puss

Hästbak

, , , ,2008-12-13 | 16:25:17
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår kväll, men det hände massor. Vi kollade på the Dark Knight och sen somnade vi typ. Och idag så vaknade vi och åkte direkt. Jag hamnade hos Linn och vi fick lite frukost och sen gick vi ut till stallet! Jag fick rida! Det var asmysigt, men kallt och jag hade massor med snö i skorna eftersom hästen inte ville stå stilla när jag skulle hoppa upp, utan gick iväg rakt ner i den djupa snön. MEN, upp kom jag tillslut och så pulsade vi iväg genom snön, och det var så idylliskt så jag dog nästan. Fint, tyst och mysigt, jag, hästen och Linn. Det ska göras om! Efter det gick vi in och tittade på Bröderna Grimm, fick lite mat och Linns mammas hembakta julbröd (GOTT!) Sen var klockan kvart i tre och jag fick åka ner och bli hämtad av Robert.


Ninni! (Linn lät mig låna bilden :D)

På väg

, , , ,2008-12-12 | 17:17:35
Sådär, nu har jag nog packat ner allt jag behöver. Dags att gå till bussen och åka till skogen! Hoppas verkligen inte jag glömmer nåt viktigt...

Puss, ses ikväll!

Praktik!

, , , ,2008-12-12 | 16:15:35


Tjoho världen! Jag, Louise Schylander, har äntligen hittat mig en praktikplats! Jag frågade på massor med ställen idag, men ingen hade möjlighet att ta emot mig. Så jag började gå in på de där ställena som inte har med IT eller Media att göra, och då hamnade jag på Panduro, och där fick jag praktikplats på en gång för alla 10 veckorna! Tror ni jag är lycklig eller!? JA! Hon sa att jag kanske skulle få göra en hemsida eller nåt, så under lovet får jag ta och plugga upp mina få webdesignkunskaper :) Äsch, det ska nog gå bra det här. Det kommer bli jätteskoj!

Nu ska jag packa ihop mig. Kommer bli mycket kläder nu, för imorgon ska jag få rida Linns häst Ninni. Iiiih, vilken rolig helg det kommer bli! :D Pusspuss

Ensamkväll

, , , ,2008-12-11 | 22:56:37
Jag har kommit på att jag skriver som mest när jag är ensam hemma och när det är tomt och ensamt och tråkigt här. Kanske inte så himla konstigt, men inläggen har en tendens att bli korta och tråkiga. Jag behöver någonting att skriva om!

Imorgon ska jag och Malin i alla fall gå ut på stan. Eller, jag först och leta praktikplats (det är lite stressigt nu!), och sen ska hon dyka upp och vi ska leta hårfärg och lite andra förnödenheter till hennes Kanadaresa! :D Hoppas verkligen hon får det bra därborta, hon förtjänar det :) Även om vi kommer sakna henne såklart.

Och Emelie och Johanna är ju i Egypten nu, landet nummer 1. Jag är så sjukt avundsjuk, de kommer vara skitsnygga när de kommer hem! OCH ha massa snygga bilder. Det bubblar i mig, jag vill också med... Men men, jag ska ju till Kopparberg i helgen, jag ska inte klaga, hihi.

Facebook

, , , ,2008-12-11 | 18:39:14
Yes jag har Facebook. Är jag stolt? Jag vet inte. Det jag vet bäst är att jag är fetsugen på en kamera och att jag vill gå ut och leka. Får väl åka till skogen i helgen och bygga snögubbar och ha snöbollskrig. Hoppas snön håller i sig! Det är så mycket ljusare med snö. Det är fint också.

Förresten var snön såhär fin den 18 maj 2008.

Torsdag

, , , ,2008-12-11 | 13:15:59
Kläder: Klänning, svarta strumpor, gråa yllestrumpor, mina feta kängor och svart tröja över. Vinterklädd :)
Smink: Svart på ögonfransarna, foundation. Inget gigantiskt.
Frisyr: Fint och fluffigt.

Bild: Nu har jag bytt bakgrundsbild och den är också skitsnygg.


Läsning: Projektrapport och lite bloggar
Låt: Lady Gaga - Love Games

Mat: Grönsaksoppa och saffranspannkakor <3
Vill ha: Kläder!
Favorit: Att projektrapporten är klar.
Köp: Njae, inte idag.

Humör: Bra humör!!
Göromål: Skoliskola. Och åka hem.
Borde: Fota.

Beroende: Hm. Ingen aning.
Längtan: Få en kramis.
Skit: Jag är trött lite grann.

Hår...

, , , ,2008-12-10 | 14:17:32
Malin hittade en bättre sida för mig om jag vill köpa hår. På den andra sidan som jag tänkt köpa från först får man 20st slingor för 199, men på den nya får man 10st för 99. Köper man då två paket får man 20 för 198:-! + att det är på Xtend och jag har för mig att man får 10%rabatt om man läser Lily-bloggen. Det är ju superbra! Men jag kommer säkert inte ha råd att köpa alla paket som jag behöver till håret själv, så du som funderar på vad du väldigt gärna vill ge mig i present: NU VET DU! :D <3

15 <3

, , , ,2008-12-10 | 11:22:18

Det är den 10 december idag. Det är min och Roberts 15månadersdag idag. Jag älskar dig älskling <3

Poems

, , , ,2008-12-10 | 10:38:54
Vi har engelska och jag har läst upp min dikt, the Tiger av William Blake. Det är rätt skoj och det gick bra. Kram

Förlåt

, , , ,2008-12-09 | 19:16:57
Dålig uppdatering, jag har haft fullt upp sen igår! Hem efter skolan och mysa med en älskling, sen sova och sen skola med en tripp till Gustavsvik med hela skolan (fast ja, två tredjedelar av skolan var hemma) eftersom skolan hyrt hela stället för oss. ASBALL! Så jag och Linn lekte i poolen, åkte rutschkanor och forsen. Fast forsen var lite läskig att åka, så det blev bara en gång... Sen åkte jag till skolan och skrev projektrapport och hjälpte Malin, Olof och Jocke att filma. Det var superskoj! Älskling kom dit också och det var najs.

Vi åkte hem hit sen och så har vi sysslat med hushållsysslor och tittat på det sista avsnittet på säsong 4 av Prison Break, och whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat (OBS HÄREFTER SPOILAR JAG SÄKERT) säger jag. Well, ett par extra avsnitt eller en säsong till att lida sig igenom, haha. Nej, men jag förstår inte varför allt ska dras ut på så mycket... Suck. (</spoiler>)

Nu trycker älskling på min bröstkorg och vill ha uppmärksamhet så det är väl bäst att han får det :P KRAM

yeeeees

, , , ,2008-12-08 | 15:08:41
time to go home, om en liten liten liten liten stund. MYS VÄNTAR! :D <3

Mmmmmmåndag

, , , ,2008-12-08 | 10:11:13
Jag har fastnat i att det är måndag. Det är måndag och jag vaknade själv, och det var skönt! Jag försvov mig inte det minsta lilla, trots att jag somnade klockan 3. Jag tror seriöst att försovningen beror på att jag vaknar bredvid världens underbaraste varje morgon, och eftersom att han inte går upp på morgonen så vill inte jag det heller utan ligger hellre kvar lite extra. Det är ju superdumt! Varför gör jag så? Det är väl bara att skutta upp och ta sig i kragen och göra en macka innan julkalendern och inte efter.. Varför har jag inte gjort det förut? Jag har ju tänkt tanken så himla många gånger! Suck. Jag får ta den enkla vägen istället, och tvinga upp Robert samtidigt som jag går upp :)

Ska gå och kolla och Mahlen kommit än, saknar henne lite :P och Cissi! Vart är min Cissi!? Vi måste ju prata julkalendern! Lage är ju tillfångatagen av polisen och sitter i finkan! Oacceptabelt uppförande.
Kramis

Måndag

, , , ,2008-12-08 | 09:10:11
Kläder: Strict monday! :D svarta byxor, vit skjorta, svart tröja över. snyggt, stilrent. lite sexigt.
Smink: Svart på ögonfransarna, vit kajal, foundation och puder. minimalistiskt men snyggt :P
Frisyr: Fluffigt.

Bild: bilden jag har som bakgrund är skitsnygg :D

Läsning: Mail och bloggar.
Låt: Sade - By your side

Mat: Två syltmackor imorse, en kopp te. mums.

Vill ha: Ett jobb fortfarande. Och en puss av min älskling.
Favorit: Min älskling är min favorit.

Köp: Ingenting.

Humör: Helt okej humör. Han kommer ju hem idag!
Göromål: Gå klart i skolan, åka hem och superpussas med älskling!
Borde: Gå runt och fota.

Beroende: tuggummi. har nästan ätit ett paket (50 st...) sen i onsdags...
Längtan: Efter älskling :P
Skit: Att jag inte har en egen kamera som är bra.. :/

Sade - By your side

, , , ,2008-12-07 | 19:37:57


Jag bara älskar den här låten, och när jag hörde den i ett avsnitt av SATC (säsong 4 avsnitt 13 "the good fight") så var jag bara tvungen att lyssna på den. Så nu går den på repeat här! <3 Underbara låt.
Underbara kille <3

Black or white

, , , ,2008-12-07 | 17:26:27


Baket (eller snarare dekoreringen) fortsätter... :)

Mjölk & Honung

, , , ,2008-12-07 | 00:21:55
Mmmm. Har slagit mig ner lite här vid datorn med ett glas varm mjölk med honung i (för min onda hals *host host* ^^). Sjukt gott. Ska krypa ner i sängen snart, kolla på mer Sex and the City antagligen och försöka slappna av för att sova. Fast jag vet att man inte ska titta på tv innan man somnar... Men det gör jag ändå! :D

xoxo

eller nåt.

Chick with brown curlz

, , , ,2008-12-06 | 22:13:18


En chic brud jag har suttit och knåpat på ett litet tag. Jag började för ett par dagar sen, men orkade inte göra klart. Tog fram den idag igen och voilá! Hon blev hot hot hot. Blir nog fler på samma kropp, jag gillar posen.

Cupcakes

, , , ,2008-12-06 | 19:30:15

mmmmmmmm. Ni har verkligen inte en aning. Det är så sjukt gott så jag tror jag dör. Receptet tog jag från Eva Blixman, men jag gjorde vanliga superenkla och inga extraordinära sådär som hon gör för jag har varken ork, råd, grejer eller förmågan att få dem så snygga :P Så här ser vi plain muffins med bara vaniljsocker som smaksättning, med smörkräm på smör, florsocker och lite vaniljsocker (hade inte riktigt så mycket florsocker som jag ville ha :P). SUPERGOTT!!!

Dilemma!

, , , ,2008-12-06 | 18:27:27
Okej, jag har ett litet dilemma här. Ska jag baka kladdkakemuffins, eller ska jag göra de mest perfekta cupcakes världen någonsin skådat? Ska jag äta mat före jag bakar eller inte? Kommer det bli några över tills älskling kommer hem? :O

Hjälp mig.

Bloglovin

, , , ,2008-12-06 | 15:51:07
Följ min blogg med bloglovin! För det har jag skaffat nu. värsta bra.

Mysapa

, , , ,2008-12-06 | 14:06:42

ih, jag blir på sånt kärlekshumör när älskling är borta! Fast, jag brukar vara på kärlekshumör jämt, men det är lite extra nu. Dessutom ska han vara borta till på onsdag.. :( Han har både jobb och skola nu, så det blir jättemycket. Men jag får klara mig. Det gör det ju så mycket bättre när han kommer hem! :D Jag längtar!!

Idag ska jag nog gå och handla, behövs toapapper akut! Synd att Malin är förkyld så det spränger om det, det hade vart sjukt (haha) mysigt med sällskap <3

Fredag

, , , ,2008-12-05 | 20:59:13
Kläder: Pyjamas och en tjocktröja. Slappdagar är så sköna.
Smink: På slappdagar struntar man i sånt. ^^
Frisyr: Hög "fölsvans" (har inte hår till en hästsvans :P), som säkert ramlar ur snart.
Bild: Den här rödhåringen som jag gjorde till Emelie som åker till Egypten på tisdag utan mig! :O

Läsning: Bloggar mest.
Låt: Hm.. Idag vet jag inte. Vi lyssnar så mycket på Sonata Arctica här nu, så någon av dem..
Mat: Blev spaghetti och kyckling. Tack pälskling <3
Vill ha: Alvedon mot mensvärken, det där bordet + stolarna från IKEA, nya gardiner och en ny lägenhet. Och ett jobb.
Favorit: Att älskling faktiskt visst älskar mig! :D
Köp: Ingenting idag.
Humör: Så sjukt nere och sjuklig och mensig. blä.
Göromål: Umgås med älskling så mycket som möjligt eftersom han åker iväg imorgon och inte kommer hem förräns på onsdag! :(
Borde: Sortera tvätten.
Beroende: Kärlek
Längtan: Att bli av med allt bajs som finns överallt.
Skit: Sjukling och att älskling åker iväg så länge och jag vet inte vad jag ska hitta på under helgen :(

Arbetsintervju

, , , ,2008-12-02 | 14:04:10
Oj. Idag på lunchen ringde det i min sko. Jag plockade upp telefonen och trodde det var Robert, så jag svarade med "hallo". Det var inte Robert. Det var en tjej som ringde och sökte mig, förstås, och jag kände mig dum som inte svarade med mitt namn. igen. Måste lära mig det! I alla fall, hon ringde från VM Media som jag sökt jobb hos, och sa att jag är välkommen på företagspresentation och intervju imorgon klockan 14:30. Hoppas det blir bra! Hon lät trevlig i alla fall, och ett jobb skulle verkligen behövas. Jag behöver också tänka på vad jag ska säga, så jag inte gör bort mig :P

Kramkram, jag måste fortsätta lyssna på Nikolas nu. Ville bara berätta det.

Mysigt

, , , ,2008-12-02 | 08:49:34


Jag tycker om min klass. Den är helt underbar! :D
Dessutom vill jag ha sommar nu. Ikväll är det också filmkväll hos Malin.
MYSIGT!

Julkalendern!

, , , ,2008-12-01 | 11:32:24

Årets julkalender är GULD! Tidigare har julkalendern varit den där plågan som alla kollar på, men som egentligen ingen tycker är särskilt bra. Jag har i vilket fall inte gillar julkalendern sen jag var runt 10 år, just för att de varit så värdelösa. Men i år har SVT verkligen gjort någonting bra! Anders och Måns har, är och kommer alltid att vara bäst. I morse gick första avsnittet och jag satt klistrad vid tv:n. Älskling var inte så himla glad på mig kan jag säga, han fick inte sova sin skönhetssömn ordentligt :P Det är någonting han kommer få vänja sig vid, då jag kommer titta varje morgon fram till julafton. I alla fall på vardagarna.

Snart kommer älskling hit och hämtar kameran som jag snodde. Hihi. Jag är stygg. Men jag får träffa honom, det är galant! <3
Puss och kram, skumbanan!

bloglovin

RSS 2.0